Spring til indhold

Ved at indregne restværdien på Apple-enhederne kan din virksomhed opnå store besparelser. Uanset om din virksomhed køber eller benytter finansieringsløsninger, kan din virksomhed udnytte enhedernes restværdi.

 

MacBook Pro 13

MacBook Air M1

iPad Air 64GB WiFi

iPad Pro 11" 128GB WiFi

iPad 10 gen. 64GB WiFi

iPad 9 gen. WiFi

MacBook Pro 13

36 måneder
Vejledende udsalgspris
9.955,-
Antal
RESTVÆRDI EFTER 36 MÅNEDER
1.990,-
Total investering
7.965,-
Restværdien er vejledende og gælder kun for virksomheder. Aller priser er angivet eksklusiv moms. Vi forbeholder os retten til at justere priserne.
Kontakt os

Høj restværdi åbner op for attraktive finansieringsløsninger

De høje restværdier på Apple-enhederne kan indregnes fra starten, så jeres virksomheds omkostninger holdes nede fra dag ét. Atea finans tilbyder innovative finansieringsmuligheder i samarbejde med Apple Financial Services.

 

Kontakt os

Høj restværdi giver mulighed for bytteordninger

Apple-enhedernes høje restværdi betyder, at jeres eksisterende produkter kan indgå i bytteordninger, når I ønsker at opgradere. Derved opnås ekstra værdi i modsætning til andre enheder, der efter endt levetid ofte ender med at blive foræret væk eller være ubrugte.

 

En grønnere og billigere driftsløsning

Produkter med høj restværdi har også en høj genbrugsværdi, og det gør Mac og iPad til et bæredygtigt valg. Mac og iPad belaster miljøet langt mindre end andre lignende produkter ved at holde meget længere. iPads og Macs, der har kørt en driftsperiode på en leasingaftale, har typisk endnu en driftsperiode i sig og vil derfor kunne afsættes til andre organisationer.

Elementerne i genanvendelsen af jeres Apple-enheder

Bæredygtighed

 

I modsætning til andre enheder, der efter endt levetid ofte ender med ikke at blive brugt eller foræret bort, betyder Apple-enhedernes høje restværdi, at jeres eksisterende produkter kan indgå i bytteordninger, når I ønsker at opgradere.

Vi sørger for sikker håndtering af data

Vi sørger for sikker håndtering og datasletning efter de højeste ISO-sandarder. Vi er naturligvis ISO 27001 og ISO 14001 certificeret, hvilket er din sikkerhed for at vi behandler data forsvarligt og bortskaffer it-udstyr miljørigtigt.

Kontakt os

Det skal være nemt at være grøn. I Atea vil vi gerne hjælpe jeres virksomhed, så de bæredygtige valg også er forretningsdygtige valg.

60%

af alt it-udstyr bliver ikke genbrugt eller genanvendt.

43%

af jeres virksomheds CO2-aftryk kan reduceres med en bæredygtig returneringspolitik.

450.000

enheder tages retur hos Atea årligt og bliver genbrugt og genanvendt i nye livscyklusser.

Atea Return

 

I Atea vil vi være med til at bygge vores fremtid digitalt. Men det skal ikke være for enhver pris. Vi ønsker at gøre det ansvarligt - med fokus på at sikre økonomisk tryghed og under hensyntagen til sociale konsekvenser og vores planets begrænsede ressourcer. Det kalder vi bæredygtig it. Hos Atea omsætter vi idéer og visioner til handling og værdi ved at udnytte potentialet i nye teknologier.