Spring til indhold
Nyhed01-07-2021

Atea opnår Cisco Master Networking Specialization

Atea Danmark har netop modtaget Ciscos Master Networking Specialisering, som er den højeste specialisering, man på virksomhedsniveau kan opnå hos Cisco inden for netværk.

Ballerup, torsdag den 1. juli 2021 – Cisco Master Networking Specialiseringen kommer i kølvandet på to andre specialiseringer – henholdsvis Master Security og Advanced Customer Experience og er dermed den tredje specialisering, som Atea opnår fra Cisco inden for blot otte måneder.

”Atea har demonstreret et kompetence- og vidensniveau inden for både teknologi, service og salgsproces, der kvalificerer dem til den højeste specialiseringsgrad hos Cisco. Det er en imponerede bedrift at opnå hele tre specialiseringer inden for otte måneder, og det cementerer vores stærke partnerskab med Atea,” siger Carsten J. Videcrantz, administrerende direktør, Cisco Denmark.

Et samlet kompetenceløft på tværs af forretningen

Specialiseringerne har det seneste år styrket Ateas position som netværksleverandør i det danske marked, og it-virksomheden peger på et samlet løft i kompetencer som en del af forklaringen på den markante vækst, man har set inden for netværksforretningen.

”Stort set alle områder i Atea har været involveret i at opnå Master Networking specialiseringen, og resultatet er et løftet kompetenceniveau på tværs af hele forretningen. Det er afgørende i forhold til vores kunder, at de kan have tillid til, at vi altid leverer på højeste videns- og kompetenceniveau inden for Cisco både i salgsprocessen, i forhold til teknologierne og ikke mindst på service-delen,” siger Kathrine Forsberg, administrerende direktør i Atea, og tilføjer:

”Derudover har det selvfølgelig stor betydning for os i forhold til at kunne tiltrække og fastholde markedets allerdygtigste specialister.”

Atea er Nordens største Cisco Gold Partner, og med Cisco Master Networking Specialiseringen blåstemples Atea som én ud af kun to danske Cisco-partnere med denne specialisering.

Nordens største Cisco Gold Partner

I tæt samarbejde med Cisco bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vores medarbejderes mere end 240 personlige Cisco-certificeringer gør os til Nordens største Cisco Gold Partner og giver os adgang til de mest interessante kunder og de vigtigste samfunds- og forretningskritiske it-projekter. Vi er flere end 400 medarbejdere, fordelt i øst og vest, som arbejder dedikeret med Cisco, og vi hjælper alt fra kommuner og regioner til banker og skoler med at blive mere forbundne.

 

Læs mere her: www.atea.dk/endelafnetvaerket