Spring til indhold
Nyhed20-02-2023

Atea indgår i 10-årig indkøbsaftale på SKI 02.22

Det dynamiske indkøbssystem 02.22 er nu trådt i kraft og Atea er optaget som leverandør på listen. "Vi ser store muligheder i denne aftale”, siger Brian Borella Wulf.

De offentlige kunders behov for innovative og mangefacetterede løsninger er stigende. For at kunne rumme dette, har SKI med den nye 02.22-aftale designet et dynamisk indkøbssystem uden fastlagt sortiment.

En offentlig kunde får en overordnet ramme for services og ydelser, og så er det op til kunden og eventuel rådgiver, at vurdere hvilke services og ydelser man har behov for. På den måde er aftalen både fleksibel og skalerbar – både for kunden og leverandøren. Her er Atea nu igen at finde blandt aftalens leverandører.

Det glæder Brian Borella Wulf, som er Senior Vice President for salg i Atea:

”Det er med stolthed at Atea igen er at finde på SKI 02.22 driftsaftalen, som vi har været en del af gennem de sidste mange år. Med 02.22-aftalens design giver det os en agil og fleksibel mulighed for at rådgive om vores serviceydelser, så kunder i sidste ende investerer i rette løsning, som opfylder deres behov”.

Den 10-årige periode som indkøbsaftalen varer er også dyrebar tid for Brian Borella Wulf:

”Vi ser store muligheder i denne aftale. Sammen med vores nuværende og kommende kunder kommer vi løbende til at have en strategisk og taktisk dialog om fremtidige behov. Det giver kunderne langt mere værdi for pengene i det lange løb, og vi kommer til at kunne yde en langt mere præcis service”.

Atea har en lang historik med at servicere den offentlige sektor, og er nu tilstede på 11 SKI-aftaler.

Tina Hyllested Börgesen Senior Communications Specialist