Spring til indhold

HP - Ekspertisen til at styrke din virksomhed

Nyskaber den måde, mennesker, maskiner og indhold arbejder sammen - over hele verden.

Arbejdssituationen har ændret sig: Hvad betyder stabilitet og Endpoint sikkerhed på hjemmearbejdspladsen?

Få handlingsspecifik indsigt i hvordan du forbinder hjemmearbejde med sublime brugeroplevelser – og da cirka 51 % af alle medarbejdere primært arbejder hjemmefra, så skal device-kvaliteten være i top. På en sikkerhed måde! 

 

HP er verdens førende pc- og printteknologivirksomhed, og deres mål er at skabe en hverdag, der er lettere for dig som kunde. I en stadig mere sammenkoblet verden fokuserer vi sammen på at forny os selv som virksomheder og den teknologi, vi tilbyder sammen.

Vi sørger, sammen med HP for, at virksomheder, samfund og enkeltpersoner kan forny den måde, de arbejder, tænker og skaber.

 

Din sikkerhed begynder, når du vælger hardware

Tal fra HP viser, at næsten 70% af alle organisationer har oplevet, at deres medarbejderes bærbare computere er blevet kompromitteret i løbet af de sidste 24 måneder! Derfor bliver det at vælge den rigtige hardware i stigende grad også en sikkerhedsbeslutning.

 

 

Køber du toner- og blækpatroner med bind for øjnene?

Hos Atea kan du få en uvildig gennemgang og kortlægning af din virksomheds samlede print-setup. Resultatet giver dig et præcist overblik over dit behov for print og kopi samt mulighederne for at gøre din nuværende løsning endnu bedre, billigere og mere miljøvenlig.

 

HP-produkter - kvalitet, sikkerhed og holdbarhed

Med it-løsninger fra HP får du brugervenlighed, holdbarhed og arbejdsglæde spredt ud over flere professionelle produkter. Få sekunder efter du har printet med din HP-printer, har du papiret i hånden, og HP-computerskærmen har en høj opløsning, der fremhæver selv de mindste detaljer, som giver de bedste arbejdsbetingelser. HP-computeren bliver med sin brugervenlighed uden tvivl din bedste ven på arbejdspladsen.

 

Beskyt planeten med HP


Bæredygtighed er kernen i HP’s filosofi – fra produktets første færd til afslutningen af dets levetid. Som den første af sin salgs i branchen giver HP’s genbrugsproces i et lukket kredsløb nyt liv til priginale blæk- og Laserjet-tonerpatroner fra HP.

HP

 

Hør mere om hvad Atea og HP sammen

kan gøre for din virksomhed.