Spring til indhold
Bliv klogere på Microsoft Copilot for M365 – din kraftfulde arbejdsassistent, der forvandler din produktivitet. Copilot er skabt til at forbedre dine processer i Microsoft 365-apps, automatisere rutineopgaver og bringe ny effektivitet til din opgaveløsning.

Tænk højere produktivitet – Tænk Copilot

Copilot er udviklet for at fremme kreativitet ved at assistere med indholdsgenerering og ideudvikling. Få en stigende produktivitet ved altid at være aktiv, automatisk at håndtere gentagne opgaver og ved at give indsigt, der forbedrer teamwork. Endelig opgraderer Copilot brugernes færdigheder ved at tilbyde feedback og fremskynde lærings- og arbejdsprocesser, hvilket hjælper med at forbedre og erhverve nye kompetencer.

I kan som brugere udnytte et værktøj, der tilbyder en omfattende supportstruktur, der ikke blot hjælper med at automatisere og optimere arbejdsprocesser, men også aktivt bidrager til personlig og professionel vækst af brugerne. Den kombinerer elementer af kunstig intelligens og brugervenlig software for at skabe en mere effektiv og engagerende arbejdsoplevelse.

Copilot for Microsoft 365 er nu tilgængelig for virksomheder i alle størrelser - uden et minimum købskrav

Hos Atea er vi specialister i digital rådgivning til både medarbejdere, ledelse og it. Vi tænker brugerne og deres forskellige behov ind fra start, når vi skaber samlede løsninger for jeres Copilot projekt. Læs mere om Atea Readiness Program, som er et ”Get Ready for Copilot” program, hvor vi tager jer igennem rejsen fra forståelse af værdiskabelse til en sikker implementering af Microsoft Copilot for M365. 

Download vores whitepaper herunder:

Nu er Copilot for M365 på dansk

Microsoft har nu åbnet op for support til Copilot for Microsoft 365 på yderligere 16 sprog : Arabisk, tjekkisk, dansk, hollandsk, finsk, hebraisk, ungarsk, koreansk, norsk (Bokmål), polsk, portugisisk (Portugal), russisk, svensk, thai, tyrkisk og ukrainsk. 

Vær opmærksom på at Copilot for Microsoft 365 måske ikke endnu forstår hver eneste mundtlig udtryk eller sproglig konvention på et givent sprog. Microsoft forfiner løbende Copilots sprogfærdigheder og opfordrer brugerne til at give handlingsorienteret feedback. De fortsætter også med at udvide listen over understøttede sprog og vil dele mere i de kommende måneder.

Copilot understøtter allerede: Kinesisk (forenklet), engelsk (US, GB, AU, CA, IN), fransk (FR, CA), tysk, italiensk, japansk, portugisisk (BR) og spansk (ES, MX).

Microsoft Copilot for M365 transformerer dit arbejde på tre måder:

 

Fremmer kreativitet

 • Copilot hjælper med at generere indhold, ideer, præsentationer og grafisk design
 • Assisterer med forkortelser, omformuleringer eller feedback
 • Fremmer samarbejde ved at give intelligente forslag under møder, brainstorming-sessioner og diskussioner

 

Øger produktiviteten

 • Copilot er altid aktiv og giver forslag, mens du arbejder, inklusive hjælp til e-mails, dokumenter og præsentationer
 • Automatiserer gentagne opgaver ved at genkende arbejdsmønstre, som fx planlægning af møder, organisering af filer og rapportoprettelse
 • Hjælper brugere med at finde relevante oplysninger og giver indsigt for at forbedre teamworkets effektivitet

 

Opgraderer færdigheder

 • Copilot forbedrer skrive-, kommunikations-, samarbejds- og læringsevner gennem feedback, forklaringer og omskrivning af tekst
 • Fremskynder tidskrævende opgaver som opsummering af artikler og analyse af kundedata
 • Copilot er et værktøj, der hjælper brugerne med at blive bedre til, hvad de allerede er gode til, og også med at lære nye færdigheder undervejs

Bliv klar til Microsoft Copilot for M365 med Atea Readiness Program

Atea har med udgangspunkt i sikkerhed og governance udarbejdet et ”Get Ready for Copilot” program, hvor vi tager jer igennem rejsen fra forståelse af værdiskabelse til en sikker implementering af Microsoft Copilot for M365.

 

1. Business Value Workshop: Use cases ift. at få værdi ud af at benytte Copilot

Denne workshop giver jer en hurtig indflyvning til Microsoft Copilot for M365, dens funktionalitet og dens use cases. Introen er rettet mod IT, ledelse, beslutningstagere og andre interessenter, der ønsker at lære mere om Copilot, og hvordan det kan hjælpe organisationen.

2. Initial Workshop: Overordnet overblik og roadmap

I denne workshop hjælper Atea jer med at opbygge et overordnet overblik og planlægge, hvordan I kan gøre jeres organisation klar til Microsoft Copilot for 365.

