Tilbage til Digital arbejdsplads

Atea Lifecycle Management – slip ressourcerne løs!

Indkøb, drift og bortskaffelse. Vi holder hånden under og optimerer din investerings- og driftsstrategi for pc’er, tablets og smartphones i hele produktlevetiden.

Værdiskabende medarbejdere er ikke en selvfølge ...

Alt for mange danske virksomheder får ikke den ønskede værdi ud af deres pc’er, tablets eller smartphones. I stedet bliver en stor del af enhedernes levetid brugt på nedetid, manuelle opdateringer og administrationstung vedligeholdelse, der stjæler kostbar produktionstid fra medarbejderne. På den lange bane går det ud over både medarbejdertilfredsheden og produktiviteten.

 

 

Hos Atea har vi en klar målsætning om, at vores serviceydelser - på tværs af platforme og enheder - skal give dine medarbejdere frihed og overskud til at fokusere 100% på kerneopgaverne. Når hardware og software spiller sammen følger øget medarbejdertilfredshed og motivation lige efter. Det er, mener vi, nogle af de vigtigste parametre i bestræbelserne på at fastholde og tiltrække virksomhedens vigtigste ressource, medarbejderne.

Arbejdssituationen har ændret sig: Hvad betyder stabilitet og Endpoint sikkerhed på hjemmearbejdspladsen?​

Hvordan giver du dine medarbejdere arbejdsro - også når de arbejder hjemmefra? Sammen med HP sørger vi for konkrete løsninger, der gør dine mobile enheder driftssikre med høj Endpoint beskyttelse mod ondsindede hackerangreb. ​Og hvordan forbinder du hjemmearbejde med sublime brugeroplevelser? Noget, der vedkommer 51 % af os, der pt kun arbejder hjemmefra? 

I mange virksomheder kæmper it-afdelingerne lige nu med knappe ressourcer. Hjemmearbejde har nemlig vist sig at være it-driftens store tidsrøver. Få svarene og konkrete løsninger via linket nedenfor. Her får du desuden opskriften på, hvordan din virksomhed forlænger levetiden på jeres devices, så jeres brand og bundlinje bliver grønnere.

 

 

Vi gør det komplekse simpelt

 

I kraft af vores 360 graders kompetencer og erfaring med håndtering af vore kunders hardware i hele produktets levetid simplificerer vi din virksomheds digitale setup på tværs af alle platforme og brands – fra indkøb og hurtig ibrugtagning til kontinuerlig drift og miljøvenlig bortskaffelse. Vi sørger for alle led i processen, således at dine medarbejdere i stedet kan bruge tid på det, der skaber værdi. 

Hardware strategi

 • Simpel og standardiseret bestillingsmetode
 • Klart overblik over alle produkter i hele livscyklus
 • Nemmere ved at adaptere mere avanceret udstyr

Styr på omkostninger

 • Fast prismodel per enhed per måned
 • Ingen upfront betaling
 • Lav total cost of ownership

Én service leverandør

 • En enkelt partner til hele løsningen
 • Kontrol over livscyklus
 • Ingen nedetid da produkterne er dækket og service ydes af leverandør

Miljø

 • Struktureret proces for returnering af brugte produkter
 • Gensalg af funktionsdygtige produkter
 • Genbrug af dele fra ikke funktionsdygtige produkter
 • Dokumenteret CO2 reduktion på returnerede produkter

Atea Device Lifecycle Management

FlexValg - lyt til medarbejdernes præferencer og øg arbejdsglæden

 

Når du giver dine medarbejdere adgang til at vælge deres favoritteknologi, baner du nye veje til fastholdelse af arbejdskraft og viden. Individuelle valg af pc, mobiltelefon og diverse applikationer er afgørende for, hvor godt og effektivt stort set alle jobfunktioner kan udføres, og der hersker ingen tvivl om, at digital mobilitet og arbejdsglæde er afgørende for en virksomheds produktivitet og innovationsevne. Med de fleksible lønpakker i FlexValg giver du dine medarbejdere mulighed for at vælge de helt rigtige værktøjer og tilkøb - fra workstations til massageordning.

 

Drukner it-afdelingens arbejdsglæde i driftstung administration og servicering...?

 

Hos Atea kender vi it-udfordringerne hos små- og mellemstore virksomheder. Den tid it-afdelingen bruger på drift af computere, bliver 1:1 taget fra virksomhedens produktudvikling, som er langt det vigtigste konkurrenceparameter.

Med koncepterne Atea Laptop og Atea Smartphone eller vores fleksible møderumsløsninger kan du frigøre it-afdelingen for den tidskrævende håndtering af arbejdsredskaber – fra bestilling og levering, til klargøring af software, antivirus-pakker, løbende servicering og backup.

Atea Laptop

 

Atea Smartphone

 

Møderum

 

Tilbage til Digital arbejdsplads
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer