Kurv

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.

En HP-skærm til ethvert behov

HP skærme

En computerskærm er ikke bare en computerskærm. Derfor må du heller ikke gå ned på kvaliteten, når det gælder beslutningen om, hvilke skærme der skal investeres i på arbejdspladsen. der en HP PC-skærm til enhver virksomhed og enhver ansat; Lige fra designeren til kontorassistenten. Dyk ned i vores udvalg og find lige præcis de HP-skærme, der passer jeres medarbejdere og arbejdsplads bedst.

HP skærme P-serien

P-serien
Standard kontorløsninger.

HP E-serien skærme

E-serien
Ergonomi- og designløsninger.


HP Z-serien skærme

Z-serien
Skærme til grafiske løsninger.

Hos HP er der intet, der er overladt til tilfældighederne: Her er der tænkt over skærmens formål gennem hele udviklingsfasen fra idé til færdigt produkt. Det betyder, at den ideelle skærm for den enkelte medarbejder varierer alt efter hvilke arbejdsopgaver og behov, der er tale om i det daglige arbejde.

Det er alfa og omega, at arbejdsudstyret på en arbejdsplads er i orden, så medarbejderne kan arbejde optimalt og levere de bedste resultater. Med en HP-skærm leverer jeres virksomhed de bedste forudsætninger for, at den enkelte medarbejder kan yde sit bedste. Du kan selv vælge, om det skal være en skærm med fokus på ergonomi- og designløsninger, en eksklusiv OMEN skærm, eller om den skal have en verdensklasse opløsning, som er påkrævet, når der arbejdes med grafik.

Med en HP-skærm kan du være sikker på, at du får en holdbar løsning i et flot design, der er skræddersyet til dine unikke arbejdsopgaver. Det er nemt at tilslutte din HP-computer til skærmene, så du kan arbejde effektivt på flere skærme ad gangen.

Øg produktiviteten med flere HP PC-skærme

Hvis du bruger flere programmer på én gang i det daglige arbejde, er det både irriterende og tidskrævende at skulle veksle mellem fanerne hele tiden. Her kan en ekstra skærm fra HP lette arbejdsprocessen og effektiviserer dit arbejde, så du får det maksimale ud af din arbejdstid. I vores alsidige udvalg af HP-skærme kan du vælge den helt ideelle skærmkombination, der sikrer, at du kan arbejde hurtigere og mere produktivt. Det kan være, at du gerne vil kombinere en skærm med den højeste opløsning til videoredigering med en standardskærm til skriveopgaver. Uanset hvilken kombination der er ideel for dine arbejdsopgaver, har vi kvalitetsskærme, der kan imødekomme lige præcis dine ønsker og behov.

Når du vælger en kombineret skærmløsning fra HP, er du sikker på, at du har en holdbar løsning til fremtiden, der giver øget arbejdsglæde, effektivitet og stabilitet. Det er en økonomisk fordelagtig investering i dine medarbejderes arbejde, som sikrer de bedste betingelser for, at de kan arbejde så effektivt og produktivt som muligt.

Det digitale arbejde kræver en HP-skærm med en høj opløsning

Mange virksomheder vil have glæde af en HP-skærm med verdensklasse opløsning. En højopløsningsskærm er et must, hvis du arbejder i redigeringsprogrammer, arbejder med design og billeder eller med grafik.

En HP-skærm i den unikke Z-serie vil give jeres virksomhed det perfekte værktøj til at optimere, justere og perfektionere medarbejdernes arbejde. Det bliver jeres kunder glade for, og det også det, der driver HP - at gøre en forskel.

Se skærmbilledet soleklart med den fantastiske opløsning, som Z-seriens skærme tilbyder. Det giver dig en bedre brugeroplevelse, som kan opleves i alle størrelser; helt fra 14” til en HP-skærm i 27”. Har du brug for en HP-skærm, der kan trække tungere grafik, er vores OMEN skærm et oplagt valg for en kompromisløs ydelsesevne og kvalitet til de lidt tungere opgaver.

Udstrål professionalisme med en HP-skærm 24”

Det er ikke ligegyldigt, hvordan din arbejdsstation ser ud. Et ergonomisk og professionelt setup er med til at skabe struktur og arbejdsglæde hos den enkelte medarbejder, ligesom en flot og præsentabel arbejdsstation med kvalitetsudstyr øger kvaliteten af arbejdet. Derudover er arbejdsstationer noget af det første, som udefrakommende ser, når de træder ind på kontoret. Sørg derfor for at give dem et godt førstehåndsindtryk af virksomheden og investér i HP udstyr, der udstråler kvalitet og professionalisme. Så hæver du både den visuelle stil og det professionelle udtryk i virksomheden, samtidig med at du øger kvaliteten af dine medarbejderes arbejde og resultater.