Spring til indhold

vSphere+ og vSAN+: Bring fordelene ved skyen til dine lokale arbejdsbelastninger

vSphere+ er begyndelsen på en større transformation for VMwares core on-premises vSphere forretning, og tilpasser den til moderne tendenser inden for abonnementsbetalingsmodeller og tilknyttede cloudtjenester. Kom med på VMwares multi-cloud rejse, hvor målet er at tilbyde de bedste ting fra cloud-løsninger til on-premises vSphere installationer. vSphere+ og vSan+ er nogle af de første skridt som Vmware tager for at gøre dette til en realitet.

 

Se hvordan du med vSphere+ kan transformere jeres datacenter ved at tilføje funktionalitet, der kan være hurtigt implementeret, fuldt administreret for at lette belastningen på personalet og betales "as-you-go".

 

vSphere live video 24.01.2023

Er vSphere+ en ny udgave af vSphere?

vSphere+ er et nyt abonnementsbaseret tilbud, der består af både on-premises og cloud-komponenter, der interagerer med hinanden. On-premise komponenterne omfatter cloud-gateways, vCenter-instanser og ESXi-hosts. Cloud-komponenterne omfatter forskellige cloud-tjenester til administratorer (eller it-drift) og udviklere (eller DevOps), der øger og forbedrer de lokale muligheder – alt sammen tilgængelige i VMware Cloud Console. Cloud-gateways forbinder dine vCenter-instanser til VMware Cloud Console, hvor du centralt kan administrere lokal infrastruktur og få adgang til cloud-tjenester.

Hvad er de største forbedringer i vSphere+ over vSphere?

Med vSphere+ kan du:

Få adgang til cloud-tjenester leveret as-a-Service (SaaS)

Centraliser administrationen med en cloud-konsol

Opret et virksomhedsklar Kubernetes-miljø – uden ekstra omkostninger

Køb med abonnement

Er du nysgerrig på at høre mere om vSphere+?

Med kombinationen af VMwares verdensførende, innovative løsninger og Ateas lokale nærvær og stærke kompetencer, hjælper vi dig ikke bare med at drive din egen digitale rejse, men også med at levere merværdi til din virksomhed, dine kunder og samfundet. Sammen med VMware muliggør Atea en bedre, dynamisk, sikker og mere effektiv it.

Kontakt os her