Spring til indhold
Pressemeddelelse 20-05-2020

Ny Enterprise-direktør i Atea

Det bliver Henrik Gjerulff Jensen, der fremover skal stå i spidsen for Ateas salgsdivision for Enterprise-kunder. Han kommer senest fra en stilling som VP hos TDC Net og indtræder i Ateas direktion som Senior Vice President for Enterprise.

Ballerup, den 20. maj 2020– Henrik Gjerulff Jensen er blevet ansat som Senior Vice President for Enterprise i Atea og indtræder i it-leverandørens direktion. Henrik Gjerulff Jensen har siden 1999 været en del af TDC i forskellige ledende salgsfunktioner, hvor han har opbygget et stærkt kommercielt og ledelsesmæssigt fokus. Hans mere end 20 års erfaring fra it- og telebranchen skal fremover bruges på at drive og udvikle Ateas Enterprise-forretning, som omfatter alle private kunder.

”Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi har fundet den rette kandidat til stillingen. Henrik har præcis den tyngde og det strategiske drive, vi har brug for, for at lede vores Enterprise-division videre og indfri de ambitioner, vi har sat os for denne del af vores forretning. Jeg ser meget frem til det kommende samarbejde,” siger Kathrine Forsberg, administrerende direktør i Atea.

Henrik Gjerulff Jensen glæder sig til samarbejdet:

”Atea har de bedste forudsætninger for at blive en endnu stærkere spiller i markedet, særligt hvad angår Enterprise-segmentet. I min optik har Atea organisatorisk aldrig stået stærkere, og jeg glæder mig til at blive en del af teamet og bidrage til at føre Enterprise-forretningen videre sammen med resten af Enterprise-teamet og nå de mål, der er sat,” siger Henrik Gjerulff Jensen.

Siden Kathrine Forsberg i slutningen af januar forlod posten som direktør for Enterprise til fordel for rollen som Ateas administrerende direktør, har Atea været på udkig efter en den rette afløser. Henrik Gjerulff Jensen har første arbejdsdag i Atea den 1. juni 2020.

For yderligere information

Kathrine Forsberg, administrerende direktør, Atea

E-mail: Kathrine.Forsberg@atea.dk

Telefon: +45 30 78 05 09

 

Om Atea – Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1.500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.