Spring til indhold
Nyskaber den måde, mennesker, maskiner og indhold arbejder sammen - over hele verden.

Arbejdssituationen har ændret sig: Hvad betyder stabilitet og Endpoint sikkerhed på hjemmearbejdspladsen?

Få handlingsspecifik indsigt i hvordan du forbinder hjemmearbejde med sublime brugeroplevelser – og da cirka 51 % af alle medarbejdere primært arbejder hjemmefra, så skal device-kvaliteten være i top. På en sikkerhed måde! 

 

HP er verdens førende pc- og printteknologivirksomhed, og deres mål er at skabe en hverdag, der er lettere for dig som kunde. I en stadig mere sammenkoblet verden fokuserer vi sammen på at forny os selv som virksomheder og den teknologi, vi tilbyder sammen.

Vi sørger, sammen med HP for, at virksomheder, samfund og enkeltpersoner kan forny den måde, de arbejder, tænker og skaber.

 

Din sikkerhed begynder, når du vælger hardware

Tal fra HP viser, at næsten 70% af alle organisationer har oplevet, at deres medarbejderes bærbare computere er blevet kompromitteret i løbet af de sidste 24 måneder! Derfor bliver det at vælge den rigtige hardware i stigende grad også en sikkerhedsbeslutning.

 

 

Køber du toner- og blækpatroner med bind for øjnene?

Hos Atea kan du få en uvildig gennemgang og kortlægning af din virksomheds samlede print-setup. Resultatet giver dig et præcist overblik over dit behov for print og kopi samt mulighederne for at gøre din nuværende løsning endnu bedre, billigere og mere miljøvenlig.

Der er store fordele og besparelser at hente, hvis din virksomhed i dag, manuelt, bestiller toner- og blækpatroner …

  • … Ad hoc, hver gang en printer er udgået for toner
  • … I store partier (bulk)

I begge tilfælde er der ofte tale om ofte tidskrævende indkøbsprocesser uden gennemsigtig print-økonomi – lidt ligesom at gå i supermarkedet med bind for øjnene.

Med en automatiseret genbestillingsaftale gør vi dine maskiner i stand til, automatisk, at bestille blæk- og tonerpatroner efter behov.

 

 

 

HP-produkter - kvalitet, sikkerhed og holdbarhed

Med it-løsninger fra HP får du brugervenlighed, holdbarhed og arbejdsglæde spredt ud over flere professionelle produkter. Få sekunder efter du har printet med din HP-printer, har du papiret i hånden, og HP-computerskærmen har en høj opløsning, der fremhæver selv de mindste detaljer, som giver de bedste arbejdsbetingelser. HP-computeren bliver med sin brugervenlighed uden tvivl din bedste ven på arbejdspladsen.

 

Beskyt planeten med HP


Bæredygtighed er kernen i HP’s filosofi – fra produktets første færd til afslutningen af dets levetid. Som den første af sin salgs i branchen giver HP’s genbrugsproces i et lukket kredsløb nyt liv til priginale blæk- og Laserjet-tonerpatroner fra HP.

Få HP-produkter på SKI 50.10 rammeaftalen

HP er én af nøgleaktørerne på SKI rammeaftalen 50.10 inden for kopi og print. I Atea tilbyder vi en omfattende portefølje af printere og multifunktionsprintere fra HP, der opfylder de administrative standardbehov for det offentlige.

Med mulighed for serviceaftaler og tilbehør som follow-me-print og Universal Print Management Software er HP dedikeret til at levere energieffektive løsninger til det offentlige, så I kan få opfyldt jeres printbehov.

Læs mere om alle SKI rammeaftalerne her SKI rammeaftale 50.10

HP

 

Hør mere om hvad Atea og HP sammen

kan gøre for din virksomhed.