Spring til indhold
08-11-2021

Ny sæson af True Cybercrime – de værste hacker-angreb er dem, der rammer dig!

Har du nogensinde været udsat for indbrud i dit hjem? Altså, den slags hvor du med høj puls vader rundt i knust glas på stuegulvet og overvejer, om du nogensinde kan føle dig sikker på matriklen igen?

Søren Haven
Vice President, Atea Security

Den grænseoverskridende følelse af svigt og utryghed er overvældende, men vores overlevelsesinstinkt tager hurtigt over. Vi gør noget. Vi udskifter låse, køber alarmsystemer og – hvis bølgerne går højt – opgraderer vi med kameraovervågning. Men hvad stiller vi egentlig op, når indbruddene foregår på vores digitale enheder – når du ikke selv er herre over, hvem der kigger med, når du åbner din pc?

Hackerangreb rammer ikke kun store organisationer med slagkraftige it-afdelinger. Ja, det er dem, vi hører om, men angreb mod dig og mig sker langt oftere, end vi tror. Med katastrofale personlige konsekvenser.

Og det er præcis derfor, at vi nu lancerer en helt ny sæson af den populære podcast-serie ’True Cybercrime’. Første afsnit i den nye sæson 2 er tilgængelig fra tirsdag d. 9. november, og vinklen er klar; cyberkriminalitet rammer os alle!

Det er igen mediehuset Heartbeats, der med vært Martin Hylander i spidsen, har gravet spektakulære hacker-sager frem fra ind- og udland. Og lad mig sige det med det samme; hvis du tror, at det kun er dig selv, der kan se dine kort, når du spiller online poker, skal du tage en dyb indånding, før du lytter med på 1. afsnit, som vi har døbt: ’Fra professionel pokerspiller til professionel kriminel’.

… Og så tilbage til kameraovervågningen i din carport. For selvom din personlige it-sikkerhed ikke direkte kan sammenlignes med sikkerhedsforanstaltningerne i den fysiske verden, så findes der heldigvis konkrete sikkerhedsløsninger, du selv kan tage i brug. I hvert afsnit får du håndfaste råd af Ateas it-sikkerhedseksperter, der deler ud af deres erfaringer og viden. Formålet er selvfølgelig at forhindre og forebygge livsforandrende it-kriminalitet af den type, som lytterne præsenteres for i podcastserien. 

Foreløbigt udkommer True Cybercrime i 10 afsnit, og resultatet er ikke mindre opsigtsvækkende end i den første sæson – snarere tvært imod! Første afsnit i den nye sæson 2 er som sagt tilgængelig fra tirsdag d. 9. november.

Husk den dybe indånding …

 

 

Lyt til True Cybercrime Podcast