Spring til indhold
Atea er specialiseret i forskellige Robotic Process Automation platforme. Alt efter jeres ønsker og forretningsbehov, finder vi den bedste løsning.

Hvad er RPA - Robotic Process Automation?

Robotic Process Automation (RPA) er softwarerobotter, der efterligner en medarbejders administrative opgaveløsning. Det sker på tværs af systemer og dokumenter, uden at ændre på disse.

RPA handler således om at optimere og effektivisere, så dine medarbejdere ikke skal bruge tid på tidskrævende og manuelle administrative opgaver. På den måde får de endnu mere tid til det, de er dygtigst til.

Vi har samlet markedets bedste it-kompetencer under ét tag. Det betyder, at vi kan fungere som din rådgiver under hele projektforløbet.

Således sikrer vi, at du får den optimale løsning.

 

Lynopskrift på softwarerobot: Kom i gang med RPA på 10 dage

Fordele ved at benytte Microsofts Power Automate 

 

I opnår en lang række synergieffekter mellem jeres RPA-løsning og resten af Power Platformen som eksempelvis nem datavisualisering i PowerBI 

 

Power Automate er en del af Office365-pakken – så med stor sandsynlighed har I allerede adgang til Power Automate  

 

 

 

Adgang til et stort katalog over templates og allerede automatiserede processer i Microsoft Power Automate 

 

 

Mulighed for at integrere PowerApps 

 

I har altid adgang til de nyeste funktionaliteter i Power Automate

 

Fordele ved at benytte UiPath platform

 

Adgang til gratis E-learning inden for RPA 

 

Markedets bedste løsning til automatiering i ERP- og legacy-systemer 

 

Adgang til et stort community 

 

Markedsledende platform 

 

Atea er UiPath Gold Partnere, fordi vores RPA-kompetencer sikrer værditilførsel til din virksomhed – fra start til slut. Vores RPA-team består bl.a.:  

  • Proceskonsulenter 
  • Løsningsarkitekter 
  • RPA-projektledere  
  • RPA-udviklere 

 

 

UiPathPartner

Hvad er RPA? Og hvorfor er det relevant for din virksomhed?

Dyk ned i et udpluk af konkrete løsninger

Workspace infografik

 

Webinar: Robotic Process Automation – softwarerobotter i stor skala

 

Robotic Process Automation (RPA) er en teknologisk revolution indenfor effektivisering af virksomhedens repeterbare manuelle opgaver. Softwarerobotterne, som kan betegnes som en digital assistent, der kan logge ind, indtaste, kopiere og beregne data på tværs af systemer, giver mulighed for at automatisere en lang række opgaver, som tidligere blev foretaget manuelt af medarbejdere. Men hvordan implementerer man RPA i stor skala i en organisation? På dette webinar vil Atea sammen med GroupM gøre dig klogere på, hvordan du udruller RPA i din organisation, når ambitionerne er høje.

 

Vi leverer robotter til robotfabrikken

Lad os hjælpe dig i gang med RPA

 

 

 

STEP 1: Vi afdækker jeres behov

 

 

 

STEP 2: Vi udarbejder oplæg og løsningsforslag

 

 

 

STEP 3: Vi tilbyder fortsat drift og monitorering af dine robotter

Ved at afdække jeres behov, kan vi hjælpe jer med at udvælge, de mest optimale værktøjer for jer. Det betyder også, at vi kan udarbejde et agilt udviklingsforløb af robotter med både test og implementering. Vi hjælper i alle tilfælde med at vurdere jeres it-modenhed ift. implementering af RPA i jeres virksomhed. På den måde sikrer vi, at I får den mest optimale løsning.

 

Robotic as-a-service

Hvis den bedste løsning for jer er RPA, kan vi varetage den fortsatte drift og monitorering af de implementerede robotter. Det kan vi gøre ved at foretage tracking og monitorering af performance og data på jeres robotter. På den måde kan I bruge tiden på det, I er bedst til, og lade os sikre, at robotterne udfører deres arbejde optimalt. Det kalder vi ”Robotic as-a-service".