Spring til indhold
Få adgang til en lang række løsningsorienterede software applikationer. De fokuserede løsninger kommer fra veletablerede, håndplukkede softwarepartnere, der er specialister i at hjælpe virksomheder med deres specifikke, forretningskritiske udfordringer.

Software-applikationer til små- og mellemstore virksomheder 

Hos Atea sørger vi nu for, at små- og mellemstore virksomheder - fra 1 til 500 ansatte - får adgang til en lang række løsningsorienterede applikationer. De fokuserede løsninger kommer fra veletablerede, håndplukkede softwarepartnere, der er specialister i at hjælpe virksomheder med deres specifikke, forretningskritiske udfordringer.

 

saas ikon

Find den rette softwarepakke

 

office pakke software

 

Produktivitet

Saml dine digitale kontorredskaber ét sted.

 

 

tidsregistrering pakke software 

 

Tidsregistrering

Til dig der gerne vil optimere din kundeservice.

 

 

pakke software lagerstyring

 

Lagerstyring

Til dig der vil have et effektivt, mobilstyret lager.

 

Skræddersyede softwarepakker styrker din forretning

 

Atea er dit bindeled til en perlerække af SaaS-ydelser (Software as a Service), som vi ved, kan styrke din forretning.

 

Vores skræddersyede softwarepakker reducerer kompleksiteten for dig, og gør det lettere og billigere at fokusere på det væsentlige – at drive din forretning. Software-pakkerne indeholder de basisløsninger, der skal til for at drive din forretning – alt sammen samlet på én platform hos én udbyder.

 

Dermed slipper du for at skulle holde styr på mange forskellige underleverandører, fornyelser, betalingsfrister og kontaktpersoner.

 

 

Ud over besparelsen ved en strammere licensstyring, kan du også se frem til besparelser på vores softwarepakker, fordi vi - qua vores størrelse - er i stand til at forhandle bedre priser end en enkelt, mindre virksomhed.

 

isv figur