Spring til indhold
Nyhed27-06-2024

Atea modtager platin af EcoVadis for sin bæredygtighedsindsats for femte år i træk

For femte år i træk har Atea ASA opnået den højeste placering for sit arbejde med bæredygtighed og CSR af EcoVadis. Atea har modtaget platin og ligger dermed i blandt den øverste 1. procent af mere end 130.000 evaluerede virksomheder.

Ateas bæredygtighedspræstation blev evalueret af EcoVadis baseret på kriterier relateret til miljø, etik, bæredygtigt indkøb samt arbejds- og menneskerettigheder.

"Vi er stolte over at modtage platin-vurderingen fra EcoVadis for femte år i træk, hvilket afspejler samarbejdet på tværs af vores organisation, hvor vi fortsætter med at hæve standarderne, integrere bæredygtighed i vores politikker og processer samt drive positiv forandring i it-industrien. Bæredygtighed forbliver kernen i vores virksomheds mission – at bygge fremtiden med it", udtaler Sustainability Manager Andreas Schjølin og fortsætter, ”med ny EU-lovgivning og CSRD bliver det stadigt vigtigere at kunne dokumentere sit arbejde med bæredygtighed. Den her anerkendelse er for mig et bevis på, at vi sætter handling bag ord.” 

Atea har allerede modtaget flere bæredygtighedspriser i 2024

I januar 2024 bekræftede Atea sin status som en af verdens mest bæredygtige it-servicevirksomheder ved at sikre sig en plads på Corporate Knights' "Global 100" rangliste for tredje år i træk, hvor Atea placerede sig som nummer 41.

I februar 2024 blev Atea anerkendt for lederskab inden for sin gennemsigtighed og præstation inden for klimaforandringer af den globale miljøorganisation CDP, hvilket sikrede virksomheden en plads på deres årlige 'A List'.

I maj 2024 anerkendte The Financial Times, i samarbejde med dataeksperten Statista, Atea blandt europæiske virksomheder, der har gjort betydelige fremskridt i reduktionen af deres drivhusgasemissioner. Det er tredje gang, Atea modtager denne anerkendelse.

 

For yderligere information kontakt
Frederik Westergaard, Communications Specialist, PR & Communication
Send e-mail