Service Delivery Manager til Atea Managed Services

Aarhus
2023-09-29

Vi gør vores leveranceorganisation mere kundefokuseret, og søger derfor en Service Delivery Manager. Vi er organiseret i et nordisk setup, og med reference til Director for SDM Danmark vil du arbejde udfra vores Aarhus lokation.

Din primære opgave bliver at sikre, at vores kunder får leveret høj service og kvalitet baseret på vores brede portefølje af services inden for it-infrastruktur. Dette indebærer, at du afdækker muligheder for salg af supplerende serviceydelser.


Bliv en af alle os i Atea
Du bliver en del af et velfungerende team, hvor nøgleord som samarbejde og høj faglighed er i højsædet. Vi har meget få udskiftninger i teamet, hvorfor du også vil opleve et godt sammenhold, som sikrer, at vi sammen arbejder på at finde de bedste løsninger for kunderne.

Vi prioriterer læring blandt andet gennem vores koncept ”Friday Education Sessions”, hvor vi gennem forskellige oplæg beriger hinanden.

Hvad kommer du til at lave?
Du vil blive en del af en stærk afdeling, der leverer services til en bred portefølje af store og mellemstore virksomheder. Du får en kundeportefølje, hvor den enkelte kunde vil opleve dig som Single Point of Contact i hele kontraktens løbetid. Dit samarbejde med kunderne bliver tæt og i nogen grad vil det omfatte deres kunder og leverandører. Du vil opnå en stor berøringsflade med interne og eksterne aktører, så du skal begå dig på både det operationelle, taktiske og strategiske niveau.

Sammen med gode kolleger får du ansvaret for alle aspekter i et kundeforhold:

 • Med vores salgsorganisation indgår du i Account teams
 • Med vores Transition managers kører du parløb overfor nye kunder.

Hermed sikrer du, at kommercielle behov bliver tilgodeset i transitionsprocessen, og overgangen fra implementeringsprojekt til drift bliver så god som mulig.

Du skal have forståelse for vore kunders forretning, og skabe overblik over deres behov i relation til Ateas ydelser. Yderligere vil du være ansvarlig for rapportering af Service Level Agreements baseret på kundens servicekontrakt, og du vil ligeledes være ansvarlig for den samlede kontraktøkonomi på en række kundearrangementer.

Blandt dine primære opgaver er:

 • Sikring af høj kundetilfredshed og kvalitet i leverancerne.
 • Styring af servicekontrakten og håndtering fakturering og rentabilitet sammen med account teamet.
 • Udarbejdelse af Continuous Service Improvement (CSI) planer for kundeporteføljen
 • Aktivt deltagelse i udarbejdelse af rapporter, opgørelser og andet dokumentation til kunder.

 

Hvad forventer vi af dig?
Du har en relevant videregående it- eller forretningsmæssig uddannelse, f.eks. Cand. it eller Cand. Merc. Alternativt +5 års praktisk erfaring med it-drift, eksempelvis som IT-chef, driftschef, Service Delivery Manager, Projektleder eller lignende.

Det er en fordel, at du har relevante certificeringer, f.eks. ITIL eller Prince2.

Som person er du kendt for at være:

 • Proaktiv og besidde et stort personligt drive
 • I besiddelse af en høj arbejdskapacitet og evne til at stå fast.
 • God til at kommunikere klart og effektivt – både med kolleger og kunder - såvel mundtligt som skriftligt, på både dansk og engelsk.
 • I stand til at opbygge relationer på alle niveauer hos kunderne.
 • Empatisk, tillidsskabende og god til at sætte dig i andres sted.
 • I stand til at anvende din indsigt i processer og projekter og dermed skabe de rigtige løsninger for kunden.

Vil du bygge Danmark med it?
For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer– vi kalder det The Place To Be. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder en uformel kultur, hvor dine idéer bliver fejret, og du får plads til at løbe med dem. Hos os er ledelse ikke lig med kontrol, så du skal have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

Vi håber, du vil være med.


Ansættelsessted
Aarhus


Ansættelsestidspunkt
Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.


Kontakt og ansøgning
Send din ansøgning og CV via nedenstående link hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale og lukker rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Director, SDM Regitze Lynge Schou-Jensen på telefon 3078 1477.

Aarhus
2023-09-29