Spring til indhold
Nyhed03-03-2021

Henrik Aamann Nielsen er ny CFO i Atea

Atea har ansat Henrik Aamann Nielsen som ny CFO. Han afløser Malene Rhode Carstensen, der har valgt at søge nye udfordringer.

Ballerup den 3. marts 2021 – Henrik Aamann Nielsen er blevet ansat som ny finansdirektør (CFO) i Atea Danmark. Han tiltrådte den nye stilling den 1. marts 2021 og er desuden blevet en del af ledelsen.

Henrik Aamann Nielsen, der er 39 år, har et stort kendskab til it-branchen. Han har blandt andet varetaget ledende Finance-roller hos JN Data, Netcompany og NNIT. Senest har han været Group CFO i Contrast Company.

”Jeg er rigtig glad for, at vi får Henrik Aamann Nielsen ombord som CFO og som en del af ledelsen i Atea. Henrik har den helt rette profil til stillingen og kommer uden tvivl til at bidrage positivt til vores videre rejse med at levere høj service og værdi for vores kunder og partnere,” siger administrerende direktør i Atea, Kathrine Forsberg. 

Henrik Aamann Nielsen afløser Malene Rhode Carstensen, der efter en årrække i Atea, heraf de seneste syv år som CFO, har valgt at søge nye udfordringer.

”Jeg vil gerne give en kæmpestor tak til Malene Rhode Carstensen, som har spillet en meget vigtig rolle i Atea gennem de seneste 20 år, og altid leveret en professionel og helhjertet indsats. Hun efterlader Atea et godt sted, hvor vi efter nogle økonomisk udfordrende år, har leveret positive resultater i de seneste regnskaber. Jeg ønsker Malene alt muligt held og lykke i hendes fremtidige færd,” siger Kathrine Forsberg.

Henrik Aamann Nielsen har en kandidat i Business Economics & Financial Accounting fra Aarhus Universitet. Han bor i Aarhus og kommer til at arbejde ud fra Ateas kontor i Aarhus. Han glæder sig meget over fremover at være den nye, øverste økonomiansvarlige i Danmarks største it-leverandør.

”Atea er en af de største og mest interessante aktører i branchen og er i gang med en rigtig spændende og positiv udvikling. Den ser jeg meget frem til at blive en del af,” siger CFO i Atea, Henrik Aamann Nielsen.

 

For yderligere information

Maja Nordal Brenøe, Director, PR & Communication, Atea

E-mail: Maja.Nordal.Brenoe@atea.dk

Telefon: +45 4214 0246

 

Om Atea – Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1.400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.