Erfaren Bid Manager til store drift udbud

Ballerup
2023-12-07

Er du en detaljeorienteret profil med flair for at håndtere komplekse udbud og sikre compliance? Er du klar til at påtage dig rollen som Bid Manager i nogle af Ateas største tilbudsbesvarelser?


Bliv en af alle os i Atea
Vi er et team på 5 medarbejdere, som er forankret i Finance, Legal & Facility Management. I Atea byder vi på en lang række udbud, fra Hardware/software til store komplekse managed service løsninger og vi søger lige nu en ny bid manager til vores team. Du vil blive en del af en strategisk tilbudsafdeling, med kompetencer indenfor offentlige og private udbud.

Vi udgør en vigtig del i arbejdet mod at Atea lykkes på tværs af organisationen, hvilket kræver at vi samler stakeholders på tværs af Ateas divisioner. Vi har fokus på den kommercielle vinkling af vores tilbud, hvorfor det vil derfor være en fordel, hvis du har salgserfaring og ved hvordan man tilrettelægger vinder strategien, da din primære opgave bliver at styre tilbuds processen herunder at organisere tilbudsteamet og sikre koordineringen mellem deltagerne.


Dine primære opgaver
Du vil eje projektledelse af et større tilbudsteam på komplekse IT-udbud – primært drifts udbud. Det er derfor vigtigt at du er i stand til at kommunikerer, faciliterer og styre udbudsprocessen sammen med flere forskellige specialister i Atea.

Du vil blandt andet beskæftige dig med at:

 • Rådgive i at udarbejde det vindende tilbud – herunder være ansvarlig for udarbejdelse af generel skrivevejledning inkl. roller og ansvar.
 • Være sparringspartner for coreteamet (kommerciel ansvarlige, løsningsansvarlig, implementeringsansvarlig, controller og legal).
 • Risikostyring, signoff, præsentationer og facilitering
 • Agerer eskalationspunkt for coreteamet ift. styregruppen.
 • Sikre Review-proces, hvor både core team og andre Atea medarbejdere deltager.
 • Generel rådgivning om driftsudbud og processen
 • Sikre, at der afleveres et konditionelt, vindende tilbud.

 

Om dig
Som person er du:

 • Ambitiøs og rolig. Din indsats kommer til at gøre en forskel. Du er vant til levere i et travlt miljø. Når presset stiger, kan du holde roen og lande dine mange projekter.
 • Energi fyldt. Med dit engagement præger du dine omgivelser på tværs af forretningen. Du er vant til at bruge din gennemslagskraft til at få de rigtige løsninger igennem.
 • Teamplayer. Du nyder at agere i et team og skabe fælles fodslag. Du har ageret succesfuldt i miljøer med mange interessenter.
 • Struktureret. Du bevæger dig hele tiden fremad med dine opgaver. Du trives med at være Lead på tilbud – og gennem vilje og planlægning lykkedes du. Men du har også lyst til, at lede andre mennesker og sikre, at de yder deres bedste.

 

Kvalifikationer
Du kommer med min. 5 års erfaring med at besvare offentlige udbud – gerne inden for managed services.

Herudover besidder du kvalifikation indenfor:

 • Prince2,
 • Udbudsloven, RFI og RFP-begreberne

 Du er god til at formulere dig både mundtlig og skriftligt, samt vant til at arbejde med komplekse løsninger, med øje for detaljen.


Ansættelsestidspunkt
Hurtigst muligt


Ansættelsessted
Ballerup


Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Manager, Mia Petersen på telefon 30781818.


Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV senest den 30. november 2023.

 

Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.


Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

 

 

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1450 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs. 

Ballerup
2023-12-07