Tilbage til Cloud og datacenter

Public Cloud løsninger

Er du på jagt efter en Office 365-løsning, en udvidelse af din eksisterende Azure-løsning, eller måske en eller flere software-produkter til at styrke produktiviteten?

Hvorfor Public Cloud?

Public Cloud-løsninger er i stor vækst. Det bunder i, at al hardware og software i cloud-løsningen drives af en tredjepart - fx Microsoft - direkte via internettet. Med andre ord skal du ikke døje med vedligehold, unødvendig nedetid eller begrænsninger på kapacitet, men nyde den fulde skalérbarhed på dine cloud services og friheden til at fokusere på din kerneforretning.

 

Det er dermed din mulighed for at lægge din it-drift i professionelle hænder, så du har fuldt fokus på virksomhedens cloud strategi og dens vækst. Det giver særligt god mening, hvis du ikke selv har ressourcerne eller kompetencerne til at sikre dine data. Med en professionel cloud partner til at tage hånd om dine datai skyen, kan du trygt og ubekymret sove godt om natten – velvidende at dine dyrebare data er i sikre hænder, og at du med cloud storage ikke skal bekymre dig om tabte data, hvis uheldet er ude. Den bedste cloud-løsning til erhverv er den, der giver dig mulighed for at optimere dit arbejde.

Fem fordele ved Microsoft Azure

 

fleksibelt

Nemt og fleksibelt

Skaler kapacitet efter behov, og få kortere time-to-market.

 

pay as you go

Pay-as-you-go

Betal efter forbrug og undgå store startomkostninger.

 

pengeskab

Sikker datahåndtering

Lev op til de nyeste sikkerhedskrav og undgå tab af data.

 

tænk

Arbejd smartere

Tilgå, ret og del, dokumenter i real time på tværs af lokationer.

 

ide

Gør det, du er god til

Fokuser på din kerneforretning, så håndterer vi din it.

Vi hjælper dig med at komme godt og sikkert på plads i Microsoft Azure. Driften kan vi også stå for, du bestemmer ...

 

pc grafik

Cloud all-inclusive: Managed Azure

Få hele løsningen leveret og driftet af Atea.

Vi håndterer hele rejsen til Azure, og tager også ansvaret for den daglige drift. Det kalder vi for 'Managed Azure'. Med Managed Azure kan du få gavn af alle de muligheder, der er i Azure-kataloget, men uden hovedpinerne ved de daglige driftsopgaver.

Dine fordele

  • Design, transition og transformation skræddersyet til jeres behov

  • Vi tager os af alle de daglige driftsopgaver på din Azure-platform

  • En fremtidssikker infrastruktur, hvor du kun betaler for det, du bruger

 

 

 

pc billede

Azure Health-tjek

Få taget temperaturen på dine Azure-miljøer.

Vidste du, at du kan spare op mod 80 % på dit Azure-forbrug, hvis du har det rigtige abonnement?
Azure Health-tjek er til dig, der gerne vil sikre, at du holder styr på økonomi såvel som teknologi i Azure.

Dine fordele

  • Spar op mod 80% med det rigtige Azure-abonnement
  • Få optimeret din nuværende server-kapacitet
  • Tuning af de services og apps, du har brug for

 

 

 

microsoft azure

Cloud ”starter kit”: Azure Foundation

Indeholder hurtig og sikker vej til infrastruktur i skyen, du selv drifter.

Med Azure Foundation sikrer Ateas certificerede konsulenter dig den letteste vej til skyen.
Opstartspakken sikrer, at du nemt og hurtigt kommer i gang med Azure. Derudover sørger vi for, at du efterfølgende er helt klar til at eje og drive løsningen optimalt selv.

Dine fordele

  • Migrering til Azure Cloud uden driftsforstyrrelser
  • Azure-miljø klar til produktion
  • En dags hands-on gennemgang med Atea-konsulent

 

 

Få tryghed og frirum med Cloud Backup og Disaster Recovery

Cloud Backup er det vigtigste it-system, når alle de andre har fejlet.

 

Cloud Backup

Cloud Backup er det vigtigste it-system, når alle de andre har fejlet. Vælg den backup løsning, der passer til din virksomheds behov - onsite, online eller kombineret.

 

Med Disaster Recovery som en tjeneste kan du beskytte dit VMware-baserede datacenter nemt og omkostningseffektivt i skyen

 

Disaster Recovery

Med Disaster Recovery som en service kan du minimere afbrydelser og beskytte dit VMware-baserede datacenter i skyen - nemt og omkostningseffektivt.

 

SaaS-løsning – hvad gør det for dig?

 

SaaS er en løsning, som stadig vokser sig større og større. Det står for Software as a Service, og det betyder, at dine filer og data bliver lagret i skyen, så du ikke behøver installationer, opdateringer eller backups på din computer. Det hele bliver leveret til dig i online format.

SaaS cloud er din mulighed for at få adgang til cloudbaserede apps online. Med en SaaS-løsning køber du dig ind hos en udbyder af cloudtjenester. Det vil sige, at du ”lejer” dig og din virksomhed ind i deres tjenester, som du får forbindelse til via internettet. Infrastruktur, data og software er placeret i deres datacenter, og du er derfor sikret, at de tager sig af sikkerhed, drift og dine data, hvis du sikrer dig den rigtige aftale med public cloud services.

Med public cloud hosting får du altså de bedste betingelser for at sikre dig professionelle og optimale løsninger i din virksomhed, hvor du ikke selv behøver tænke på backups, opdateringer og installationer – det hele er klaret for dig. Samtidig vil du altid kunne tilgå dit produkt.

 

Det behøver ikke kun være fra din sædvanlige arbejdscomputer, men du kan i stedet få adgang fra en hvilken som helst computer, så længe du har forbindelse til internettet.

 

Det er en billig løsning for dig, fordi du kun betaler for dit forbrug. Undervejs kan du justere og skalere op og ned i forhold til forbrug og dine behov. På den måde bliver det en attraktiv løsning, særligt hvis du ikke selv har de fornødne ressourcer til at købe den form for infrastruktur og software til din virksomhed. Derimod kommer du lynhurtigt i gang – og løsningen er forbundet med meget små forskudsomkostninger.

 

 

SaaS-løsninger

Løsningsorienterede SaaS-applikationer

Løsningsorienterede SaaS-applikationer

Få adgang til en lang række løsninger fra veletablerede, håndplukkede tech-virksomheder, der nemt, hurtigt og sikkert kan løse dine specifikke, forretningskritiske udfordringer.

 

SaaS-pakker til små og mellemstore virksomheder

SaaS-pakker til små og mellemstore virksomheder

Som noget helt unikt, sørger vi for, at små og mellemstore virksomheder får adgang til en lang række løsningsorienterede applikationer - fx til tidsregistrering og lagerstyring.

 

Skal vi hjælpe dig godt i gang?

 

Hos Atea ved vi, hvad vi har med at gøre. Vores team af kompetente it-specialister har mange års erfaring med public cloud. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til den løsning, der bedst passer ind i din virksomhed. For virksomheder er forskellige og har derfor også forskellige behov. Det er vi klar over – og derfor er det vigtigt, at vi sammen finder frem til dit. Kun på den måde får du det bedste og meste ud af vores public cloud services.

 

Dog har du altid mulighed for at justere på løsningen, hvis nye behov viser sig hen ad vejen. Og du er derfor ikke låst fast på én løsning fra start til slut. Vi sørger altid for, at du føler dig tryg – uanset hvilken public cloud og SaaS-løsning du foretrækker.

Tilbage til Cloud og datacenter
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer