EPOS IMPACT headsets

EPOS headset

Hvorfor nøjes med kun at blive hørt, når du kan blive forstået?

Mikrofoner transmitterer ikke kun lyd. De overfører mening. Med en dårlig mikrofon går mening ofte tabt i oversættelse. Og tabt mening er lig med tabt produktivitet.EPOS nyeste IMPACT produkter hjælper dig med at gå klart igennem, så både du og personen i den anden ende af kaldet får en sublim oplevelse. 

EPOS IMPACT headset
EPOS IMPACT headsets
EPOS IMPACT headsets
EPOS IMPACT headsets
EPOS 800-series

Professionelle på det åbne kontor
IMPACT 800 og IMPACT 1000 er designet til professionelle på det åbne kontor. De er bygget på EPOS BrainAdapt™ teknologi til at reducere hjernetræthed med adaptiv ANC og brancheførende stemmegenkendelse drevet af EPOS AI™, hvilket sikrer, at du får dit budskab igennem. 
Oplev fantastisk komfort hele dagen med letvægtsdesign, bløde puder, pandebånd polstring og Super Wideband for naturlig lyd. Nyd total brugervenlighed med en kontaktløs opladningsstander, intuitiv kontrol på headsettet og en række smarte funktioner. 

Køb EPOS IMPACT 800
 


Oplev tredobbelt trådløs forbindelse med IMPACT 1000, hvilket giver dig mulighed for at forblive forbundet til tre enheder på samme tid. Talk-Through giver dig mulighed for at kommunikere med kolleger uden at tage headsettet af, mens 360 busylight signalerer, når du er i et kald. Microsoft Teams samt Zoom certificeret og opfylder Microsoft Teams Open Office-specifikationer.

Køb EPOS IMPACT 1000
EPOS 1000-series

Kundeservicemedarbejdere
Sørg for kundetilfredshed ved hvert opkald med et headset, der leverer rig, naturlig lyd uanset niveau af baggrundsstøj. EPOS IMPACT 700 er omhyggeligt udformet til at give et hidtil uset niveau af komfort og medarbejder velvære med en letvægts design og bløde ørepuder i memoryskum designet til brug hele dagen. 

Hjælp dine medarbejdere med at forblive produktive og undgå træthed med smarte funktioner, der dæmper og slå opkald til via intuitive bevægelser og hjælper med at håndtere flere opkald med større effektivitet. Kompatibel med førende kontaktcenterplatforme og UC-udbydere.

EPOS IMPACT 700-series

Se hvordan de udvikler deres headsets hos EPOS

Oplev klarere samtaler med brancheledende stemmegenkendelse drevet af EPOS AITM

EPOS’ seneste state-of-the-art headsets til det åbne kontor er designet til at understøtte koncentration og levere klare og naturlige opkald til både kontor- og kontaktcenterprofessionelle. Bygget på EPOS BrainAdapt™, den hybride adaptive ANC og brancheførende stemmegenkendelse har vist sig at forbedre ydeevnen. EPOS Voice Pick-up studie fra 2024 viser at undersøgelsesdeltagerne rapporterede, at koncentration på opkaldet var 18% mindre vanskeligt, og de brugte 21 % mindre lytteindsats.**