Kurv

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Microsoft CSP - Power Platform

Microsoft Power Platform

Integrerede konkurrencefordele

Digital transformation kræver indsigt, udvikling og implementering.
Med Microsoft Power Platform får I et sæt af integrerede værktøjer til at
skabe forretningsløsninger, der giver jer afgørende konkurrencefordele. 

Med Power BI indsamler og formidler I viden og data, der sætter jer i stand til at identificere forretningsmæssige muligheder. Med Power Apps omsætter I den indsigt til konkrete, værdiskabende løsninger. 

Og Power Automate binder jeres egne løsninger sammen med adgangen til hundredvis af apps, der tilsammen kan automatisere og effektivisere jeres processer. Alt sammen hentet i skyen og i perfekt integration med
Microsoft 365 og Azure. 

Tag en snak med Ateas specialister, hvis du vil have en introduktion til, hvordan denne cloud-baserede platform kan gøre jer parat til at drive den digitale omstilling indefra.

Power Apps

Power Apps
Gør det let at skræddersy applikationer til forretningen. Teknologien hjælper med at integrere og interagere med allerede eksisterende data. Det letter arbejdsgangene og sparer tid i forhold til at bygge og udvikle fra bunden.

Opbyg apps, der nemt kan oprette forbindelse til data, i løbet af timer i stedet for måneder, brug Excel-lignende udtryk til at tilføje logik, og kør på internettet og iOS- og Android-enheder.

Power Automate

Power Automate
Bygger bro mellem applikationerne og den service, som I stiller til rådighed for medarbejderne. Det sker ved at automatisere forretningsprocesser som kommunikation, opsamling af data og godkendelsesflow.

Inkluder effektiv automatisering af arbejdsprocesser direkte i dine apps med en fremgangsmåde uden kode, der har forbindelse til hundredvis af populære apps og tjenester.

Power BI

Power BI
Hjælper med at analysere og formidle data. I kan visualisere informative rapporter internt og eksternt, men ogå kreere dashboards med udvalgte informationer, der gør det lettere at træffe beslutninger i forretningen. 

Saml data fra mange kilder for at oprette
interaktive, informative dashboards og rapporter,
der giver handlingsindsigt og fremmer
forretningsresultater.


Mere end 300 Microsoft Software licenser samlet ét sted
Microsoft Cloud Solution Portal. Dine softwareabonnementer. Én platform. Ét forbrugsoverblik.

Vil du se hele udvalget af vores Microsoft Software licenser? Så klik på knappen nedenfor og find l
ige nøjagtig det software, du mangler. 


Atea Cloud Service provider        

Sådan kan Microsoft Power Platform bruges til at revolutionere din virksomhed

Der er en grund til, at Microsoft forbliver den nok vigtigste spiller på IT-markedet, og det er fordi, firmaet konstant udvikler sig og skaber produkter, der gør hverdagen nemmere for virksomheder såvel som privatbrugere.

Et af de nyeste skud på stammen hos Microsoft er deres Power Platform, der består af tre dele, der spiller perfekt sammen og skaber et univers af IT-løsninger, der er nemme at implementere for alle virksomheder, og som giver dig mulighed for at bygge systemer og behandle data på et niveau, der endnu ikke er set før. 

Derfor skal din virksomhed bruge Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform består som nævnt af tre mindre dele: Power BI, PowerApps og Power Automate (tidligere kendt som ”Flow”). Disse tre systemer spiller perfekt sammen og gør det nemmere for virksomheder at gøre brug af vigtig IT og dataindsamling uden at skulle betale i dyre domme for IT-personale.

Det er med til at demokratisere IT og gøre det muligt for langt flere virksomheder at udnytte alle de muligheder, der findes med de rette systemer. 

Hvad kan Microsoft Power Platform hjælpe din virksomhed med?

Ved at bruge PowerApps kan din virksomhed lave sin egen app uden at skulle have stort kendskab til kodning. Flere og flere brugere kommer i dag via deres smartphone, og derfor er det vigtigt for alle virksomheder at tilbyde en smart app-løsning, så de er, hvor brugerne befinder sig.

Med PowerApps kan dine kunder selv indtaste vigtige data, som ellers ville kræve manuelle kræfter for at blive indsamlet. Samtidig samles alt det samme sted.

Med Power Automate kan du skabe automatiske flows, der kan spare din virksomhed for rigtig meget tid, når det kommer til dataindsamling. Samtidig kan Power Automate også samarbejde med andre Microsoft programmer og tredjepartapps, der sparer din virksomhed for yderligere timer. Programmet er nemt at bruge - selv for ansatte, der ikke har erfaring med at kode.

Slutteligt kan Power BI bruges til at analysere det data, der indsamles i din virksomhed. Det hele serveres på en letforståelig og visuelt tilfredsstillende måde, der er let for alle at gennemskue og forstå.

Samtidig kan al denne data også med Power BI stilles op på en flot visuel måde, der passer godt til rapporter og anden præsentation af data i virksomheden. Med Power BI vil du kunne se tendenser i din virksomhed, der ellers ville tage lang tid at finde frem til.

Lad Microsoft Power Platform hjælpe jer med jeres vækst

Med andre ord kan Microsoft Power Platform transformere jeres virksomhed fuldstændig og hjælpe jer med at beslutte, hvor I bør bruge jeres energi og penge for at opnå optimal vækst. Samtidig kan mange af funktionerne spare jeres virksomhed for manuelt arbejde, hvilket vil frigive mere tid til at fokusere på andre dele af virksomheden.

Denne demokratisering af nogle af de vigtigste dele inden for databehandling er med til at kunne hjælpe store og små virksomheder med at se den vækst, de drømmer om.