Kurv

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Bæredygtig it-indkøb

Vi bygger et bæredygtigt Danmark med it

I Atea vil vi være med til at bygge vores fremtid digitalt. Men det skal ikke være for enhver pris. Vi ønsker at gøre det ansvarligt - med fokus på at sikre økonomisk tryghed og under hensyntagen til sociale konsekvenser og vores planets begrænsede ressourcer. Det kalder vi bæredygtig it.


Se vores ipaper for mere information.

Atea Return

Med et loop-bur og en Atea Return aftale understøttes en cirkulær økonomi og genopliver jeres brugte it-udstyr.

Udover at der er væsentlige økonomiske fordele ved at sikre levetidsforlængelse af jeres brugte it-udstyr, reducerer I samtidig jeres Co2-aftryk og gør en forskel for både mennesker og miljøet.

Læs mere i vores ipaper, bestil et loop-bur i dag eller meld jer ind i 100% Klubben og få gratis hjælp til at komme i gang.Miljøcertificerede produkter - gå efter disse logoer


EPEAT®

EPEAT-certificerede produkter opfylder krav til lavt energiforbrug samt restriktioner vedrørende kemikalier, genbrug og produktlevetid. Kriterierne er livscyklusbaserede og opfylder kravene i Dynamic Criteria Development Process. EPEAT-certificerede produkter gennemgås regelmæssigt. Produkterne er kategoriseret som guld, sølv og bronze. De enkelte produkters kategorisering kan ses direkte under produktets beskrivelse.


Energy Star

Energy Star er en international standard for energieffektive produkter. Certificeringen gør det nemmere for forbrugere og virksomheder at købe produkter, der både skåner miljøet og sparer penge. Energy Star mærkede produkter testes hvert år. Produkter med ENERGY STAR-mærket er uafhængigt certificerede og opfylder strenge energieffektivitetsstandarder fastsat af Environmental Protection Agency (EPA). 


TCO-certificering

TCO Certified© er verdens førende bæredygtighedscertificering for it-produkter. Deres omfattende krav er designet til at sikre miljømæssigt og socialt ansvar gennem hele produktets livscyklus. Kravene verificeres af en uafhængig part, både før og efter certificering. TCO Certified er tilgængelig for produktkategorierne skærme, laptops, smartphones, tablets, desktops, alt-i-én computere, projektorer og headset. 


Find miljøcertificerede produkter via søgning og filtre

I eShop er det standard at vise bæredygtighed og/eller miljømærker på produktet specifikationer på vores produktkort.

Vores producenter sikrer, at deres produktsortiment har den rigtige bæredygtighed og/eller miljømærke på de produktspecifikationer, samtlige informationer indhentes fra 1World Sync Content Solutions*. 

Søgning efter Epeat

Søg efter certificeringer

Brug søgefunktionen til at søge efter miljø- og bæredygtighedscertificerede produkter, hvorefter du kan vælge kategori og andre specifikationer.

Indtast et nøgleord for en af standarderne såsom TCO, EPEAT eller Energy Star i søgefeltet.


Brug miljø-filtrene

Via produktmenuen kan du indsnævre produktresultaterne ved at vælge de underliggende kategorier.

Vælg derefter muligheden "Vis flere filtre", som giver mulighed for at tilvælge produkter med bæredygtigheds- og miljøcertificeringer.

Miljøstandarder

På selve produktet

På hvert produkt finder du mere information om hvert enkelt miljømærkning, produktet har.

Dels via det logo, der vises i toppen, men også længere nede i afsnittet Miljømæssige Standarder, når du udvider Produktspecifikationer.
Vil du vide mere om Ateas bæredygtighedsarbejde? 

Du finder generel information om Ateas bæredygtighedsarbejde, samt produkter og leverancer på atea.dk. Her er der også detaljeret information om de forpligtelser og det arbejde, Atea udfører vedrørende vores bæredygtighedsmål gående mod 2030.

Genvej til flere grønne produkter hos vores partnere

Lenovo Thinkgreen

Dell Latitude

Dell Latitude


HP Logo

HP returner printerpatroner


Targus produkter

Targus EcoSmart collection