Kurv

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

HP - Bærbare

HP PCer bærbare

ProBook serien
Med HP ProBook får du attraktivt prissatte notebooks i mange størrelser til erhvervsbrug, hvor der ikke er gået på kompromis med ydelse eller tilslutningsmuligheder. 

Nyeste Intel eller AMD teknologi er givet, og suppleret af HP’s Long Life Battery teknologi samt de markedsledende HP Sikkerheds egenskaber får du rigtig meget værdi for pengene.

HP ProBook serien

EliteBook 800 serien
HP EliteBook bygges i et slankt og let aluminiumsdesign og byder på det ypperste HP har udviklet til kontorbrug. 

Selv skrappe militære krav omkring robusthed håndteres let af HP Elitebook, og er vores mest avancerede produkter hvad angår sikkerhed for hardware, brugerbeskyttelse og data. Lydbilledet er skabt i samarbejde med B&O og evnen til at filtrere uønsket støj væk fra teleconferencer er unik.

HP EliteBook 800 serien


EliteBook 1000 serien

Alt hvad 800 serien kan - bare lidt tyndere, lidt lettere med minutiøst fokus på detaljen og altid med en touchskærm inkluderet.

HP Elitebook 1000 serien

Elite Dragonfly
Verdens letteste kombinerede notebook/tablet pc til business brug. Med en vægt fra under 1 kg og et lækkert magnesium kabinet i en smuk dybblå nuance, er du sikker på at skille dig ud fra mængden af sorte business bærbare. 

Du kommer ikke til at undvære lang batteritid, avanceret sikkerhed eller den ydelse du normalt forventer af en bærbar pc, og miljøet er der også tænkt på med en meget stor grad af genanvendte materialer.

HP Elite Dragonfly

ZBook serien
Bærbare med ekstraordinær performance eller kraftige business notebooks (workstations) med ISV certificeringer, ekstra høj performance og fleksible udvidelsesmuligheder.

HP Zbook serien
HP PC tilbehør