Spring til indhold
Dine Microsoft-produkter og løsninger er rygraden i din virksomhed.

Hvorfor Microsoft via Atea?

 

Med landets absolut højeste antal certificerede Microsoft-specialister kan du trygt overlade dine it-projekter i vores hænder. Helt præcis står over 120 specialister klar til at sikre din Microsoft-strategi.

Atea er desuden Danmarks største Microsoft-forhandler med over 400 certificeringer blandt Microsofts produkter. Vores status som Nordens største Microsoft Guld Partner cementerer yderligere, at Atea har de mest kompetente specialister i Microsofts løsninger.

Hvert år bruger vi over 20.000 timer på at uddanne os i Microsofts nyeste teknologi. Kombineret med vores mangeårige, strategiske partnerskab med Microsoft, resulterer det i tårnhøj viden og fortrolighed med Microsofts løsninger, som du ikke finder andre steder. 

 

Hos Atea mener vi, at samarbejde på tværs af generationer og kulturer har et uanet potentiale. Sammen med Microsoft ved vi præcis, hvordan de bedste samarbejdsværktøjer skaber de mest engagerede, fleksible og produktive medarbejdere i din virksomhed.

 

Vi giver fleksibiliteten og det gode samarbejde de bedste betingelser.

Book et møde med en af vores specialister og gå på opdagelse i det Teams-certificerede møderum. 

 

Er du med til at gøre vores folkeskole tryg? Book din workshop på Microsoft Information Protection!

Mængden af data i vores digitale grundskole vokser. Det stiller høje krav til, hvordan vi i folkeskolen håndterer og deler dokumenter på en sikker måde. Hos Atea er vi specialister i at sikre digital kommunikation for både skoleledelse, lærere og elever. 

Få en gennemgang af funktionalitet og how-to's på Microsoft Information Protection ved at booke din workshop nu.

 

 

120

specialister klar til at sikre din Microsoft-strategi.

400

certificeringer blandt Microsofts produkter.

20.000

timer bliver hvert år brugt på at uddanne os i Microsofts nyeste teknologi. 

nr 1

Nordens største Microsoft Guld Partner.

Spilder I tid på kedelig administration af elevernes PC’er?

Med Microsoft Intune for Education opnår du massive tidsbesparelser, så du som it-ansvarlig kan fokusere på at hjælpe elever og lærere med brugen af deres enheder i undervisningen istedet.

 

 

Kom godt og sikkert i gang med en skoleløsning ved at benytte Intune og Autopilot! Vi giver jeres skole mulighed for at afprøve et klassesæt af Windows 11 SE enheder i op til 4 uger.

Spilder I tid på kedelig administration af elevernes PC’er?

 

Klargør elev-pc’er uden it-assistance med Microsoft Intune for Education

 

Cloudbaseret device management service – sikrer beskyttelse mod angreb & altid opdaterede enheder, specielt udviklet til skoler

 

Massive tidsbesparelser, så den it-ansvarlige kan fokusere på at hjælpe elever og lærere med brugen af deres enheder i undervisningen istedet

Du bestemmer tid, sted og omfang!

Vi kan servicere din virksomhed med det hele - fra analyse af behov, rådgivning, implementering og drift til uddannelse og udvikling. Du vælger selv. Det er din sikkerhed for, at alle dine Microsoft-løsninger giver dig forretningsværdi. Hver dag!

Microsoft Azure til virksomheder

Vi skaber din sky – med Microsoft Azure kan din organisation proaktivt møde de forretningsmæssige udfordringer

 

Microsoft Azure er en samling cloudtjenester i vækst med frihed til at bygge, administrere og udrulle apps på et globalt netværk ved hjælp af dine yndlingsværktøjer og frameworks.

Vi mener, at cloudens enorme, forretningsmæssige potentiale skal være tilgængelig for alle virksomheder og alle organisationer – uanset størrelse, branche og kerneprodukt.

 

En digital arbejdsplads for alle – Microsoft 365 skaber engagerede, fleksible og produktive medarbejdere

 

Vi har set den indflydelse som samarbejde - på tværs af tid og lokationer - har haft på vores verden. Næste naturlige skridt er at inkorporere nye samarbejdsformer og platforme, der gør samarbejdet mellem generationer og kulturer endnu bedre. 

Derfor har vi skabt en fælles og fleksibel ramme, der omfavner idéen om, at vi alle er forskellige og bidrager forskelligt. For hvad nu hvis vi - uafhængig af kultur og alder - kunne arbejde med frit flydende idéer, der kunne udvikle sig organisk? Forestil dig, hvad vi sammen kunne opnå ...

 

 

Microsoft pc

 

Microsoft løsninger til virksomheder

Kan du sætte lighedstegn mellem software og bundlinje?

 

Virksomhedens nye software-løsning kan være nok så smart og have nok så mange features, men hvis den ikke bidrager positivt til bundlinje, medarbejdereffektivitet, kundetilfredshed eller omsætning, er den ikke et aktiv!

Vores it-konsulenter fra Customer Succes & Adoption er specialister i at sikre succesrig adoption i hele din organisation og dermed højere Return of Investment.

 

Samler dine software-licenser støv?