Spring til indhold
Med My Atea får du og dine kollegaer et samlet overblik over fakturaer, ordrer inkl. tracking, Atea-kontaktpersoner og meget mere. Har du allerede tilgang til My Atea, kan du logge ind på knappen til højre.

Hvad er My Atea?

My Atea er din digitale kundeportal, hvor du og dine kollegaer har adgang til al relevant information som kunde hos os. Med blot ét login, kan du navigere sømløst mellem flere af vores portaler, såsom: My Atea, eShop, Cloud portal, Atea Assets Management og vores Outsourcing portal.

Vi ved, at du som kunde ønsker at spare tid på visse opgaver i hverdagen, og fokusere på at skabe værdi for din forretning! Med MyAtea kan du løse flere opgaver selv digitalt, når som helst og hvor som helst.

My Atea vi være under konstant udvikling, så vi sikrer at platformen til en hvertid er tilpasset dine og dine kollegaers behov.

Er du ikke registreret bruger af My Atea eller eShop, kan du udfylde formularen nederst på siden, eller tage en dialog med din kontaktperson i Atea.

my atea preview

Med My Atea får du

 

 

sso login ikon

Et login, der kan give adgang til flere portaler

 

faktura ikon

Oversigt over dine fakturaer

 

My Atea team ikon

My Atea team

 

 

kontrakt ikon

Adgang til rapporter

 

tracking ikon

Oversigt over dine ordrer og tracking

 

nyhed ikon

Adgang til vores feedback fora

 

 

tickets ikon

Overblik over alle dine servicedesk sager

 

dashboard ikon

Moderne dashboard giver dig overblik

 

chat ikon

Chat direkte med Atea

Få adgang til My Atea

 

Er du kunde, men mangler tilgang til My Atea? Oplys din email i formularen nedenfor, så sørger vi for at du kommer godt i gang.

 

?
?
?
?
?

 

* Læs Ateas persondatapolitik her

MyAtea - log ind