Spring til indhold
Bliv klogere på Microsoft 365 Copilot – din kraftfulde arbejdsassistent, der forvandler din produktivitet. Copilot er skabt til at forbedre dine processer i Microsoft 365-apps, automatisere rutineopgaver og bringe ny effektivitet til din opgaveløsning.

Oplev Microsoft 365 Copilot fra den 1. november

Få klarhed om, hvad Microsoft 365 Copilot kan tilbyde din organisation fra den 1. november, hvor licenser bliver tilgængelige.

Vi er klar til at guide dig gennem dette spændende værktøj og hjælpe dig med at komme i gang. Lyt til Jesper Nielsen, en af vores mest erfarne M365 Copilot eksperter og Microsoft MVP, som deler sine indsigter baseret på Ateas deltagelse i M365 Copilot-testprogrammet.

Microsoft 365 Copilot transformerer dit arbejde på tre måder:

 

Fremmer kreativitet

 • Copilot hjælper med at generere indhold, ideer, præsentationer og grafisk design
 • Assisterer med forkortelser, omformuleringer eller feedback
 • Fremmer samarbejde ved at give intelligente forslag under møder, brainstorming-sessioner og diskussioner

 

Øger produktiviteten

 • Copilot er altid aktiv og giver forslag, mens du arbejder, inklusive hjælp til e-mails, dokumenter og præsentationer
 • Automatiserer gentagne opgaver ved at genkende arbejdsmønstre, som fx planlægning af møder, organisering af filer og rapportoprettelse
 • Hjælper brugere med at finde relevante oplysninger og giver indsigt for at forbedre teamworkets effektivitet

 

Opgraderer færdigheder

 • Copilot forbedrer skrive-, kommunikations-, samarbejds- og læringsevner gennem feedback, forklaringer og omskrivning af tekst
 • Fremskynder tidskrævende opgaver som opsummering af artikler og analyse af kundedata
 • Copilot er et værktøj, der hjælper brugerne med at blive bedre til, hvad de allerede er gode til, og også med at lære nye færdigheder undervejs

Bliv klar til Microsoft 365 Copilot med Atea Readiness Program

Atea har med udgangspunkt i sikkerhed og governance udarbejdet et ”Get Ready for Copilot” program, hvor vi tager jer igennem rejsen fra forståelse af værdiskabelse til en sikker implementering af Microsoft 365 Copilot.

1. Business Value Workshop (gratis)

Dette er en gratis workshop, der giver et dig en hurtig indflyvning til Microsoft 365 Copilot, dens funktionalitet og dens use cases. Introen er rettet mod IT, ledelse, beslutningstagere og andre interessenter, der ønsker at lære mere om Copilot, og hvordan det kan hjælpe organisationen.

2. Initial Workshop

Dette er en workshop, hvor Atea hjælper jer med at opbygge et overordnet overblik og planlægge, hvordan I kan gøre jeres organisation klar til Microsoft 365 Copilot.

3. Discovery and Mapping Workshop

Dette er kortlægningsfasen, hvor vi i workshoppen dykker dybere ned i jeres mål, systemer, datakilder og dataadgang. Workshoppen er rettet mod IT, ledelse, ressourceejere og dataansvarlige. Workshoppen vil vurdere jeres parathed til Copilot, samt planlægge strukturen og adgangskontrollen for jeres datakilder til brug for Microsoft 365 Copilot.

Efter Discovery and Mapping kan I vælge at fortsætte jeres rejse mod Microsoft 365 Copilot. Atea giver jer mulighed for at vælge mellem 3 forskellige leverancer, hvor vi sammen sikrer, at I bliver klar til Microsoft 365 Copilot.​

4. Plan (Basic)

I denne fase gennemgår vi resultaterne af kortlægningsfasen. Resultaterne danner grundlag for den arkitektoniske planlægning af eventuelle nødvendige ændringer i jeres informations- og adgangsstrukturer. Dette vil give jer et detaljeret overblik over muligheder og svagheder i den nuværende tekniske infrastruktur i forhold til implementering af Copilot. Atea vil komme med anbefalinger og forbedringsforslag, men vi overlader den faktiske implementering af designet til jer selv.

5. Plan and Implement (Advanced)

Med planlægnings- og implementeringspakken hjælper Atea med at kortlægge og planlægge informationsinfrastrukturen med jer. Atea vil hjælpe med implementeringen af strukturen samt implementere avanceret funktionalitet til datastyring samt identitets- og adgangsstyring. Dette vil Copilot overholde i behandlingen af information og data fra dit miljø.

Dette tilbud er til jer, der måske ikke har tid, kapacitet eller viden til at implementere de anbefalinger, som gør organisationen klar til Copilot.

6. Plan, Implement and Automate (Premium)

I ethvert miljø vil der i sidste ende være betydelige mængder data, brugere, regler, forskrifter og potentielle sikkerhedsproblemer - herunder adgang, der gives og glemmes og forældede brugere, som lever for evigt. Derudover er vedligeholdelse af et kompatibelt miljø en dyr, tidskrævende og næsten umulig opgave. Formålet med denne fase er at drage fordel af de avancerede funktioner i Entra ID P2 og Purview på E5-niveau med strømlining og automatisering af processerne således, at der er minimal vedligehold.

 

Hvordan virker Copilot?

Copilot bruger naturlig sprogbehandling til at generere tekst og trænes i milliarder af ord, så den kan tale 'naturligt' til brugerne, når den bliver stillet et spørgsmål eller bedt om en instruktion. Copilot bruger også data, der er gemt i Microsoft Graph, til at tilpasse og kontekstualisere resultater for hver bruger. Hvis du fx beder den om at udarbejde nogle mødenotater på forhånd, bruger den de tilladte oplysninger inde fra organisationen til at oprette et relevant og sammenhængende udkast.

Copilot er integreret i M365 på to måder:

 • Som en integreret funktion i Microsoft 365-programmerne
 • Som en enkeltstående oplevelse kaldet Microsoft 365 Chat

Sidstnævnte giver brugerne mulighed for at chatte med Copilot og anmode den om at udføre opgaver.

Det er også værd at bemærke, at Microsoft 365 Copilot – ligesom alle M365-applikationer – er designet til at være sikker. Den overholder Microsofts forpligtelser i forhold beskyttelse af personlige oplysninger og beskyttelse af data. Copilot gemmer eller deler ikke dine data uden for din organisation.

Se eller gense webinaret ’Microsoft 365 Copilot – nu lanceres det!

Din personlige assistent

Copilot er intelligent og vil tilpasse sig din arbejdsstil og dine præferencer over tid. Copilot lærer af dine handlinger, analyserer datamønstre og tilpasser forslag i overensstemmelse hermed. Copilot er som en personlig assistent, og brugeroplevelsen forbliver ensartet på tværs af dine apps, programmer og vinduer.

Copilot giver os potentialet til at spare tid, forbedre vores nøjagtighed og forbedre vores kreativitet. Hvis du leder efter en måde at være mere produktiv på, er Microsoft 365 Copilot en god mulighed.