Spring til indhold
29-09-2021

Vigtige software- og licens-opgraderinger - husker du det kontinuerlige sundhedstjek?

Opgraderinger og vedligeholdelse af jeres software og licenser er alfa omega for et sundt og kosteffektivt it-miljø. Hos Atea har vores certificerede specialister skræddersyet nogle software- og licensservices, der kan være med til at skabe overblik, øge effektiviteten og hjælpe jer med at manøvrere rundt i software- og licensaftalerne. Et Sundhedstjek og et Dashboard er vigtige elementer i processen mod at blive compliant!

Overblik over dit software og dine licenser – er dit SAM-værktøj up-to-date?

Få lavet et sundhedstjek af dit SAM-værktøj.

Et SAM Dashboard giver dig et øjebliksbillede over installeret software og registrerede licenser samt overblik over udviklingen fra forrige dashboard. Derudover får du et overblik over forbruget af softwareinstallationerne samt anbefaling til af-installationskandidater. Et SAM Dashboard giver dig også et overblik over, hvilke software-kontrakter der ligger til fornyelse samt en liste med blacklistede installationer.

 

 

Optimér din performance med et Snow-sundhedstjek!

… Det er afgørende for din compliance-situation

Vores sundhedstjek bliver udført af Ateas danske Snow-eksperter, hvilket garanterer, at løsningens sundhedstilstand bliver belyst fra alle vinkler. Vi undersøger, hvilke enheder der eventuelt mangler i systemet, og hvad der mangler at

blive scannet, samt tjekker integrationen til andre systemer (virtuelt miljø, O365 portal m.m.) Det er altid vigtigt, at Snow er opdateret med al data, og det er specielt vigtigt, hvis din organisation fx får lavet Microsoft Compliance af Atea.

 

 

Cisco Smart Account License Management

Cisco Smart Account License Management er en vedligeholdelsesservice, hvor vi hjælper jer med at strukturere og rydde op i jeres Cisco Smart Account. Arbejdet udføres af vores certificerede specialister, som har indgående kendskab til Cisco-platformen. Det gør, at de hurtig spotter udfordringer, finder løsninger og yder en kompetent sparring.

 

 

Du kan skrive til os på ateadksam@atea.dk, så vil vores specialister kontakte dig med det samme.