Spring til hovedindhold Spring til hovedsøgning
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.

NYHED! Samsung Galaxy XCover7

Samsung Galaxy Xcover7

Lige så hårdfør, som den er fleksibel.

Pålidelighed er ofte en af de vigtigste egenskaber på jobbet. Det er derfor, Galaxy XCover7 findes – en mobil, der er lige så brugervenlig, som den er robust. Det gennemprøvede, robuste design¹ er klar til alle dagens udfordringer. Med sin IP68-klassificering² er XCover7 klar til krævende udendørsforhold med støv, fugt og forskellige temperaturer. Den er konstrueret til at kunne modstå et fald på op til 1,5 meter og kan betjenes med både våde fingre og tynde handsker, når det er nødvendigt.

XCover7 når nemt høje hastigheder med 5G, og den har et smart og udskifteligt batteri, der kan hurtigoplades³. Desuden er den sikkerhedsklassificeret takket være Knox Vault, som holder dine data private, og du kan arbejde effektivt med apps, der åbnes hurtigt, en praktisk stregkodelæser og integreret samarbejde mellem mobilen og din computer via Link to Windows. Og selvfølgelig er Galaxy XCover7 lige så praktisk, når du har fri.

Galaxy XCover7

  • En del af Enterprise Edition – forenkler og effektiviserer virksomheders håndtering af enheder
  • Gennemprøvet robust konstruktion¹, der er IP68-klassificeret²
  • Smart, udskifteligt batteri med stor kapacitet³
  • Arbejd nemt med apps, der åbner hurtigt, og berøringsfølsom skærm
  • Hurtig og pålidelig takket være kompatibilitet med 5G-netværk4
  • Knox Vault holder effektivt dine data private

Samsung Galaxy Xcover7

Fleksibel og pålidelig
Galaxy XCover7 er udviklet til at være en pålidelig makker i alle situationer. Den er både fleksibel og robust og klar til enhver udfordring. 

Høje hastigheder
Til dig, der ikke er vild med at vente: Galaxy XCover7 kan forbindes til 5G4- og WiFi 5-netværk, som tilbyder superhurtige og pålidelige forbindelser. 

Endnu bedre oplevelser
Dine dage kan selvfølgelig være forskellige. Derfor er der udviklet en række smart tilbehør til Galaxy XCover7, som gør oplevelsen endnu mere alsidig. 

Beskyttet med Knox Vault
Både arbejde og privatliv holdes privat takket være effektiv beskyttelse med Knox Vault. Sikkerheden er integreret i både hardware og software. 

1. MIL-STD 810H er en standardiseret testmetode udviklet af USA’s forsvar til nøjagtig vurdering af udstyrsbegrænsninger. Galaxy XCover7 er testet iht. 22 af standardtestene under MIL-STD 810H.
2. Galaxy XCover7 er IP68-klassificeret. Baseret på testforhold ved nedsænkning i ferskvand til en dybde af op til 1,5 meter i op til 30 minutter. Anbefales ikke til brug på stranden eller ved pools.
3. Sælges separat. Batteritiden kan variere afhængigt fra brug.
4. Forberedt til 5G-nettet. Du kan få flere oplysninger om lancering, tilgængelighed og understøttelse af dinmodel hos din mobiloperatør. Samtlige modeller er kompatible med 4G-, 3G- og 2G-netværk. Forbindelse kræver et kompatibelt abonnement, som kan koste ekstra.


Den nye Samsung Galaxy Tab Active5 er her – klar til at gøre dine dage nemmere. 

Den er en trofast makker i al slags vejr og under alle forhold, og IP68-klassificeringen viser, at den er konstrueret til at modstå støvede miljøer og vinterkulde såvel som fugt og varme¹,². Og skulle du tabe din Tab Active5, kan den klare et fald på op til 1,5 meter – eller 1,8 meter med det beskyttende cover.

Skærmen er beskyttet af det stærke Corning® Gorilla® Glass 5³, og den kan betjenes med våde fingre og visse tynde handsker³. Det gør det nemmere, når du f.eks. skal underskrive og notere noget ude i marken.

Og der er flere funktioner, der gør arbejdet nemmere. Du kan blandt andet øge produktiviteten og arbejde som på en computer med en ekstra skærm via Samsung DeX4, udføre lager- og ID-kontroller eller lade tabletten fungere som mobilt kassesystem. 

Den har desuden stor indbygget lagerplads og er udstyret med et smart og udskifteligt batteri4 med stor kapacitet. Mulighed for tilslutning til både 5G5- og WiFi 66-nettet er kronen på værket, som sikrer superhurtige og pålidelige forbindelser.

Samsung Galaxy TabActive5
Samsung Rugged

1. MIL-STD 810H er en standardiseret testmetode udviklet af USA’s forsvar til nøjagtig vurdering af udstyrs begrænsninger. Galaxy Tab Active5 er testet iht. 22 af standardtestene under MIL-STD 810H. 
2. Galaxy Tab Active5 er IP68-klassificeret. Baseret på testforhold ved nedsænkning i ferskvand til en dybde af op til 1,5 meter i op til 30 minutter. Anbefales ikke til brug på stranden eller ved pools.
3. Trykfølsomhed fungerer bedst med handsker i visse materialer med en tykkelse på højst 2 mm.
4. Sælges separat.
5. Du kan få flere oplysninger om lancering, tilgængelighed, og understøttelse af din model hos din mobiloperatør. Samtlige modeller er kompatible med 5G-, 4G,3G- og 2G-netværk. Forbindelse kræver et kompatibelt abonnement, som kan koste ekstra.
6. Kræver router til WiFi 6.