Kurv

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Lenovo ThinkSmart ONE

Lenovo ThinkSmart ONE

Verdens første og eneste Windows-baserede All-In-One videobar. Denne enhed integrerer et kamera med høj opløsning og bredt synsfelt, førsteklasses lyd og et kraftfuldt Windows-operativsystem. ThinkSmart One kører på 11. generation af Intel vPro®-platformen med Intel® Iris® Xe-grafik. Kombiner med en ThinkSmart-controller og flere skærme for nemt at skabe endnu bedre møder.

En ener

ThinkSmart One har et kamera i høj opløsning med et ekstra bredt synsfelt og krystalklar lyd, inklusive otte integrerede mikrofoner, i en enkelt enhed.

Dens intuitive ThinkSmart-controller inkluderer en 10,1" HD-skærm og giver mulighed for at deltage i møder med et enkelt tryk, så møderne kan komme hurtigt i gang.

Med en indbygget Windows-computer, der er baseret på 11. generation af Intel® vPro®-platformen med Intel® Iris® Xe-grafik, har ThinkSmart One rigeligt med kræfter til at dele indhold og køre flere skærme.

Og da ThinkSmart One er bygget til at holde og har de seneste opdateringer, opgraderinger og sikkerhedsfunktioner, kan du stole på den, uanset hvor dine teams arbejder.

Lenovo ThinkSmart ONE

18.680,-

588,-/måned

ThinkSmart Manager - Administrer alle dine enheder fra en enkelt konsol

Med det stigende antal eksterne medarbejdere kan det være vanskeligt for it-ledere at vedligeholde og beskytte virksomhedens enheder. Den smarte ThinkSmart-administrationsplatform gør det nemt for dit it-team at implementere, overvåge og løse problemer med hele din flåde af ThinkSmart-enheder – hvor som helst. Med en dedikeret administrationskonsol kan du overvåge og styre enheder i realtid – og det sparer tid og ressourcer i it-driften. ThinkSmart Manager Premium er inkluderet i 1 år på ThinkSmart ONE og Core!

BUY&TRY

Prøv ThinkSmart ONE i dag, ved at bestille 1 stk hos Atea og registrer efterfølgende inden 20 dage på dette link https://www.lenovo-promotions.com/da/selected-promo-page?ptype=bt&pid=LEN-B-003 

Lever produktet ikke op til dine forventninger refunderer Lenovo prisen på ThinkSmart One indenfor 45 dage fra købsdato.

Bemærk kun et stk. ThinkSmart ONE med Buy&Try pr. virksomhed. 

Øvrige Lenovo ThinkSmart produkter

15.059,-

459,-/måned

18.629,-

587,-/måned

23.219,-

731,-/måned

3.718,-

117,-/måned