Tilbage til Software og licenser

Få luft under visionerne - overlad rutinearbejdet til robotteknologien

RPA til alle typer virksomheder i Danmark. Robotteknologi automatiserer dine manuelle, repetitive processer og arbejdsopgaver, så du kan fokusere på at skabe mest mulig værdi for din virksomhed.

Hvad er RPA - Robotic Process Automation?

Robotic Process Automation (RPA) er softwarerobotter, der efterligner en medarbejders administrative opgaveløsning. Det sker på tværs af systemer og dokumenter, uden at ændre på disse.

RPA handler således om at optimere og effektivisere, så dine medarbejdere ikke skal bruge tid på tidskrævende og manuelle administrative opgaver. På den måde får de endnu mere tid til det, de er dygtigst til.

Vi har samlet markedets bedste it-kompetencer under ét tag. Det betyder, at vi kan fungere som din rådgiver under hele projektforløbet.

Således sikrer vi, at du får den optimale løsning.

 

Ved at automatisere arbejdsopgaver opnår du bl.a.:

 

24/7

 

Udførelse af arbejdsopgaver 24/7

En hurtigere proceseksekvering samt en langt lavere fejlrate i arbejdet skaber et højere serviceniveau i din organisation.

 

Formalisering

 

Formalisering og standardisering af dine processer

Når dine processer sker automatisk, har du altid styr på, hvordan arbejdet udføres – samt hvor data eksempelvis behandles og lagres.

 

frigiv tid

 

Frigivelse af dine medarbejderes tid

Ud over at kunne opnå et hurtigt Return-on-Investment (ROI) giver du medarbejderne tid til at skabe reel værdi i arbejdet.

Dyk ned i et udpluk af konkrete løsninger

 

Lad os hjælpe dig i gang med RPA

 

 

step 1

 

STEP 1: Vi afdækker jeres behov

 

 

step 2

 

STEP 2: Vi udarbejder oplæg og løsningsforslag

 

 

step 3

 

STEP 3: Vi tilbyder fortsat drift og monitorering af dine robotter

Ved at afdække jeres behov, kan vi hjælpe jer med at udvælge, de mest optimale værktøjer for jer. Det betyder også, at vi kan udarbejde et agilt udviklingsforløb af robotter med både test og implementering. Vi hjælper i alle tilfælde med at vurdere jeres it-modenhed ift. implementering af RPA i jeres virksomhed. På den måde sikrer vi, at I får den mest optimale løsning.

 

Robotic as-a-service

Hvis den bedste løsning for jer er RPA, kan vi varetage den fortsatte drift og monitorering af de implementerede robotter. Det kan vi gøre ved at foretage tracking og monitorering af performance og data på jeres robotter. På den måde kan I bruge tiden på det, I er bedst til, og lade os sikre, at robotterne udfører deres arbejde optimalt. Det kalder vi ”Robotic as-a-service".

 

Tilbage til Software og licenser
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer