Spring til indhold
Atea er med vores lange samarbejde og mange certificeringer Nordens største – og højest certificererede HPE Platinum Partner. Det er vi stolte af – ikke mindst fordi en af branchens største skulderklap har en helt konkret værdi for dig.

Nordens største – og dygtigste – HPE Partner

Med vores kompetencer på dit hold, har vi et fantastisk udgangspunkt for at skabe den infrastruktur, som bedst understøtter din forretning og drift.

 

Med HPE’s AI-drevne server/storage-løsninger, Arubas 'Magic Quadrant Leader'-netværk og Ateas certificerede konsulenter, både tegner, bygger og fremtidssikrer vi din forretning. Vi kan tilmed stå for driften – eller dele af den – hvis det er det, du ønsker. Uanset dit behov - nu og fremover - kan vi understøtte din strategi.

 

Atea tager hånd om dine HPE-løsninger gennem en hel livscyklus. Fra beslutningen om hvilken platform du skal vælge til service og support på de enkelte komponenter. Atea er med dig hele vejen. Også når du har mest brug for vores kompetencer. Vi rykker ud inden for fire timer efter en fejlmelding - også lørdag nat, hvis situationen kræver det.

 

   Nordens største HPE Platinum Partner

   52 HPE- og Aruba-certificeringer i Danmark

   165 dedikerede salgs- og servicemedarbejdere

En sekundær backup-kopi hos Atea på HPE Apollo er din redningskrans

Stort set alle virksomheder er efterhånden klar over, at det mere er et spørgsmål om ”hvornår” det sker, frem for ”om” det sker. Derfor handler det om at have en veltilrettelagt recovery plan, der sikrer adgang til virksomhedens vitale data, uanset om infrastrukturen er under belejring fra et ransomware-angreb.

Læs mere om hvordan Atea kan sikre din backup baseret på HPEs Apollo servere – din sikkerhed for at du altid kan genskabe dine data.

 

 

 

HPE

 

Hybrid infrastruktur giver comeback til den personlige bankrådgiver

Opnå best-practice hyperkonvergeret infrastruktur og fornuftig datacenterøkonomi med Atea & HPE!

Med HPE’s AI-drevne og skalerbare HCI-løsning SimpliVity, bygger vi din forretningsplatform i én samlet easy-to-manage platform. En platform, der sætter turbo på jeres applikationsperformance og har sine styrker indenfor både effektivitet og fleksibilitet

 

Storage-trend: Simplificering er en nøglefaktor!

Ekspert-guide: Fire steps til dit simple storage-miljø

 

Brug så FÅ storage-systemer som muligt. Jo flere forskellige du har i drift, jo tungere er det samlet set. Et simpelt miljø medfører ofte bedre performance og kræver færre ressourcer til drift og administration.

 

Sats gerne på et storage-system, der integrerer bedst muligt til tredjeparts tools - herunder backup-løsninger og support af diverse ”enterprise-systemer” (fx HPE Primera, HPE Nimble, HPE 3PAR eller lignende).

 

Storage-systemet skal ideelt set være bygget så simpelt som muligt med henblik på at automatisere processerne mest muligt. Skru kun op for funktionaliteten og antallet af ’knapper’, hvis du har brug for dem!

 

Søg gerne rådgivning hos en leverandør, der både kan rådgive og implementere, og som kun er optaget af at give dig den optimale løsning på baggrund af producent-uafhængig rådgivning.

aruba logo

hpe logo