Spring til indhold
- KATHRINE FORSBERG, CEO ATEA DANMARK

Mange af vores medarbejdere har efterspurgt muligheden for at arbejde på Mac”

Et afgørende konkurrenceparameter

Ved at åbne op for Mac, har Atea stillet sig stærkere i forhold til rekruttering og fastholdelse af talent. Frie medarbejdervalg er blevet et afgørende konkurrenceparameter på arbejdsmarkedet, hvor flere og flere ønsker medbestemmelse over deres arbejdsdag.

  

”Når vi giver vores medarbejdere medbestemmelse, bliver de gladere for at gå på arbejde. Og gladere medarbejdere er også mere effektive”

- Kathrine Forsberg, CEO Atea Danmark​

Fordelene står i kø​

Det ægte frie valg

Der er ingen ubehagelige overraskelser for de medarbejdere, der vælger at arbejde på Mac i Atea. Brugeroplevelsen er i top, og de har adgang til de samme services og infrastruktur som PC-brugere. Ingen kompromisser – kun et ægte frit valg.  

 Efter vi har åbnet op for Mac, er vores drift- og it-support blevet meget mindre omkostningstung.”

- Sara Amini , CIO Atea Danmark

Lad medarbejderne udrulle deres egne Macs uden at slippe kontrollen

It-afdelingen kan nemt strømline og styre onboarding-processen, så medarbejderne selv kan udrulle deres Macs og PC'er – nemt og compliant. Med prædefinerede konfigurationer og en skræddersyet indstillingsproces til de enkelte medarbejder-teams, kan medarbejderne selv installere Mac fra hvor som helst med de apps, sikkerhedsprogrammer og rettigheder, der er tilknyttet brugerprofilen.

Design selv din Mac-rejse hos Atea ​ 

”Jeg har altid arbejdet på Mac. Det betyder virkelig meget for min effektivitet og arbejdsglæde at sidde med et arbejdsredskab, jeg er godt inde i.”

- Jakob Rink , Product Manager & ansat i Atea Danmark


Pak ud, tænd og producér

En god start er afgørende! Atea tilbyder en række services, der gør medarbejderne produktive fra dag ét.

Både inden for Microsoft og Apple står Ateas højt certificerede konsulenter klar til at hjælpe dine medarbejdere hurtigt i gang. Baseret på Best Practice fra Microsoft og Apple designer vi en samlet og driftssikker løsning med integreret udrulning, management integration og sikkerhedsarkitektur. Resultatet er stærke og uforlignelige brugeroplevelser. Vi har udvalgt tre stærke services fra Atea, der får dig nemt i gang!

 

 

Tre services, der for alvor accelererer jeres brug af Apple-enhederne.

 

Med et ‘Apple Sundhedstjek’ sætter vi fokus på jeres Apple-setup, og hvordan I bedst udnytter de nyeste entreprise services.


 

Vores Atea Apple Express har til formål at tilbyde jeres organisation en let og friktionsfri udrulning og administration af macOS og IOS i entrepriser.

 

Atea macOS Accelerator har til formål at gøre din organisation i stand til integrere og administrere jeres Apple-enheder baseret på den nyeste ‘Best Practice’.


Få mest ud af din Apple-investering med Atea​


Hos Atea er vi specialister i at
pakketere og finansiere din Mac-løsning og altid med et Lifecycle Management perspektiv. På den måde tilvejebringer vi en stærk TCO sammen med fuld økonomisk gennemsigtighed. Dermed sikrer vi, at I får mest value-for-money.

 

apple