Tilbage til Cloud og datacenter
cloud Cloud og datacenter

Cloud Datacenter hos Atea

Atea Cloud er din mulighed for at lade os håndtere skyen for dig. For dig betyder det, at du får frihed til at tænke vækst og forretning - uanset hvilken type virksomhed, du driver.

Med Atea Cloud bliver det let for dig - på kort og lang sigt - at lægge et budget med en økonomisk fordelagtig løsning uden uforudsete udgifter til hardware-investeringer med lange afskrivningsperioder og hurtigt værditab.

Fem fordele ved at have dit datacenter hos os

 

Minimal kapitalbinding – alt som OPEX

 

Minimal kapitalbinding – alt som OPEX.

 

Frigør dine ressourcer, så du kan fokusere på forretningen.

 

Frigør dine ressourcer, så du kan fokusere på forretningen.

 

Lav latency – stor fleksibilitet og skalerbarhed

 

Lav latency – stor fleksibilitet og skalerbarhed.

 

Lokal partner med højt og bredt kompetenceniveau

 

Lokal partner med højt og bredt kompetenceniveau.

 

Høj fokus på beskyttelse af jeres data

 

Høj fokus på beskyttelse af jeres data.

Få en skalerbar cloud-serverløsning

 

Beslutningen om at begynde rejsen fra et on premise datacenter til et cloud-baseret datacenter kan ende med at blive et værdiskabende og udbytterigt valg.

Men vejen mod en cloud-baseret serverplatform kan virke kompleks og uoverskuelig. For hvad betyder cloud for virksomhedens oppetid, datasikkerhed, datahåndtering og kan cloud kombineres med et datacenter on premise?

 

Netop derfor tilbyder vi din virksomhed at samle hele cloud-rejsen ét sted. Sammen med vores tilbundsgående forretningskendskab og markedsledende cloud-specialister, gør vi vores unikke cloud-løsning overskuelig, fleksibel og gennemsigtig.

 

Få tryghed og frirum med Cloud Backup og Disaster Recovery

 

Cloud Backup er det vigtigste it-system, når alle de andre har fejlet.

 

Cloud Backup

Cloud Backup er det vigtigste it-system, når alle de andre har fejlet. Vælg den backup løsning, der passer til din virksomheds behov - onsite, online eller kombineret.

 

 

Med Disaster Recovery som en tjeneste kan du beskytte dit VMware-baserede datacenter nemt og omkostningseffektivt i skyen

 

Disaster Recovery

Med Disaster Recovery som en service kan du minimere afbrydelser og beskytte dit VMware-baserede datacenter i skyen - nemt og omkostningseffektivt.

 

Med en Atea Cloud Datacenter løsning bliver det let for dig - på kort og lang sigt - at lægge et budget med en økonomisk fordelagtig løsning uden uforudsete udgifter til hardware-investeringer med lange afskrivningsperioder og hurtigt værditab.

 

Kort sagt: Atea Cloud Datacenter giver dig et skalerbart server-setup i ’skyen’ med adgang til Ateas kompetencer og specialister på området – vel at mærke uden, du skal foretage store up front udgifter.

 

Tilbage til Cloud og datacenter
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer