Spring til hovedindhold Spring til hovedsøgning
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.

Samsung KNOX

Samsung Knox

Har din virksomhed brug for et effektivt sikkerhedsnet?

Hvis du bekymrer dig om, hvorvidt dine enheder i virksomheden er tilstrækkeligt beskyttet mod it-trusler, er det en god idé at få sikret, at de er det. Med Samsung KNOX-sikkerhedsløsningerne er du garanteret sikkerhed omkring arbejde og følsomme virksomhedsdata hele vejen igennem. Det giver ro i maven. Hos Atea har vi de rette kompetencer til at hjælpe dig med klargøring og løbende drift af tablets og smartphones – og vi hjælper dig og din virksomhed med at få det bedste ud af de muligheder, som Samsung Knox tilbyder.

Samsung Knox

Knox er Samsungs revolutionerende og innovative sikkerhedsløsninger. Med tryghed og sikkerhed i baghånden kan du derfor uden bekymring arbejde på din smartphone og tablet – lige hvor du vil. 

Der er stort behov for at sikre din virksomheds it mod udefrakommende trusler, og det er særligt vigtigt, eftersom smartphones i højere grad bruges som arbejdsredskaber. 

Samsung Knox er et specialdesignet sikkerhedssystem, der giver dig sikkerhed i alle døgnets timer, så du ikke behøver bekymre dig om malware og hackerangreb. 

Skal vi kontakte dig vedr. Samsung KNOX?

Pålidelig sikkerhedsplatform til dine enheder 

Samsung Knox består af en højsikret platform, der er bygget ind i Samsungs enheder som et sæt af løsninger. Hvad enten du foretrækker at holde dokumenter private, eller du på anden vis har brug for sikkerhed omkring følsomme virksomhedsdata, klarer Samsung Knox det for dig. 

Allerede under produktionen er Samsung Knox indbygget i de forskellige enheder. Det betyder, at du er sikret, så snart du pakker din nye tablet, smartphone eller Smartwatch ud af æsken. 

Atea tilbyder alle de kompetencer, der skal til, for at du som kunde er sikret en professionel og effektiv leverance, og igangsættelse af Samsung KNOX løsningerne.

Vi kan bistå din virksomhed med klargøringen og den løbende drift af jeres smartphones og tablets. Det vil sige, at de medarbejdere, som skal anvende enhederne i deres arbejdsliv, smidigt får programmer og indstillinger (f.eks. til mail og fildeling) automatisk opsat, og at it-afdelingen samtidigt bevarer det fulde overblik.



Atea er Samsung Knox partner

Vi tilbyder alle Samsung Knox løsninger:

  • Samsung Knox Mobile Enrollment
  • Samsung Knox Configure 
  • Samsung Knox Platform for Enterprise
  • Samsung Knox Manage
  • Samsung E-FOTA

EMM løsninger fra bl.a.:

  • VMware Workspace One (AirWatch)
  • Citrix XenMobile
  • IBM Maas360
  • Microsoft InTune
  • m.fl.

Skræddersyet beskyttelse hele vejen 

Med Samsung Knox kan du trygt arbejde fra dine Samsung-enheder, uanset hvor du er i verden. Det sparer dig og din virksomhed for mange bekymringer, hovedpiner og søvnløse nætter over, om virksomhedens følsomme oplysninger nu også er beskyttet godt nok. 


Du kan skræddersy Knox-løsningen til dine behov, uanset om du driver en lille virksomhed eller står i spidsen for en stor organisation. Samsung Knox dækker alle behov. For virksomheder findes en række forskellige services: 

  • Samsung Knox Mobile Enrollment (KME). Takket være øjeblikkelig automatisk opsætning og forbindelse direkte til dit MDM-system behøver du ikke have hver enkelt enhed i hånden for at tilkoble løsningen. Det er tidsbesparende, fordi du undgår den manuelle håndtering. 
  • Samsung Knox Configure (KC) giver dig skræddersyede løsninger, der matcher dit behov perfekt. Alle har forskellige behov, og du kan fjerkonfigurere dine Samsung-enheder og tilpasse dem dine egne specifikke behov. 
  • Samsung Knox Platform for Enterprise er din mulighed for at skelne mellem private og arbejdsrelaterede emner på dine enheder. Det giver dig et ekstra sikkerhedslag – og du switcher enkelt mellem privat og arbejde på en knap, så du isolerer arbejdsdata fra private dele. 
  • Samsung Knox Manage er et MDM system inkl. sikkerhedsforanstaltninger til styring af mobile enheder. 
  • Vi hjælper dig med klargøring og løbende drift af tablets og smartphones – og vi hjælper dig og din virksomhed med at få det bedste ud af de muligheder, som Samsung Knox tilbyder.

Vores specialister på ovenstående områder, er altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed.