Spring til indhold
Cisco Umbrella er en cloud-sikkerhedsplatform, der giver dig sikkerhedsværktøjerne til bl.a. at beskytte dine bruger mod malware og sikre kontrol over cloud-applikationer.

Hvad er Cisco Umbrella?

 

Cisco Umbrella forener flere sikkerhedstjenester i en enkelt cloud-leveret løsning for at levere den mest omfattende beskyttelse for alle virksomhedens brugere, både når disse er på egne lokationer, men også når de er på farten.

 

Der er en kort implementeringstid med Umbrella, hvilket resultere i effektiv beskyttelse mod trusler på internettet, sikker direkte adgang til internet, kontrol af Cloud-apppplikationer samt anvendelse, og muligheder for detaljeret sikkerhedsrapportering af ”Rigest tilstand”.

Kan ny teknologi holde danske arbejdspladser på danske hænder?

Hvordan fungerer det?

 

 

Sikkerhedsløsningen Cisco Umbrella skal ses som den første forsvarslinje mod trusler. DNS er det første trin i næsten alle internetforbindelser, og det bruges af alle enheder. DNS oversætter IP-adressen og navne, hver gang du klikker på et link eller indtaster en URL, derfor vil Umbrella ikke bare løse DNS-håndteringen, men tilføjer også en sikkerhedskontrol på samme tid - uden at tilføje nogen forsinkelse for brugerne.

 

 

 

 

En Cisco Umbrella løsning blokerer ikke kun forespørgsler til ondsindede og uønskede destinationer men giver samtidig også mulighed for at se den enkelte bruger og dennes anvendelse af cloud-applikationer samt muligheder for sanktionering heraf.

 

 

 

 

 

Cisco Umbrella kan implementeres på alle typer installation og har ingen krav til eksisterende infrastruktur. Første step er blot at bliver oprettet i Ateas Umbrella-portal, hvor en Atea sikkerhedsekspert gennemgår de nødvendige tilpasninger af jeres DNS-forwarders og best practies konfigurering af Umbrella.

Atea Sikkerhed - Cisco Umbrella Introduktion

cisco umbrella

 

 

 

 

Cloud Security Evolutionen

 

Som en førende udbyder af rekursive DNS-tjenester har vi hjulpet virksomheder i alle størrelser og fra forskellige brancher med deres internet forbindelse. Vi har opbygget et ry på baggrund af vores brugervenlige implementering af effektiv internet beskyttelse.

Udover DNS-lags sikkerhed og interaktiv trusselsinformation inkluderer Cisco Umbrella nu også sikker web gateway, firewall og cloud access security broker (CASB) funktionalitet plus integration med Cisco SD-WAN, leveret fra en enkelt sky-sikkerhedstjeneste.