Contract Manager – bliv en del af landsholdet i informationsteknologi hos Atea

Ballerup, Aarhus
2023-10-10

Har du erfaring med kontraktstyring af IT-kontrakter? Vil du være med til at løfte vores SKI aftaler til næste niveau? Er du en teamplayer der brænder for videreudvikling af kontraktstyring? Så er det dig vi har brug for.

Bliv en af alle os i Atea
Vi er i Atea, en virksomhed som ønsker at gøre en forskel og arbejder målrettet på at indfri vores strategi om at bygge Danmark med IT samtidig med at vi er TP2B, The Place To Be.

Som Contract Manager bliver du en del af Atea’s Contract Management-team som pt. består af 4 personer, der fokuseret bidrager til at udbygger vores nuværende position inden for Public segmentet. Formålet for Contract Management-teamet er blandt andet at skabe fundament til, at den enkelte SKI kontraktværdi realiseres og sikre compliance på kontrakterne. Det gør vi via et dedikeret arbejde, hvor engagement, faglig stolthed og godt humør er en del af vores hverdag. 


Dine primære opgaver

 • Facilitere og levere i og omkring processen for et SKI rammeaftaleforløb - Fra udbud til implementering og drift af aftalen.
 • Rådgivning og vejledning omkring korrekt brug af SKI rammeaftalerne.
 • Løbende sikre optimering og digitalisering af processerne omkring SKI rammeaftalerne.
 • Udarbejd koncepter der styrker salget og krydssalget på SKI kontrakterne.
 • Agere knudepunkt for de kontrakter du er ansvarlig for.
 • Bidrage til videreudviklingen af kontraktstyringen i Contract Management.
 • Deltage i relevante kundemøder for løsning af aktuelle og potentielle tvist.
 • Tage ansvar for egne opgaver og sikre eksekvering af disse.

 

Om dig og kvalifikationer
Vi søger en ambitiøs kandidat, der evner at sætte sine erfaringer og en stærk forretningsforståelse i spil. Gerne med 2-4 års erfaring fra samme eller lignende stilling.

 • Du er initiativrig og har en analytisk og kommerciel tankegang.
 • Arbejder selvstændigt, struktureret og har en god forståelse for drift i en IT-virksomhed.
 • God til at forvalte din tid effektivt ved at planlægge aktiviteter og overholde tidsfrister.
 • Din gennemslagskraft kommer til udtryk ved, at du tør udfordre både kunder og samarbejdspartnere og formår at træffe de nødvendige beslutninger.
 • Er en stærk kommunikator. Som formulerer dig klart og velovervejet.
 • Er nysgerrig og opsøgende i din tilgang.
 • Stræber efter det gode samarbejde.

 Der er tale om en stilling hvor du udfordres i hverdagen, med det formål at sikre vores kunder de bedste indkøbsmuligheder og attraktive aftaler.

Kompetencer og erfaringer inden for Contract Management i en større organisation vil være et plus, da vi prioriterer at løfte den faglige sparring og måder opgaver løses på.

 

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder
Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.


Ansættelsestidspunkt

Snarest muligt.


Ansættelsessted
Aarhus/ Ballerup


Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder, Anja Blel Sørensen på telefon 3078 1474.


Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV hurtigst muligt. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

  

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

Ballerup, Aarhus
2023-10-10