Spring til indhold

CO2-reducering på 70 procent inden 2030​

 

2030 er kun 10 år ude i fremtiden og målsætningen om en reduktion på 70% understreger, at målet ikke bliver nået ved at fortsætte i vores gamle vaner. Vi venter på de helt store banebrydende teknologier, der med ét kan vende skuden. Men mens vi venter, er der faktisk allerede muligheder for enorme CO2-besparelser i danske virksomheders klimaregnskaber, der samtidigt kan aflæses direkte på bundlinjen. ​

Spar energi med skyen

 

Spar energi med intelligent teknologi

 

Spar energi med virtuelt samarbejde

 

Her kan du spare på CO2´en ​ - få det fulde overblik ​

Spar penge og CO2 med en Azure Virtuel Desktop

Opgrader til en Virtuel Desktop i Azure og du kan ifølge Microsoft spare op til 98%* på din CO2 udledning. Samtidig kan du levetidsforlænge det hardware du allerede ejer og dermed spare investeringen i nyt hardware. Funktionen sikrer vi dig igennem din eksisterende Microsoft 365 løsning. Det eneste du skal sørge for er en internetforbindelse.

Case: Online-asfalt skåner miljøet

 

Aabenraa Kommune har med en IoT-løsning og cloud-baseret teknologi fra Microsoft Azure fået langt bedre forudsætninger for at modvirke unødvendige saltninger, der både økonomisk og miljømæssigt er en belastning.

 

Aabenraa kommune case

 

 

Det bliver hurtigt langhåret, når man begynder at kigge ind i maskinrummet og undersøge hvilke teknologier, der kan hjælpe med at effektivisere virksomhedens arbejdsprocesser og reducere CO2-udslippet – og ikke mindst i forhold til, hvordan man kommer i gang. 

Hos Atea, kan vi med en bred vifte af specialister og generalister med fuldt overblik over markedet og mulighederne, sikre at din virksomheds IT-beslutninger bliver truffet på det rigtige grundlag. 

Mød en af vores eksperter, Kristian Hugosson – Director, Information Management

 

 

Virksomhedens nye software-løsning kan være nok så smart og have nok så mange features, men hvis den ikke bidrager positivt til bundlinje, medarbejdereffektivitet, kundetilfredshed eller omsætning, så er der også længere vej til CO2-besparelsen. 

Vores it-konsulenter fra Customer Succes & Adoption er specialister i at sikre succesrig implementering i hele din organisation og dermed højere ROI.

Mød en af vores eksperter - Customer Success Manager, Charlotte Pullich.

Har du brug for sparring til at komme i gang?

 

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig

 

 

Gold Microsoft Partner