Microsoft CSP - 365 E3

MIcrosoft 365 E3

Værktøjerne, der matcher målet

Færre leverandører, større mobilitet og mere viden tæt på brugerne. Det er ambitionen i de IT-afdelinger, der går efter at bidrage aktivt til virksomhedens produktivitet, business management, sikkerhed og compliance. Med Microsoft 365 E3 får du en licenssuite, der matcher målet.

Microsoft har kombineret den klassiske Office 365 med Windows 10 Enterprise og Azure Active Directory med endpoint management og cloud app security. 

Uanset antallet af medarbejdere er der en version til jer, og løsningen fungerer også i et hybridmiljø med både lokale servere og applikationer i skyen. 

Brug Ateas Microsoft-specialister til at hjælpe med at afdække, hvordan I får størst udbytte af Microsoft 365 E3.


Microsoft 365 E3
Microsoft giver kunder mange smarte features og funktioner der gavner Ateas kunders daglige arbejde hvad enten det er til den moderne arbejdsplads eller til at drifte IT mere enkelt. Forneden er et udpluk af de mest gængse services som kunderne benytter og hvor Atea bidrager med at tilsikre at det benyttes fuldt ud og må benyttes korrekt. 

MIcrosoft 365 E3


Microsoft Cloud Solution Portal
Dine softwareabonnementer. Én platform. Ét forbrugsoverblik.

Vil du se hele udvalget af vores Microsoft Software licenser? Så klik på knappen nedenfor og find lige
nøjagtig det software, du mangler. 

Atea Cloud Service provider        

Giv din virksomhed et forspring med Microsoft 365 E3

Få de nyeste Office-skrivebords- og mobilapps samt integrerede samarbejdstjenester og avancerede overholdelsesfunktioner og fuld it-effektivitet. 

Microsoft 365 E3 kombinerer de bedste produktivitetsapps med kernefunktionaliteter for sikkerhed og overholdelse af angivne standarder. På den måde bliver det lettere for jeres virksomhed at fokusere på jeres kerneforretning. Med Microsoft 365 E3 kan I være sikker på, at alle jeres Microsoft produkter fungerer, som de skal.

Hvad er Microsoft 365 E3?

Office 365 E3 er en skybaseret programpakke, der inkluderer produktivitetsapps og -tjenester med beskyttelsesoplysninger og funktionaliteter til overholdelse af angivne standarder. På den måde får I adgang til en række Microsoft programmer.

Det giver mulighed for:

  • Installér Office-mobilapps på op til fem pc´er eller Macs, fem tablets og fem telefoner pr. bruger.
  • Beskyt oplysninger med meddelelseskryptering, administration af rettigheder og forebyggelse af datatab for mails og filer.
  • Værn om virksomhedens data ved at tillade en mere sikker adgang til virksomhedens ressourcer og muliggøre sikker deling af følsomme oplysninger inden for og uden for organisationen.
  • Gør juridisk overholdelse af angivne standarder og mail arkivering nemmere med eDiscovery og fastfrysning af postkasse. 

Fordele med Microsoft 365 E3

Der er gode grunde til at skifte til Microsoft 365 E3, da det bliver lettere for hele virksomheden at arbejde sammen. På den måde kan I øge jeres produktivitet.

Det giver jer bl.a.:

  • Med forbundne oplevelser kan du få en bedre produktivitet og fremme samarbejdskulturen.
  • Integrerede arbejdsprocesser transformerer, hvordan du administrerer din virksomhed og forbedrer kundeforhold.
  • Beskyt proaktivt dine ansatte, data og kundeoplysninger med intelligent sikkerhed. 

Hvad indeholder Microsoft 365 E3?

Når I får Microsoft 365 E3, så får I adgang til det bedste fra Microsoft. I vil få adgang til Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, SharePoint, OneDrive, Microsoft Teams. Alle disse programmer gør det let for jer at fokusere på jeres arbejde.

I har sikkert allerede arbejdet meget med Microsofts programmer, da de I mange år har været førende inden for kontorsoftware. Word er det mest anvendte skriveprogram, og når man kombinerer det med OneNote bliver det let at samarbejde med dine kollegaer. OneDrive giver jer mulighed for at gemme dokumenter i skyen, og dermed har I let adgang til alt på farten. Det er vigtigt for moderne virksomheder, eller hvis I har en masse sælgere tilknyttet.

PowerPoint vil være umuligt for mange virksomheder at undvære. Det gør det muligt for jer at præsentere rapporter og data på en måde, hvor alle forstår det. Med Microsoft Team kan hele virksomheden let arbejde på projekter sammen, hvilket er vigtigt i dag for at få succes.

Microsoft 365 E3 er den rigtige løsning for alle virksomheder, som arbejder med dokumenter, regneark osv. Med Microsoft 356 E3 kan I være sikker på, at alt jeres software altid er opdateret og klar til brug.