Spring til indhold
IBM FlashSystem 5200 er storagesystemet til dig, der vil have det mest moderne og sikre NVMe all-flash storagesystem med suveræn performance til super priser og attraktive finansieringsmuligheder.

FlashSystem 5200 er fuldgyldigt medlem af IBM FlashSystem-familien og deler derfor operativsystem, management, high-availability funktioner og øvrig funktionalitet med de øvrige “familiemedelemmer”. Desuden udmærker FlashSystem 5200 sig ved at være markedets billigste end-to-end NVMe all-flash system som er designet og bygget til at levere enterprisefunktionalitet og -kvalitet.

 

 

Selv om FlashSystem 5200 er et all-flash system med mulighed for standard NVMe flash, Storage Class Memory og IBM’s egne, unikke FlashCore Modules, kan man udvide kapaciteten med ekspansionskabinetter, som kan rumme traditionelle diske. FlashSystem 5200 er også det ideelle system til at indgå i en hybrid løsning, hvor data dynamisk kan flyttes mellem on-premises systemer og en public eller privat cloud.

Finansiel rådgivning med Atea

Med vores IBM partnerstatus og gode samarbejde med IGF (IBM Global Financing), kan vi lave en lukrativ og fleksibel finansieringsaftale, der giver mening i it-budgettet.

Som nordens største IBM-partner forstår vi, hvordan IBM’s teknologier skal bringes i spil!

 

 

 

Aktiv-Aktiv datacenter

Synkron eller asynkron replikering op til 3 sites. Op til 100% oppetidsgaranti med IBM HyperSwap


 

 

 

 

 

State-of-the-art flash 

Bedste performance får du med ultrahurtig Storage Class Memory. Bedste performance til prisen og garanteret 7+ års levetid får du med IBM FlashCore Modules og foretrækker du industristandard NMVe flash-moduler, er det også understøttet.

 

 

 

DRAID Expansion

Kapacitet kan udvides dynamisk med helt ned til ét flashmodul af gangen. Mens systemet kører drift og med automatisk efterfølgende distribuering af data på alle moduler

 

 

 

 

Datareduktion

Datareduktion, bl.a. data de-duplikering og thin provisioning, udføres med software, og med FlashCore Modules får du minimum 2x datareduktion i hardware - uden at blive straffet på performance!

 

 

 

 

Storage Insights

Med alle IBM FlashSystems får man Storage Insights, en webbaseret management portal, som løbende giver dig alle informationer om dit storagesystem

 

 

 

 

Indbygget kryptering

Med FlashCore modules får du indbygget kryptering og dekryptering i hardware, med andre ord uden at blive straffet på performance. Lever op til FIPS 140-2 standarden.

 

 

 

Migrering af data uden nedetid

Med Spectrum Virtualize (standard) får du markedets bedste storagevirtualisering, som fx kan migrere data mellem dine gamle storageenheder (uanset fabrikat/model). og FlashSystem 5200. Uden nedetid og fuldstændigt transparent for brugere og applikationer.

 

hacker

Indbygget sikkerhed mod ransomware

IBM Safeguarded Copy følger med som standard. Med dette software skaber du “immutable copies” af alle dine data, så du har 100% valide data at lave recovery fra, hvis du er blevet angrebet.

IBM