Tilbage til Software og licenser

Få luft under visionerne - overlad rutinearbejdet til robotteknologien

RPA til alle typer virksomheder i Danmark. Robotteknologi automatiserer dine manuelle, repetitive processer og arbejdsopgaver, så du kan fokusere på at skabe mest mulig værdi for din virksomhed.

Hvad er RPA - Robotic Process Automation?

Robotic Process Automation (RPA) er softwarerobotter, der efterligner en medarbejders administrative opgaveløsning. Det sker på tværs af systemer og dokumenter, uden at ændre på disse.

RPA handler således om at optimere og effektivisere, så dine medarbejdere ikke skal bruge tid på tidskrævende og manuelle administrative opgaver. På den måde får de endnu mere tid til det, de er dygtigst til.

Vi har samlet markedets bedste it-kompetencer under ét tag. Det betyder, at vi kan fungere som din rådgiver under hele projektforløbet.

Således sikrer vi, at du får den optimale løsning.

 

Ved at automatisere arbejdsopgaver opnår du bl.a.:

 

24/7

 

Udførelse af arbejdsopgaver 24/7

En hurtigere proceseksekvering samt en langt lavere fejlrate i arbejdet skaber et højere serviceniveau i din organisation.

 

Formalisering

 

Formalisering og standardisering af dine processer

Når dine processer sker automatisk, har du altid styr på, hvordan arbejdet udføres – samt hvor data eksempelvis behandles og lagres.

 

frigiv tid

 

Frigivelse af dine medarbejderes tid

Ud over at kunne opnå et hurtigt Return-on-Investment (ROI) giver du medarbejderne tid til at skabe reel værdi i arbejdet.

Dyk ned i et udpluk af konkrete løsninger

 

Lynopskrift på softwarerobot: Kom i gang med RPA på 10 dage

 

Et stigende antal uddannelsesinstitutioner har fået øjnene op for mulighederne og potentialet ved  automatisering af manuelle processer ved hjælp af ’Robotic Process Automation’ (RPA). Dog finder flere det svært at afklare, om RPA fungerer i éns egen organisation. Selvom fordelene kan synes klare, kan det virke uoverskueligt at komme i gang, fordi man ikke ved, hvor man skal starte – eller fordi man frygter for endnu et nyt stort projekt, som aldrig lykkes.

Dog er én af de helt store fordele ved RPA netop den korte vej fra idé til færdig løsning. Hvor traditionelle it-projekter hurtigt kan tage flere måneder, arbejdes der inden for RPA agilt, hvor der fokus på en hurtig udvikling af funktionelle løsninger, der skaber værdi med det samme. Dermed kan du hurtigt, billigt og let komme i gang med at prøve kræfter med RPA for at afdække, om RPA er noget for din organisation.

Anders Ottosen fra Atea giver her sit bud på, hvordan du kommer godt i gang med RPA på kun 10 dage:

Dag 1 – Opstartsmøde

Tag en åben dialog om jeres behov samt udfordringer, og hvordan RPA vil kunne være den rette løsning for jer. Da arbejdet med RPA går på tværs af forretning og it, er det vigtigt, at I både involverer jeres it-afdeling samt de enkelte eksperter i processerne. Resultatet af opstartsmødet er, at I udvælger én relevant proces, som I efterfølgende automatiserer via RPA.

Dag 2 – Procesafdækning

Den udvalgte proces afdækkes herefter detaljeret, og bliver efterfølgende analyseret i et RPA-perspektiv. Klarlæg ligeledes, hvilke tekniske forudsætninger der skal være plads for at udvikle løsningen. Det er i denne fase, at I begynder arbejdet med procesbeskrivelsen.

Dag 3 – Procesoptimering

I langt de fleste tilfælde vil der være dele af processen som skal ændres eller optimeres, inden man kan gå ind i en udviklingsfase. Når disse tilretninger er foretaget, færdiggøres procesbeskrivelsen. 

Dag 4 – Opsætning af infrastruktur

For at kunne udvikle selve løsningen, er det nødvendigt at installere de fornødne licenser. Disse kan fås som prøveversioner, hvorved din organisation ikke har udgifter til licenser, før I har endeligt besluttet jer for, om I vil arbejde videre med RPA.

Dag 5-7 – Udvikling

Uanset om udviklingen foregår eksternt eller internt, så anbefaler Atea, at der arbejdes ”agilt” med et tæt samarbejde mellem procesejerne og udviklerne. I den agile udvikling fokuseres på konkrete demonstrationer af den udviklede løsninger, og selve løsningen tilrettes løbende, så den passer til procesejerne behov. At udvikle agilt skaber således den største fremdrift og det bedste resultat.

Dag 8 – Test og godkendelse

Før løsningen kan sættes i produktion, skal den gennemtestes grundigt. Udarbejd’ test-cases, der sikrer, at I får afprøvet alle funktionaliteter i den udviklede løsning. Først når alle testscenarier er blevet gennemgået tilfredsstillende, godkendes den færdige løsning.

Dag 9 – Implementering og hypercare

 

”I trykker på knappen”, og sætter robotten i produktion. I de første kørsler overvåges performance og kvaliteten tæt, så eventuelle nødvendige konfigurationer kan implementeres hurtigt og effektivt.

Dag 10 – Adoption og evaluering

Det er vigtigt at sikre den rette adoption af den nye løsning. Det kan være, at medarbejderne fremadrettet skal foretage sig nye ting for at ”fodre” den udviklede robot med arbejde. Sørg for konkret at få beskrevet, hvordan medarbejderne skal interagere med den nye løsning.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om, hvordan I kan få prøvet RPA af i jeres uddannelsesinstitution, er du mere end velkommen til at kontakte os.

 

Lad os hjælpe dig i gang med RPA

 

 

step 1

 

STEP 1: Vi afdækker jeres behov

 

 

step 2

 

STEP 2: Vi udarbejder oplæg og løsningsforslag

 

 

step 3

 

STEP 3: Vi tilbyder fortsat drift og monitorering af dine robotter

Ved at afdække jeres behov, kan vi hjælpe jer med at udvælge, de mest optimale værktøjer for jer. Det betyder også, at vi kan udarbejde et agilt udviklingsforløb af robotter med både test og implementering. Vi hjælper i alle tilfælde med at vurdere jeres it-modenhed ift. implementering af RPA i jeres virksomhed. På den måde sikrer vi, at I får den mest optimale løsning.

 

Robotic as-a-service

Hvis den bedste løsning for jer er RPA, kan vi varetage den fortsatte drift og monitorering af de implementerede robotter. Det kan vi gøre ved at foretage tracking og monitorering af performance og data på jeres robotter. På den måde kan I bruge tiden på det, I er bedst til, og lade os sikre, at robotterne udfører deres arbejde optimalt. Det kalder vi ”Robotic as-a-service".

 

Tilbage til Software og licenser
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer