Spring til indhold
Sammen med HP Inc og Intel har vi konkrete forslag til, hvordan I skaber et stabilt fundament for jeres hjemmearbejdende medarbejdere.

Hvordan giver du dine medarbejdere arbejdsro - også når de arbejder hjemmefra? Sammen med HP og Intel sørger vi for konkrete løsninger, der gør dine mobile enheder driftssikre med høj beskyttelse mod ondsindede hackerangreb. 

Udover it-sikkerhed giver vi dig også indsigt i, hvordan du forbinder hjemmearbejde med sublime brugeroplevelser – og da cirka 51 % af alle medarbejdere primært arbejder hjemmefra og remote, så skal device-kvaliteten være i top. 

I mange virksomheder kæmper it-afdelingerne lige nu med knappe ressourcer. Hjemmearbejde har nemlig vist sig at være it-driftens store tidsrøver. Svaret på den og alle de andre udfordringer finder du i vores nedenstående whitepaper. Her får du desuden opskriften på, hvordan din virksomhed forlænger levetiden på jeres devices, så jeres brand og bundlinje bliver grønnere.

 

Vigtigt sikkerhedsvåben: Beskyt også jeres devices fra hardware-laget​

Ny chipteknologi fra HP Endpoint Security beskytter dine PC’er endnu bedre mod it-kriminelle. Hos Atea er vi specialister i at sikre driftsstabiliteten i din virksomhed - helt ned på hardwareniveau. 

 

Hjemmearbejde rimer alt for ofte på dårlig lyd.​

Kom ordentlig i gang - få fuld værdi af virksomhedens HP-devices fra dag ét! ​

Hos Atea understøtter vi en bæredygtig livscyklus for dine it-løsninger. Ved ibrugtagning fremskynder vi værdiafkastet af dine it-investeringer og skaber implementeringsmæssig succes i din organisation.

Når virksomhedens enheder skal udskiftes genbruger vi de værdifulde metaller på en forsvarlig måde, så de igen kan indgå i vores it-kredsløb.

FN’s 2030 mål har indflydelse på jeres virksomhed!​

Gennem mere end 15 år har vi skabt en best-in-practise lifecycle-model, der omfavner alle de kravsspecifikationer, håndteringsregler og rapporteringskrav, der kræves. Med Atea som leverandør kan du derfor være sikker på, at bæredygtig afskaffelse og genbrug er en del standardydelsen! 

 

Få markedets bedste HP-specialister i ryggen

Læs mere om hvorfor Atea skal være din fortrukne HP partner.