Spring til hovedindhold Spring til hovedsøgning
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.

Miljøvenligt IT

Atea Loop bure

Vi bygger Danmark med IT

I Atea vil vi være med til at bygge vores fremtid digitalt. Men det skal ikke være for enhver pris. Vi ønsker at gøre det ansvarligt - med fokus på at sikre økonomisk tryghed og under hensyntagen til sociale konsekvenser og vores planets begrænsede ressourcer.

Atea Return

Genvejen til cirkulær økonomi for jeres it-produkter. Der er behov for at gentænke måden, vi som virksomheder anvender, genanvender og genbruger vores it-udstyr på. Det kan på én om samme tid gøres både økonomisk og bæredygtigt, til gavn for virksomheden, medarbejderne og miljøet gennem en cirkulær økonomisk model.

Vores koncept Atea Return er en asset recovery service, der inkluderer en lang række af services i forhold til genbrug og genanvendelse at it-udstyr.


Atea Refurbish

I takt med et øget fokus på bæredygtighed tilbyder Atea brugte it-produkter som et supplement til vores almindelige produkt-sortiment. Disse produkter har allerede haft en første livscyklus, er blevet fuldstændig renoveret og nogle gange endda opgraderet. 

Produkterne, som tilbydes inden for Atea Refurbish, er primært bærbare, stationære, tablets og smartphones - færdigforberedte og funktionstestede. Alle produkter er installeret til fabriksindstillinger og standard operativsystemer og ofte med 2 års garanti.


100% klubben

Danske virksomheder skal til at indse det store økonomiske potentiale, samt de menneskelige og miljømæssige gevinster ved it-genanvendelse. 100% klubben er et gratis tilbud for virksom-heder, der har en ambition om ikke at have ubrugte skærme og brugt it-udstyr, stående på et lager.

Vi hjælper jer i gang, og sørger for at I får leveret indsigt på jeres procent-mæssige genanvendelse af it-udstyret. Endvidere får I også konkret materiale som viser jeres medarbej-dere hvordan og hvorfor I arbejder for bedre genanvendelse af it-udstyret.


Vil du vide mere?

Atea ipaper


Miljøcertificerede produkter - gå efter disse logoer


EPEAT®

EPEAT-certificerede produkter opfylder krav til lavt energiforbrug samt restriktioner vedrørende kemikalier, genbrug og produktlevetid. Kriterierne er livscyklusbaserede og opfylder kravene i Dynamic Criteria Development Process. EPEAT-certificerede produkter gennemgås regelmæssigt. Produkterne er kategoriseret som guld, sølv og bronze. De enkelte produkters kategorisering kan ses direkte under produktets beskrivelse.


Energy Star

Energy Star er en international standard for energieffektive produkter. Certificeringen gør det nemmere for forbrugere og virksomheder at købe produkter, der både skåner miljøet og sparer penge. Energy Star mærkede produkter testes hvert år. Produkter med ENERGY STAR-mærket er uafhængigt certificerede og opfylder strenge energieffektivitetsstandarder fastsat af Environmental Protection Agency (EPA). 


TCO-certificering

TCO Certified© er verdens førende bæredygtighedscertificering for it-produkter. Deres omfattende krav er designet til at sikre miljømæssigt og socialt ansvar gennem hele produktets livscyklus. Kravene verificeres af en uafhængig part, både før og efter certificering. TCO Certified er tilgængelig for produktkategorierne skærme, laptops, smartphones, tablets, desktops, alt-i-én computere, projektorer og headset. 


Find miljøcertificerede produkter via søgning og filtre

I eShop er det standard at vise bæredygtighed og/eller miljømærker på produktet specifikationer på vores produktkort.

Vores producenter sikrer, at deres produktsortiment har den rigtige bæredygtighed og/eller miljømærke på de produktspecifikationer, samtlige informationer indhentes fra 1World Sync Content Solutions*. 

Søgning efter Epeat

Søg efter certificeringer

Brug søgefunktionen til at søge efter miljø- og bæredygtighedscertificerede produkter, hvorefter du kan vælge kategori og andre specifikationer.

Indtast et nøgleord for en af standarderne såsom TCO, EPEAT eller Energy Star i søgefeltet.


Brug miljø-filtrene

Via produktmenuen kan du indsnævre produktresultaterne ved at vælge de underliggende kategorier.

Vælg derefter muligheden "Vis flere filtre", som giver mulighed for at tilvælge produkter med bæredygtigheds- og miljøcertificeringer.

Miljøstandarder

På selve produktet

På hvert produkt finder du mere information om hvert enkelt miljømærkning, produktet har.

Dels via det logo, der vises i toppen, men også længere nede i afsnittet Miljømæssige Standarder, når du udvider Produktspecifikationer.
Vil du vide mere om Ateas bæredygtighedsarbejde? 

Du finder generel information om Ateas bæredygtighedsarbejde, samt produkter og leverancer på atea.dk. Her er der også detaljeret information om de forpligtelser og det arbejde, Atea udfører vedrørende vores bæredygtighedsmål gående mod 2030.