Network Engineer

Ballerup
2024-01-09

Vil du være med til at bygge Danmark med it? Som Network Engineer hos os arbejder du med de nyeste teknologier indenfor fx Palo Alto og Cisco, når du er med til at drifte vores kunders netværksløsninger.


Hvem er Atea?

Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning og det danske samfund. Og som Nordens største leverandør af it-infrastruktur, -løsninger og -services er vi bevidste om det ansvar, der følger med.

Derfor arbejder vi målrettet med at levere løsninger på et ansvarligt og bæredygtigt grundlag, hvor vi viser hensyn til sociale og etiske aspekter, vores miljø og fremtidige generationer.


Vær med til at designe og drifte kundernes netværksløsninger
Som netværksadministrator arbejder du på tværs af mange netværkskomponenter, ligesom teknologierne afhænger af kunderne – uanset hvilket team, du bliver en del af.

Vores afdeling er Network as a Service, og hører under Atea Managed Services. Vi er 28 sociale og humoristiske nørder, der sætter en ære i vores arbejde.

Vi er opdelt i 3 teams, som primært arbejder in-house. Kort fortalt, så drifter, udvikler og dokumenterer vi netværk-services på større projekter, der spreder sig over mange lokationer for vores kunder i Norden.


Kom i selskab med de bedste i it-branchen
For at kunne skabe en it-infrastruktur i verdensklasse, skal Atea være det sted, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kolleger – vi kalder det ’The Place To Be’. Det bliver vi ikke, fordi vi er Nordens største it-leverandør, men fordi vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it.


Klar til at skabe it-værdi sammen med os?
Send din ansøgning og dit CV hurtifst muligt og skriv gerne i ansøgningen, hvilket team, du ser dig selv i.

Vi indkalder til samtaler løbende, og ansætter, når vi har fundet det helt rigtige netværkstalent.

Hvis du har nogle spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Ronnie Rasmussen på 3078 0234.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ballerup
2024-01-09