Spring til indhold

Det er ikke tilfældigt, at ransomware i dag får større og større opmærksomhed - tallene taler deres eget, entydige sprog. Alt fra mindre håndværkervirksomheder til store internationale koncerner betaler hver dag astronomiske summer pga. ondsindede hacker-kampagner.

Netop derfor spørger vores kunder ofte om, hvordan de proaktivt forhindrer angreb, og hvordan de bedst muligt afbøder de mest skadelige følgevirkninger, når først angrebet er sket.

Stort set alle virksomheder er efterhånden klar over, at det mere er et spørgsmål om ”hvornår” det sker, frem for ”om” det sker. Derfor handler det om at have en veltilrettelagt recovery plan, der sikrer adgang til virksomhedens vitale data, uanset om infrastrukturen er under belejring fra et ransomware-angreb.

 

En sekundær backup-kopi hos Atea er din redningskrans

Din off-site backup kopi hos Atea ligger i et låst format, der ikke kan slettes - hverken ved uheld eller angreb udefra

 

Backup data bliver krypteret in flight og at rest. Dvs. Atea og andre kan ikke læse kunders backupdata

 

Atea tilbyder dig restore support og recovery baseret på HPE's Apollo servere på alle tider af døgnet – året rundt.

Atea backup-service

 

Atea tilbyder dig lige nu en backup-service - baseret på HPE's Apollo servere - hvor du kan have en sekundær kopi af din backup liggende hos os. Med en sekundær off premise backup kopi hos Atea, har du sikkerhed for, at du altid kan genskabe dine data, hvis dine egne systemer bliver låst i et angreb, eller din virksomhed rammes af en fysisk ulykke, som fx brand eller oversvømmelse.

Med Ateas remote backup-løsning behøver din it-afdeling ikke bekymre sig om servicevinduer og nedetid. I stedet kan du sætte din it-afdeling i centrum for forretningsudvikling, samtidig med at du på væsentlige parametre styrker din data-sikkerhed.

Du får altså

 

Hurtig backup og restore baseret på HPE's Apollo servere i tilfælde af hackerangreb eller fysiske hændelser

 

Ingen dedikeret hardware i dit datacenter = ingen bekymringer om servicevinduer og nedetid.

 

Spar ressourcer iht selv at skulle drive en recovery plan

Danmarks bredeste og dybeste kompetencer inden for it-sikkerhed og backup

 

Vi har gjort det til vores speciale at forene sikker it med din virksomheds behov for åbenhed og mobilitet. Og med Atea som samarbejdspartner er ledelsen involveret fra starten.

Vi kan som Nordens største it-virksomhed trække på vores samarbejde med over 25.000 virksomhedskunder og markedets førende strategiske partnere - bl.a. HPE, som leverer de Apollo servere, vi baserer vores backup-løsninger på.

Vi er klar over, at det kræver tillid at betro andre sine forretningskritiske data. Vi er Skandinaviens største backup-leverandør. Alene i Danmark beskytter vi over 40.000 klienter, der indeholder data på over 200 petabyte, så vi er godt rustet til også at tage ansvaret for dine data. Fordi vi ved, at pålidelig og velfungerende data-backup både er forretningens hukommelse og livsforsikring.

Læs mere om Ateas backup-løsninger 

 

HPE