3. Discovery and mapping: Kortlægning og fund baseret på jeres setup

Dette er kortlægningsfasen, hvor der i workshoppen dykkes dybere ned i jeres mål, systemer, datakilder og dataadgang. Workshoppen er rettet mod IT, ledelse, ressourceejere og dataansvarlige. Workshoppen vil vurdere jeres parathed til Copilot, samt planlægge strukturen og adgangskontrollen for jeres datakilder til brug for Microsoft Copilot for M365.

Efter ‘Discovery and Mapping’ kan I vælge at fortsætte jeres rejse mod Microsoft Copilot for M365. Atea giver jer mulighed for at vælge mellem 3 forskellige leverancer, hvor vi sammen sikrer, at I bliver klar til Microsoft 365 Copilot.​

4. Plan: Rådgivning og planlægning af implementing

I denne fase gennemgår vi resultaterne af kortlægningsfasen (step 3). Resultaterne danner grundlag for den arkitektoniske planlægning af eventuelle nødvendige ændringer i jeres informations- og adgangsstrukturer. Dette vil give jer et detaljeret overblik over muligheder og svagheder i den nuværende tekniske infrastruktur i forhold til implementering af Copilot. Atea vil komme med anbefalinger og forbedringsforslag, men vi overlader den faktiske implementering af designet til jer selv

5. Plan & Implement: Implementering af plan

Med planlægnings- og implementeringspakken hjælper Atea med at kortlægge og planlægge informationsinfrastrukturen med jer. Atea vil hjælpe med implementeringen af strukturen samt implementere avanceret funktionalitet til datastyring samt identitets- og adgangsstyring. Disse regler vil Copilot også overholde i dens behandling af information og data fra jeres miljø.

Dette tilbud er til jer, der måske ikke har tid, kapacitet eller viden til at implementere de anbefalinger, som gør organisationen klar til Copilot.

6. Plan, Implement & Automate: Vedvarende optimering

I ethvert miljø vil der i sidste ende være betydelige mængder data, brugere, regler, forskrifter og potentielle sikkerhedsproblemer - herunder adgang, der gives og glemmes og forældede brugere, som lever for evigt. Derudover er vedligeholdelse af et kompatibelt miljø en dyr, tidskrævende og næsten umulig opgave. Formålet med denne fase er at drage fordel af de avancerede funktioner i Entra ID P2 og Purview på E5-niveau med strømlining og automatisering af processerne således, at der er minimal vedligehold.

Skal vi hjælpe dig?

Oplev Microsoft Copilot for M365

Få klarhed om, hvad Microsoft Copilot for M365 kan tilbyde din organisation fra den 1. november, hvor licenser bliver tilgængelige.

Vi er klar til at guide dig gennem dette spændende værktøj og hjælpe dig med at komme i gang. Lyt til Jesper Nielsen, en af vores mest erfarne M365 Copilot eksperter og Microsoft MVP, som deler sine indsigter baseret på Ateas deltagelse i M365 Copilot-testprogrammet.

 

 

 

Hvordan virker Copilot?

Copilot bruger naturlig sprogbehandling til at generere tekst og trænes i milliarder af ord, så den kan tale 'naturligt' til brugerne, når den bliver stillet et spørgsmål eller bedt om en instruktion. Copilot bruger også data, der er gemt i Microsoft Graph, til at tilpasse og kontekstualisere resultater for hver bruger. Hvis du fx beder den om at udarbejde nogle mødenotater på forhånd, bruger den de tilladte oplysninger inde fra organisationen til at oprette et relevant og sammenhængende udkast.

Copilot er integreret i M365 på to måder:

 • Som en integreret funktion i Microsoft 365-programmerne
 • Som en enkeltstående oplevelse kaldet Microsoft 365 Chat

Sidstnævnte giver brugerne mulighed for at chatte med Copilot og anmode den om at udføre opgaver.

Det er også værd at bemærke, at Microsoft Copilot for M365 – ligesom alle M365-applikationer – er designet til at være sikker. Den overholder Microsofts forpligtelser i forhold beskyttelse af personlige oplysninger og beskyttelse af data. Copilot gemmer eller deler ikke dine data uden for din organisation.

Se eller gense webinaret ’Microsoft Copilot for M365 – nu lanceres det!

Din personlige assistent

Copilot er intelligent og vil tilpasse sig din arbejdsstil og dine præferencer over tid. Copilot lærer af dine handlinger, analyserer datamønstre og tilpasser forslag i overensstemmelse hermed. Copilot er som en personlig assistent, og brugeroplevelsen forbliver ensartet på tværs af dine apps, programmer og vinduer.

Copilot giver os potentialet til at spare tid, forbedre vores nøjagtighed og forbedre vores kreativitet. Hvis du leder efter en måde at være mere produktiv på, er Microsoft Copilot for M365 en god mulighed.