Contour - En opdateret klassiker

Contour Rollermouse

Det klassiske design er bibeholdt og brugerne vil føle sig helt på hjemmebane, med den nye version. 

De nye modeller består af op til 75% genanvendte materialer (plast og aluminium) * og Co2 aftrykket er reduceret med 50% i forhold til den tidligere model. **

RollerMouse Red findes i både kablet og bluetooth/dongle versioner, afhængig af dit behov. Det nye Memory Foam i vegansk læder er nu endnu blødere og tilpasser sig brugeren og håndledsstøtten har fået en antibakteriel behandling og er nu endnu mere modstandsdygtig.

Alt-i-alt en opdateret version af klassikeren RollerMouse Red.

Opgrader dine eksisterende RollerMouse Red til det nye Memory Foam

RollerMouse Red er designet til at holde i mange år, men det hænder at brugeren får slidt håndledsstøtten. Hvis det er tilfældet gør Contour det nemt for dig at forlænge levetiden og forbedre komforten for brugeren. Opgrader til den nye håndledsstøtte her og skift den selv:

Contour Wrist Rest Rollermouse Red

Wrist Rest Rollermouse Red
Håndledsstøtte, der passer til alle RollerMouse Red. Den mindste håndledsstøtte i serien, til dig med mindre hænder eller med ønske om en kortere håndledsstøtte.

Contour Wrist Rest RollerMouse Red Plus

Wrist Rest RollerMouse Red Plus
Håndledsstøtte, der passer til alle RollerMouse Red. Den mest solgte størrelse, som giver optimal støtte til de fleste størrelse af hænder.

Contour Armsupport Red

Armsupport Red
Underarmsstøtte, der passer til alle RollerMouse Red. Monteres på bordet og giver udvidet støtte til underarmene.Contour Balance Keyboard

Balance Keyboard er designet til at fungere sammen med RollerMouse Red serien.

Det ergonomiske design med justerbare ben og vippefunktion gør det nemt at justere mellem negativ, neutral og positiv skrivevinkel / tilt.

Balance Keyboard fås både i en trådløs og kablet version.

*Mængden af genbrugsaluminium i en RollerMouse Red Plus svarer til 55-60 genanvendte sodavandsdåser
**Certificeret af GRS