Spring til indhold
Pressemeddelelse 04-01-2021

Atea skal levere it-services til SKAT på stor SKI-aftale

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har valgt Atea som leverandør på SKI-aftale om service af it-udstyr til Skatteforvaltningens ca. 13.000 medarbejdere. Aftalen kan løbe i ni år og har en værdi af omkring 100 mio. kr.

Ballerup den 4. januar 2021 Fra foråret 2021 kommer Atea til at stå for at klargøre, distribuere og lagerstyre alt it-udstyr til alle medarbejdere i SKAT.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har valgt Atea som leverandør via direkte tildeling på SKI 02.22-aftalen – delaftale 1. Aftalen løber i tre år med option på yderligere to gange tre år og har en samlet værdi på omkring 100 mio. kr.

”Vi leverer allerede en række ydelser til Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, blandt andet backup, hosting af servere, cloudløsninger og rådgivning. Nu udvider vi samarbejdet med en omfattende it-serviceaftale, og det ser vi rigtig meget frem til,” siger Brian Borella Wulf, som er Senior Vice President inden for salg til det offentlige i Atea.

Aftalen betyder i praksis, at Ateas konsulenter vil stå for hele den logistiske håndtering af Skatteforvaltningens it-udstyr, herunder distribution, installation, reparationer og service på SKAT’s mange lokationer.

Atea skal også være med til at sikre integrationen mellem styrelsens IT Service Management-system og Ateas. Det giver blandt andet SKAT en høj grad af automatisering og et komplet overblik, når der for eksempel skal udskiftes PC’er, tablets, telefoner eller skærme hos de omkring 13.000 medarbejdere i Skatteforvaltningen.

Forud for underskriften er gået en omfattende afklaringsfase, og samarbejdet forventes formelt at begynde i foråret 2021.

”Med den nye aftale håber vi at kunne understøtte Skatteministeriets forretning endnu bedre og frigive ressourcer hos dem til mere værdiskabende opgaver,” siger Brian Borella Wulf fra Atea.