Spring til indhold
De fleste globale retailvirksomheder befinder sig i et ekstremt konkurrencepræget marked. Derfor skal de interne processer, såsom udrulning af nye butikker, være effektive og agile.

Unik og global totalløsning til retail

Vi tilbyder en model, der sikrer, at din retailvirksomhed hurtigt kan udrulle og åbne butikker på en nem og ensartet måde. Vi står for bestilling, klargøring, levering, installation, drift mv. af ”hele butikken” til langt de fleste lande i verden. Det er unikt! 

 

Prædefineret retail/butiks-produktpakke

Som en naturlig del af implementeringen udarbejder vi en detaljeret plan, som sikrer en struktureret og professionel implementering og overgang til drift.

Som en del af dette vil roller og ansvar – både hos dig som kunde og vi hos Atea – blive beskrevet detaljeret, og du vil løbende blive involveret og informeret om implementeringsplanens udvikling og fremdrift.

 

I fællesskab sammensætter vi en komplet retail-pakke, der matcher virksomhedens behov.

Pakkerne kan eksempelvis bestå af

 • POS-enheder
 • Håndscannere
 • Kundedisplays
 • Bon-printere
 • Betalingsterminaler
 • Pengeskuffer
 • Wifi access points

 

Alle produkter vil være landespecifikke, med mindre andet ønskes. En prædefineret produktpakke sikrer større ensartethed i butikkerne - på tværs af lokationer - og muliggør en hurtig og effektiv leverance.

 

Som en ekstra bonus minimerer de ensartede butikskoncepter fejl og behovet for it-ressourcer i forbindelse med support.

 

 

 

Tilvalg af services

Vi skræddersyr butikkerne efter dine ønsker og behov, og vi pakketerer de relevante ydelser til en fast pris pr. måned. Disse ydelser kan eksempelvis bestå af:

 • Klargøring af udstyr med relevant software.
 • Implementering af udstyr hos kunden.
 • Drift og overvågning af udstyret i hele dets levetid.
 • Udskiftning af defekt udstyr ved nedbrud.

 

Desuden kan vi tilbyde en attraktiv finansieringsordning samt en asset management-løsning, som gør det muligt for dig at kontrollere, hvor udstyret befinder sig. I forbindelse med forsendelser til lokationer rundt om i verden kan vi yde specialiseret rådgivning omkring relevante- og vigtige importdokumenter ifbm. leverancerne.

 

Global eShop-bestilling giver samlet overblik

 

En fælles kundetilpasset eShop gør det nemt at bestille de prædefinerede retailprodukter på tværs af lokationer. Vores eShop er en lukket portal, som udvalgte medarbejdere kan tilgå fra en hvilken som helst lokation.

Portalen vil kun vise de produkter, som allerede er aftalt med din virksomhed. Det indbyggede rapporteringsværktøj giver tillige et samlet, globalt overblik over forbruget.

 

 

 

 

Udrulningsplan muliggør hurtig ”just in time” levering

I tæt samarbejde med dig udarbejder vi løbende en udrulningsplan for fremtidige leverancer, således at vi hele tiden kan være på forkant i forhold til lagerbeholdning. Dermed kan vi opretholde en effektiv leveringsproces, som sikrer en rettidig leverance.