Spring til indhold
Ateas eksperter er klar til at forløse potentialet i IBM’s banebrydende teknologi i netop din virksomhed.

De gode løsninger skabes af mennesker

Vi forstår, hvad gode it-løsninger kræver. Teknik i sig selv skaber ikke mirakler, men med de rigtige mennesker på opgaven kan hardware og software blive til forretningskritiske løsninger.

Vores mission er at skabe løsninger, som er skræddersyet til at udfylde lige netop din virksomheds behov.

Hvad end det drejer sig om infrastruktur, netværk, datacentre eller en forbedret digital brugeroplevelse, står vi klar til at hjælpe.

Med Atea ved din side har du en partner, der kan tænke på tværs. Vi tilbyder fleksible løsninger i alt fra vejledning og projektledelse til leverance, strategi, adoption og genanvendelse af dit udstyr.

Bredden i vores vifte af dygtige teknologipartnere sikrer, at vi kan tage udgangspunkt i netop jeres forretning.

Vi er Atea, og vi bygger Danmark med it.

Derfor skal du vælge IBM gennem Atea

Atea er IBM Platinum Business Partner. IBM er en naturlig strategisk partner for Atea, fordi de har en omfattende it-portefølje, der skaber værdi for danske virksomheder.

Hos Atea kan vi sammen med IBM beskytte data mod cyberangreb og generelt effektivisere datastyring. IBM gør det muligt for Atea at besidde fleksible brugsmuligheder og altid kunne forenkle arbejdsprocesser med pålidelig og hurtig ydeevne. 

Som en af de største IBM-partnere i Danmark og Norden, har vi den ekspertise og erfaring, der er nødvendig for at udnytte IBMs banebrydende teknologier til fulde og sikre den teknologiske innovation, der giver din virksomhed konkurrencemæssige fordele.

Gennem professionel og skræddersyet rådgivning sikrer vi en smidig digital transformation i din virksomhed. Vores specialister kan hjælpe med at realisere potentialet i IBM’s banebrydende teknologier som AI, blockchain, container-teknologi, Watson og kvante-computing.

Ved at samle og administrere storage som én samlet enhed opnår man en betydelig forenkling af driftsprocesserne og en reduktion på 60% i administrativt arbejde. 

 

Med forudsigelig analyse og AI-baseret overvågningsfunktioner kan man opnå en forbedring af omkostningseffektiviteten inden for lagring og således optimere brugen af ressourcerne.

 

Ved hjælp af IBM Storage Virtualiser's højtilgængelige funktioner sikres en høj oppetid for IBM Storage FlashSystem-arrays.

Beskyt dine data mod cyberangreb med IBM Storage FlashSystem

IBM Storage FlashSystem tilbyder en markedsledende løsning til opbevaring af data med høj ydeevne og effektivitet, samtidig med at den er modstandsdygtig over for cyberangreb.

Platformen evner at forenkle administration og reducere operationel kompleksitet. Derudover kan den bruges på tværs af forskellige miljøer, herunder on-premise, hybrid cloud, virtualiserede og containeriserede miljøer. Dette gør det nemt at administrere og håndtere data på tværs af miljøer, hvilket kan spare tid og ressourcer i din virksomhed.

Din cloud storage-oplevelse bliver bedre med:

Se videoen om hvorfor DMI valgte IBM til deres nye grønne datacenter

Klimaforandringer er noget, vi alle mærker konsekvenserne af - både lokalt og globalt. Danish Meteorological Institute har igennem 150 år analyseret vejret og lavet prognoser for vejrets udvikling - både på den korte og lange bane. Det er et arbejde, der genererer enorme mængder af data, som skal opbevares sikkert og samtidig være let tilgængeligt for de forskere, der arbejder med klimamodellerne.

Til at understøtte dette arbejde havde DMI fornyeligt behov for at implementere en ny dataplatform. En platform som samtidigt skulle etablere et stærkt fundament for DMI's fremtidige udvikling og deres arbejde med klimadata. Det var naturligvis et krav, at denne løsning både var sikker, skalérbar, let tilgængelig og frem for alt klimavenlig, således at løsningen dermed bidrager til reduktion af DMI’s eget klimaaftryk.


Cyber resiliency
Beskyt dine data mod cyberangreb og oprethold kontinuitet i dine operationer med flash storage backup-løsninger, der kan fremskynde gendannelse af data.

 Høj ydeevne
IBM Storage FlashSystem gør det muligt at forenkle arbejdsprocesserne med en pålidelig og hurtig ydeevne, der giver hurtigere svar- og behandlingstider.

 

 


Intelligent AI
Effektivisér datastyring og support ved at udnytte analyser fra AI-drevne IBM Storage Insights, der optimerer din lagrings- og netværksinfrastruktur.

 Enkel drift
Strømlin driften med en ensartet lagringssoftwareplatform. Uanset hvilket miljø du arbejder i, kan du drage fordel all-flash og hybride flash-muligheder på enterprise-niveau

 

 


Fleksible brugsmuligheder
Få adgang til skalerbar kapacitet og kombinér kontrollen over on-premise lagring med fleksibiliteten i skyen takket være IBM's storage as a service.

 Konsistent infrastruktur
Få komplet visibilitet over dit lagringsmiljø og muliggør problemfri datamobilitet og lagringsstyring - både on-premise og i cloud.

 

 

NEJ - traditionelt hardware i datacentret er IKKE et overstået kapitel!

Med al den snak om "all-cloud" får man nemt den opfattelse, at de fleste virksomheders onprem datacentre enten er afviklet eller ved at blive det, men virkeligheden er ganske anderledes! Onprem datacentret lever i bedste velgående, men det handler om at tænke i den hybride retning. Det er IBM - i samarbejde med Atea - specialister i. Vi dygtiggøre os sammen, så vi kan levere og rådgive om moderne og hybride datacenterløsninger!

Når vi tager IBM-brillerne på, er der især fire områder, hvor IBM-produkter - i samarbejde med Ateas kompetencer - kan spille en væsentlig rolle i jeres datacenter:

 

  1. Markedets mest udbredte og hurtigste flash-baserede storagesystem IBM Flash System (tidl.Storwize),
  2. Storage virtualisering i form af software'n Spectrum Virtualize (tidl. SVC),
  3. IBM Power servere, især som System i (tidl. AS/400) og
  4. Huge Data Archiving, hvor Atea er leveringsdygtig i kundespecifikke- og økonomisk attraktive løsninger til langtidsopbevaring af data. Baseret på IBM software- og hardwareprodukter.

Man gambler ikke med backup

IBM har altid været utroligt stærke på backup, og mange store virksomheder og organistationer har IBM TSM (som i dag hedder IBM Spectrum Protect), kørende i deres datacentre. I Atea Managed Services (AMS) har vi Danmarks største Spectrum Protect installation kørende sammen med en række andre IBM software- og hardwareprodukter, så vi kan tilbyde vores kunder markedet mest robuste remote backup-as-a-service. Senest har AMS suppleret med ydelser baseret på Spectrum Protect Plus, som er især egner sig til virtuelle miljøer og self-service. 

 

IBM - Fleksibelt og ultraskalérbart storage til ustrukturerede data

 

Ustrukturerede data er fællesbetegnelsen for filer og objekter og udgør typisk mere end 80% af virksomhedens samlede data. Skal alle disse data gøres tilgængelige for fx analyse og AI, skal data placeres i en fælles “data lake” på en dedikeret storageplatform. IBM ESS [Elastic Storage System] er den perfekte data lake platform, fordi den leverer på alle de kritiske parametre: Skalérbarhed, performance, fleksibilitet & integration, automatisering og sikkerhed. Skalérbarhed er især vigtigt, fordi mængden af ustrukturerede data vokser eksplosivt – IoT, billeder, video, audio – og fordi platformen skal kunne skalere over adskillige år.

IBM Spectrum Scale and IBM Elastic Storage System - Introduction

 

 

Exponential growth in Unstructured Data - A business challenge for most companies

IBM Spectrum Scale and IBM Elastic Storage System - The Architecture

 

 

IBM Spectrum Scale/ESS - A turn key architecture to manage and protect you unstructured data

IBM Spectrum Scale and IBM Elastic Storage System - Data Flow