Serviceminded Salgskoordinator med stort drive

Ballerup
2023-12-17

Sammen med vores kunder over hele landet bygger vi Danmark med it. Atea implementerer innovative it-løsninger, der kan være med til at øge produktiviteten og styrke konkurrenceevnen og velfærden i vores samfund. Til at hjælpe os med denne opgave søger vi en engageret og serviceminded Salgskoordinator til vores Public afdeling i Ballerup.


Bliv en af alle os i Atea
Få succes som Salgskoordinator hos Nordens største leverandør af it-infrastruktur.

I Customer Operation har vi dagligt kontakt med Ateas mange private og offentlige kunder - hhv. Entreprise og Public. Vi er 60+ kolleger fordelt på lokationer i Kolding, Aalborg, Ballerup og Aarhus, der servicerer både Enterprise og Public kunderne.

Vi har alle en portefølje af egne kunder, som vi servicerer. Vi sidder i mindre teams, hvor vi også kender hinandens kunder. På den måde kan vi hjælpe og aflaste hinanden efter behov.

Du vil, udover dit team, arbejde tæt sammen med den kundeansvarlige Key Account Manager og sammen bistå vores kunder med en professionel kundeservice og sikre en optimal rådgivning. Du skal i samspil med Ateas øvrige forretningsenheder, producenter og leverandører sikre, at kundeoplevelsen er i top.

Vi har fokus på din kompetenceudvikling ved månedligt at videreuddanne os inden for et specifikt emne – fx om Ateas produkter, en tendens i markedet eller noget andet, der løfter vores viden og kompetencer.

”Hos os er der ikke langt fra idé til action og indflydelse. Hver uge har vi fx pit stopmøder, hvor vi åbent taler om arbejdspres og trivsel, og hvor alle kan komme til orde og drøfte aktuelle opgaver og udfordringer” – Tina Lise, Senior Manager, Customer Operations Public.


Dine primære opgaver

   - Håndtering af kundehenvendelser på telefon og mail
   - Tilbuds- og ordrehåndtering i Navision og vores e-shop
   - Proaktiv opfølgning på tilbud og ordrer
   - Kontakt til distributører og producenter
   - Logistisk planlægning og salgsfremmende tiltag
   - Rådgive kunder på valg af produkter og løsninger
   - Deltagelse på relevante kundemøder
   - Mersalg til eksisterende kunder
   - Samarbejde og projektkoordinering på hardwareudrulninger
   - Deltagelse i uddannelse med evt. fordybelse i enkelte produktområder

 
Om dig

   - Du er motiveret af at give den gode kundeoplevelse
   - Du har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver, kan bevare overblikket og ved at det er  vigtigt, at have styr på detaljerne
   - Du trives på en dynamisk arbejdsplads, hvor få dage er ens
   - Du har et højt energiniveau, et stort drive og sætter en ære i at nå dine mål
   - Du har interesse for it-produkter og har gerne flair for det tekniske
   - Du tør rådgive og udfordre kunderne via telefonen, som du ser som dit vigtigste arbejdsredskab
   - Du har erfaring med MS Office, og har du kendskab til Navision vil det være en fordel


For at blive en succes er det vigtigt, at du kan prioritere mellem kundernes henvendelser, overholde de aftaler du har med dem - og tage ansvar for at følge sagerne til dørs. Derudover har du et stort købmandsgen, som du bruger, når du finder de bedste priser til vores kunder.

Du tager aktivt del i samarbejdet med dine kolleger i teamet og rundt omkring i Atea, da du ikke kan komme i mål med opgaverne alene.

”Vi har over 250.000 produkter i vores katalog – så jobbet favner bredt i både produkter, kunder og typer af henvendelser. Du får selvfølgelig en grundig oplæring, og vi har alle en forståelse for, at vi ikke enkeltvis kan vide det hele og kunne det hele selv” – Sanne Meinertz, Director, Customer Operations Enterprise.


Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder
Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.


Ansættelsestidspunkt
Hurtigst muligt


Ansættelsessted
Ballerup


Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Senior Manager Tina Lise på
tlf.: 3078 1068


Ansøgningsfrist
Send din ansøgning med CV. hurtigst muligt Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.


Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte det kan skabe for vores samfund. Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

Ballerup
2023-12-17