Spring til indhold

Se eller gense hvor live debat-webinar under temaet: Hvorfor er velfærdsteknologi ikke bare en ”skal”-opgave?​

På dette webinar klæder vi de kommunale sundhedspolitiske udvalg på til at træffe afgørende beslutninger om digitale velfærdsløsninger - beslutninger, der vil komme til at påvirke de kommende års serviceniveau.

 

Se eller gense hvor live debat-webinar under temaet: Er velfærdsteknologi arbejdskraftbesparende?

Er velfærdsteknologi løsningen på de aktuelle udfordringer, hvor kommunerne eks. mangler op mod 20 % af arbejdsstyrken inden for hjemmeplejen samtidig med at der kommer endnu flere ældre over de næste år? Se de spændende debatter her.

 

Skærmbesøg

Artikler

Skærmbesøg i Viborg Kommune

Når Hr. Hansen skal have hjælp til indtagelse af dagens medicin, eller Fru Nielsen skal vejledes i at måle sit blodsukker, kommer hjælpen ofte fra en social- og sundhedsuddannet eller en sygeplejerske, der ringer op via en skærm. I hvert fald hvis man er borger i Viborg Kommune, hvor der hver uge fortages 1.200 skærmbesøg i kommunens hjemmepleje.

 

 

 

Skærmbesøg øger brugertilfredsheden

skærmbesøg

Besøg til tiden, bedre tid og mere nærvær – brugerne af skærmbesøg er meget tilfredse med løsningerne, og det offentlige kan spare på transportudgifterne-

 

 

 

Digital medicinhåndtering

 

Webinar

 

Lancering i juni.

 

Rapporter

Digital Medicinhåndtering

 

Artikler

Norske erfaringer med digital tilsyn

Hos plejetrængende borgere i 150 norske kommuner giver en enkel sensor på væggen personalet mulighed for at føre tilsyn med borgeren via anonymiserede billeder. Blandt de åbenlyse fordele: borgerne føler sig trygge og slipper for forstyrrelser af plejepersonalet, og nattevagterne har færre transporttimer på landevejene og kan i stedet bruge tiden på kerneopgaven.

 

 

norske erfaringer blog

Sundheds-AI

Webinar – Lancering i august.

Sundheds-AI - Lanceringsprogram