Apple iPad Pro - M4 chip - NYHED!

Apple iPad Pro

Den nye iPad Pro er utroligt tynd med en vanvittig ydeevne fra Apple M4-chippen, en banebrydende Ultra Retina XDR-skærm og lynhurtig Wi-Fi 6E.1 Og den er kompatibel med vigtige apps som Microsoft 365 og Salesforce. Sammen med Apple Pencil Pro og Magic Keyboard bliver den til det ultimative bærbare kontor til professionelle arbejdsgange. Fås i Space Black eller Silver. 

11" iPad Pro 256GB Space Black

11" iPad Pro WiFi + Cellular
256GB - Standard glas - Space Black.

11" iPad Pro 512GB Silver

11" iPad Pro WiFi + Cellular
512GB - Standard glas - Silver.

11" iPad Pro 1TB Space Black

11" iPad Pro WiFi + Cellular
1TB - Standard glas - Space Black.

11" iPad Pro 2TB Silver

11" iPad Pro WiFi + Cellular
2TB - Standard glas - Silver.

Har du brug for 13" ULTRA RETINA XDR-SKÆRM? 
Brug vores konfigurator og find den iPad der passer dig.

Apple Pencil Pro

Apple Pencil Pro. En helt ny form for kreativitet.

Apple Magic Keyboard

Magic Keyboard Pro. Skaber storartede skriveoplevelser på iPad.

Apple Smart Folio

Smart Folio. Et tyndt og let cover, der beskytter både for- og bagsiden af din enhed.

Vigtigste egenskaber

  • 11" ULTRA RETINA XDR-SKÆRM – Ultra Retina XDR leverer ekstrem lysstyrke og kontrast ,uovertruffen farvegengivelse og avancerede teknologier som ProMotion, bredere farveområde (P3) og True Tone.3 Du har desuden mulighed for at vælge glas med nanotekstur til konfigurationer med 1TB og 2TB.
  • YDEEVNE OG LAGERPLADS – Op til 10-core CPU'en i M4-chippen giver en powerfuld ydeevne, imens 10-core GPU'en leverer lynhurtig grafik. Og med batteritid til hele dagen kan du gøre alt, hvad du kan forestille dig, på iPad Pro.4 Op til 2 TB lagerplads betyder, at du har plads til alt fra apps til store filer som 4K-video.5
  • IPADOS + APPS – iPadOS gør iPad mere produktiv, intuitiv og alsidig. Med iPadOS kan du køre flere apps samtidig, arbejde tættere sammen med Freeform og redigere og dele billeder. Med Organisator kan du ændre størrelsen på appvinduerne, lade dem overlappe og eventuelt bruge en ekstern skærm, så det er nemt at multitaske. iPad Pro leveres med vigtige apps som Safari, Beskeder og Keynote, og du har adgang til over en million andre apps i App Store.
  • APPLE PENCIL OG MAGIC KEYBOARD TIL IPAD PRO – Apple Pencil Pro forvandler iPad Pro til et indbydende tegnelærred eller verdens bedste notesblok. Apple Pencil (USB-C) er også kompatibel med iPad Pro. Magic Keyboard til iPad Pro har et tyndt og let design med et indbygget glaspegefelt med haptisk feedback. Det giver en fantastisk skriveoplevelse, og samtidig fungerer det som beskyttelsescover for iPad. Tilbehør sælges separat.
  • AVANCEREDE KAMERAER – iPad Pro har et horisontalt 12 MP ultravidvinkelkamera på forsiden, der understøtter I fokus-funktionen til videoopkald eller episke selfies med Portræt-funktionen. 12 MP vidvinkelkameraet på bagsiden med adaptiv True Tone Flash er perfekt til at tage billeder eller optage 4K-video med ProRes-understøttelse. Fire mikrofoner i studiekvalitet og et lydsystem med fire højttalere giver fyldig lyd. Og AR-oplevelser bliver endnu bedre med LiDAR-scanneren, som kan lave en digital model af et hvilket som helst rum.
  • FORBINDELSER – Wi-Fi 6E giver dig hurtige trådløse forbindelser til hurtig overførsel af billeder, dokumenter og store videofiler.1 Og når der ikke er Wi-Fi i nærheden, giver lynhurtig 5G dig fleksibilitet til at holde forbindelsen flere steder.2 Tilslut eksterne skærme, drev og meget andet med USB-C-stikket, der understøtter Thunderbolt/USB 4.
  • LÅS OP OG BETAL MED FACE ID – Lås din iPad Pro op, godkend sikre køb, log ind i apps og meget andet med et enkelt blik.

Juridisk tekst
Tilbehør sælges separat, og udbuddet kan variere. Kompatibilitet afhænger af generationen. Apps kan hentes i App Store. Udbuddet kan variere. Tredjeparts software sælges separat.
1Wi-Fi 6E er tilgængelig i lande og områder, hvor den understøttes.
2Kræver dataabonnement. 5G er tilgængelig i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om 5G-understøttelse hos din udbyder eller på apple.com/dk/ipad/cellular.
3Skærmen har afrundede hjørner. Målt som et rektangel er 11" iPad Pro 11,1" diagonalt. Det faktiske visningsområde er mindre.
4Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Læs mere på apple.com/dk/batteries.
5Den reelle lagerplads er mindre og påvirkes af mange forskellige faktorer. Lagerpladsen kan variere afhængigt af softwareversion, indstillinger og iPad-model. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.