Kurv

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.

Tag dine udskrifter til næste niveau med en HP-printer

HP Print

It-giganten HP er førende inden for både printere og all-in-one printere, der tilbyder markedets bedste løsninger inden for print, scanninger og grafiske produktioner. Uanset om I er en stor eller lille virksomhed, så har HP et bredt og alsidigt udvalg af normale- og multifunktionsprintere, der gør udskrivning og grafiske/tekniske produktioner så let som ingenting.  


De bedste printere til den mindre virksomhed eller hjemmekontoret

HP OfficeJet Pro

OfficeJet Pro 
Printeren når der ønskes professionel farvekvalitet. 
Fås også som multifunktionsprinter.

HP LaserJet Pro

LaserJet Pro
Printeren med høj ydeevne til professionel laserprint. Fås også som multifunktionsprinter.

HP Neverstop Laser printer

Neverstop Laser
Printeren til sort-hvide dokumenter i større mængder. Genopfylder på få sekunder.

De bedste printere til din virksomhed

HP LaserJet 400-serien

LaserJet 400-serien
Printer med suveræn printhastighed, dokumenthåndtering og sikkerhed.

HP LaserJet 500-serie

LaserJet 500-serien
Printer der opfylder store krav til hele workflowet og sikkerhed.

HP LaserJet 600-serie

LaserJet 600-serien
A4-løsning der opfylder store krav til hele workflowet, efterbehandling og sikkerhed.

LaserJet 700-serien

LaserJet 700/800
A3- løsning der opfylder behov for avancerede print og efterbehandling, skanning og sikkerhed.

HP Designjet printere

DesignJet
Storformatprintere til grafisk eller teknisk produktion.


Lej en printer til erhverv hos Atea 

Med Atea Print vælger du en printløsning, der passer præcis til din virksomhed. Lejer du en printer hos os, får du et administrationsfrit printer-koncept, som lægger stor vægt på fleksibilitet, økonomisk gennemsigtighed og teknologisk udvikling. 

Denne løsning er perfekt til virksomheden, der ikke har behov for daglige udprint, men som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og fleksibiliteten, når behovet for flot, grafisk udskrift skulle opstå. Det er også den perfekte løsning for jer, der gerne vil have et samlet overblik, lave driftsomkostninger, samt en skalerbar og yderst fleksibel lejeaftale – enten med en normal HP-printer eller all-in-one printere.

Få mere information om, hvorfor din virksomhed med fordel kan leje en multifunktionsprinter hos Atea, samt hvordan I kommer i gang.

Lej en printer


Hvordan skaber Atea og HP den optimale printstrategi? 

Der er ikke to virksomheder, der er ens. Derfor skræddersyr vi altid den enkelte strategi til den enkelte virksomheds behov, så vi sikrer os, at jeres ønsker og behov bliver indfriet. 

Den optimale printstrategi kræver et drift- og fremtidssikret setup med kunden i fokus – et ansvar vi er bevidste om og ser som vores fornemmeste pligt at realisere, så jeres virksomhed opnår de bedste resultater.

Se videoen og hør nogle af de tanker vi gør os, når det handler om at skabe de bedste rammer for fremtidens print. 

HP Planet Partner Program

HP henvender sig til alle slags virksomheder med deres innovative og brugervenlige printerløsninger. Der er standardprintere, hvor du kan printe Word-dokumenter med et knips, såvel som avancerede all-in-one printere udviklet med en kreativ tankegang, der giver grafiske og tekniske produktioner lov til at udfolde sig på papir. Med andre ord – der er noget for alle, og fællesnævneren er let tilgængelighed og stor brugervenlighed.

Imponerende solid-state-printere eller en grafisk kvalitetsløsning med en HP multifunktionsprinter 

Printere kan bruges til forskellige formål. Derfor tilbyder HP et bredt sortiment af printere med forskellige funktioner, så du kan finde lige præcis den HP-printer, der imødekommer jeres behov i virksomheden bedst. Du kan finde printere i vores sortiment, der kan klare alt lige fra klassisk printning af noter og dokumenter til mere krævende, grafiske opgaver som fx flyers, plakater og brochurer.

Har jeres virksomhed brug for udskrivning af billeder i høj kvalitet, kan HP’s all-in-one printer - også kaldt storformatsprintere - hjælpe jer med den knivskarpe kvalitet, I efterspørger. På den måde kan I altid løse jeres arbejdsopgaver tilfredsstillende og med den bedste kvalitet lige ved hånden. Det sidste man må gå ned på, når det gælder print, er kvaliteten - og derfor er en HP-printer til erhverv et sikkert valg til jeres virksomhed.

De klassiske HP-printere kan både printe i sort/hvid og i farve i høj kvalitet, og I kan både vælge mellem A3- og A4-formater. Det er – med andre ord – helt op til jeres behov og ønsker. Uanset hvilke printermodeller I har brug for, kan du finde den helt rette HP-printer i vores udvalg af erhvervsprintere.

Få en gnidningsfri oplevelse med en HP-printer til erhverv

Med en HP-printer er du garanteret en praktisk og brugervenlig løsning lige ved hånden i det daglige arbejde. Der er ingen ledninger og ingen avanceret opsætning, som kræver kyndige it-færdigheder. HP-printere er kendte for deres brugervenlighed, og det er nemt og ligetil at udskrive dokumenter og billeder – og så er de ovenikøbet i en kvalitet, som er i en klasse for sig.

HP-printere virker allerede fra opsætningen; derfra er det bare at nyde de flotte, grafiske udskrifter, som er med til at højne de professionelle, visuelle standarder i jeres virksomhed.

Nyd alle fordelene med HP printere all-in-one

HP er en verdensomspændt og anerkendt producent af it-tilbehør, der er særligt kendt for deres kompromisløse kvalitet og brugervenlighed. I deres sortiment kan du finde tilbehør, der er udviklet på baggrund af mange års erfaring; HP har siden midten af 1900-tallet leveret udstyr til virksomheder i alle størrelser, som alle ønskede en høj standard og et højt serviceniveau. Derfor kan være sikker på, at du får en kvalitetsprinter, når du investerer i en HP-printer til erhverv.

Med HP-printere fra Atea får du:

  • Stor fleksibilitet i valg af printertype og HP-blækpatroner
  • Fleksible trådløse løsninger
  • All-in-one printere til professionelle brugere med krav til ekstra høj kvalitet

Få en snak med os i dag, og lad os sammen finde den ideelle løsning på en HP multifunktionsprinter til din virksomhed.