Spring til indhold
Tilbage til Apple

Atea Mac Choice – lad dine medarbejdere vælge MAC​

Medarbejderne har talt: Apple er favoritværktøjet

Hvis du giver dine medarbejdere adgang til deres foretrukne arbejdsredskaber, skaber du de bedste forudsætninger for gode brugeroplevelser. Øget produktivitet følger lige efter. Med en stigende medarbejderpræference og adoption af Mac er Apple på arbejdspladsen blevet mere og mere vigtig for danske virksomheder. 

 

Hos Atea oplever vi, at behovet i de danske virksomheder taler sit helt eget sprog. Via vores Flexible Benefit-program vælger cirka 80 % nemlig Apple – herunder Mac – som deres foretrukne arbejdsværktøj. Et faktum, økonomi-, HR- og it-afdelingerne er nødt til at forholde sig til, hvis medarbejderne skal være i stand til at imødekomme virksomhedens krævende  målsætninger og krav.

11 gode grunde til at bruge Mac i virksomheden

Folk elsker at arbejde på Mac. Vi har samlet de 11 bedste grunde til at bruge Mac i virksomheden, og vi starter med Apple M1-chippen, der giver Mac en forbedring af dimensioner med en mageløs ydeevne, avanceret sikkerhed og fremragende batteritid.

 

Macbook

Valgfrihed booster effektivitet og arbejdsglæde

Design selv din Mac-rejse hos Atea ​

Vil du læse mere om Atea Mac Choice?​

 

Baseret på ‘Apple Best Practice’ bygger vi løsninger, der skaber mere produktive og engagerede medarbejdere. Alt sammen med lav TCO gennem hele Mac´ens livscyklus.

 

 

… En businesscase med store fordele

 

overskud

Mac betyder (for mange) højere produktivitet og derved mere overskud

 

Høj adoption gennem Best Practice it-integration baseret på Apple og Microsoft via Ateas specialiserede fagfolk

 

bæredygtighed

Lav TCO gennem bæredygtig it-håndtering via Ateas Lifecycle Management plan


Pak ud, tænd og producér

En god start er afgørende! Atea tilbyder en række services, der gør medarbejderne produktive fra dag ét.

Både inden for Microsoft og Apple står Ateas højt certificerede konsulenter klar til at hjælpe dine medarbejdere hurtigt i gang. Baseret på Best Practice fra Microsoft og Apple designer vi en samlet og driftssikker løsning med integreret udrulning, management integration og sikkerhedsarkitektur. Resultatet er stærke og uforlignelige brugeroplevelser. Vi har udvalgt tre stærke services fra Atea, der får dig nemt i gang!

 

 

Læs mere om vores populære konsulentydelser her. Tre services, der for alvor accelerer jeres brug af Apple-enhederne.

 

Med et ‘Apple Sundhedstjek’ sætter vi fokus på jeres Apple-setup, og hvordan I bedst udnytter de nyeste entrepriseservices.

Vores Atea Apple Express har til formål at tilbyde jeres organisation en let og friktionsfri udrulning og administration af macOS og IOS i enterpriser.

Atea macOS Accelerator har til formål at gøre din organisation i stand til integrere og administrere jeres Apple-enheder baseret på den nyeste ‘Best Practice’.


Få mest ud af din Apple-investering med Atea​


Hos Atea er vi specialister i at
pakketere og finansiere din Mac-løsning - altid med et Lifecycle Management perspektiv. På den måde tilvejebringer vi en stærk TCO sammen med fuld økonomisk gennemsigtighed.

Dermed sikrer vi, at I får mest value-for-money.

 

Tilbage til Apple