Spring til indhold

Sales Executive med fokus på Managed Services og Cloud – gerne med ambition om salgsledelse

Aarhus
2023-06-13

I et IT-landskab under hastig forandring, er det vores ambition at være kundernes foretrukne partner til at aflaste IT afdelingen ved at lægge hele eller dele af deres IT-drift hos Atea. Vi sørger for grønne lamper, høj sikkerhed og budgettérbar økonomi samtidig med at kundens IT kan fokusere på at understøtte forretningen og udvikle samt vækste deres egen organisation/virksomhed.

Vores fundament indenfor Cloud er, at vi mener, at vores kunders fremtidige infrastruktur er en Hybrid – en blanding af On-premise, Atea Services og Public Cloud. Og vi skal hjælpe kunderne med at finde det mix, der passer til deres behov.

Din rolle
I denne rolle som Sales Executive vil du indgå som en del af vores salg og presale team for Managed Services. Vi er en afdeling på 25 personer der dækker det danske marked i samarbejde med Key Account teamet.

Du bliver ansvarlig for at drive og udvikle en stærk pipeline, herunder udvikling og udbygning af relationer til nye og eksisterende kunder med henblik på et langt og værdiskabende samarbejde. Yderligere vil du skulle arbejde med strategi og markedsplanlægning for nye Cloud-løsninger fra Atea samt Azures servicekataloger.

For den rette kandidat er der i denne stilling også mulighed for at tage en team-lead eller salgschef rolle for et dedikeret team i vest – men vigtigst af alt er, at du forstår dynamikken i komplekst løsningssalg og Managed Services og formår at være med til at ”løfte i flok”. Vest afdelingen består af meget erfarne specialister som hjælper og støtter hinanden. Tonen er uformel, men kvaliteten er og skal være i top på vores rådgivning af kunderne og det materiale vi leverer.

Dine primære opgaver
I dagligdagen vil du både få et medansvar for en portefølje af eksisterende kunder, og være med til at sikre udviklingen af Ateas engagement med kunden. Ligeledes skal du sammen med KAM organisationen identificere, udvikle og vinde ny forretning til Atea Managed Services.

Af konkrete opgaver kan fremhæves:

1. Salg til nye kunder samt vedligeholdelse og udvikling af den eksisterende kundeportefølje, inklusive:

  • Udarbejdelse af tilbud
  • Yde Sparring og inspiration til kunderne (sammen med evt. Arkitekter)
  • Udarbejdelse og tilretning af kontrakter
  • Deltagelse i statusmøder hos de eksisterende kunder hvor man har ansvaret
  • Opdatere og vedligeholde en sund pipeline
  • Udbudsbesvarelse

2. Koordinerende og samarbejdende rolle i overdragelsen mellem salg og leverance.

Dit ansvar
Du deltager i kundeteams og sikrer at kunderne introduceres for øvrige relevante services og ydelser, samt medvirker til at identificere nye opportunities. Du arbejder tæt sammen med de ansvarlige Service Delivery Managers og Key Account Managers og tilsikrer, at der er en fælles forståelse for samarbejde med kunden og herigennem sikrer, at de ansvarlige for den daglige leverance medvirker til udviklingen af samarbejdet. Samtidig driver du salget på nye kunder samt gentegninger på eksisterende aftaler. 

Som leder vil du yderligere tage ansvar for teamets trivsel og salgsledelse i form af 1:1, MUS, tavlemøder, ressourceallokering, administration og eskalation. Samtidig vil du sikre samarbejdet på tværs med gatemøder, Go-2-market planer.

Succeskriterier
Du får en stor samarbejdsflade i organisationen, hvor du vil møde dygtige, motiverede og professionelle kollegaer, fra såvel Ateas leveranceorganisation samt specialister og Account Managers i vores kundedivisioner. 

Det interne samarbejde er kritisk for din og teamets succes, og det derfor essentielt, at du har evnen til at skabe og vedligeholde gode relationer på tværs af Atea. Du skal dermed være en naturlig ”go-to” person for KAM organisationen, således de føler sig trygge i at tage dig med på kundemøder/sager.

Som Sales Executive er det dig, der skal tage det kommercielle ansvar på dine kundesager og sikrer, at aftalerne afspejler de leverede services, til rette pris og understøtter en høj kunde-tilfredshed.

Faglige og personlige kvalifikationer
Du har flere års erfaring med løsningsorienteret salg inden for Cloud/Outsourcing-services til større private virksomheder eller offentlige organisationer og kan dokumentere gode salgsresultater
Du er udadvendt og er i stand til at skabe og vedligeholde gode samarbejdsrelationer med både kunder og kolleger
Du er resultatorienteret og energisk og trives med at arbejde i en performancekultur
Du har et godt fundamentalt kendskab til IT-infrastruktur, og kan også sparre med kunden på et forretningsmæssigt niveau
Du arbejder struktureret og analytisk, og forstår at overholde en deadline samt sikre kvalitet
Evner til at overskue komplicerede løsninger og holde mange bolde i luften
Dygtig mundtlig og skriftlig formidler både på engelsk og dansk 

Ansættelsestidspunkt
Snarest muligt 

Ansættelsessted
Aarhus

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte VP Kenn Bach Thomsen på +45 30 78 03 63

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV hurtigst muligt og senest den 13. juni 2023. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat. 

Vil du være en del af it-branchens bedste?
Fokus på medarbejdertrivsel og udvikling af en sund og stærk kultur har givet os en topplacering blandt Danmarks bedste it-arbejdspladser. Atea skal være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be.

Atea er Nordens største it-leverandør, og vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

 

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

Aarhus
2023-06-13