Spring til indhold

Kvindelandsholdet i fodbold og Atea deler en fælles historiefortælling. Succeser og kriser har i en årrække afløst hinanden, men sammen har vi indledt en rejse, der skal forløse vores fælles potentiale. Målet er klart. Vi skal hver især etablere os og forblive i toppen inden for vores respektive felt. Dansk kvindefodbold og it bliver aldrig det samme!

Ateas historie

 

I 2014 var Atea Danmark på toppen - både på markedet og inden for Atea Group. Men en bestikkelsessag, der involverede tidligere ansatte, begyndte en uro, der først sluttede i 2018. Siden har vi påbegyndt en lang og møjsommelig rejse, der skal gøre os fortjent til kundernes tillid. Derudover skal alle medarbejdere i Atea igen være stolte, når de spiller på landsholdet i informationsteknologi. Vores aktuelle position som værdsat og prisbelønnet samarbejdspartner viser, at vi er godt på vej.   

 

 

Kvindelandsholdets historie


I sommeren 2017 vandt kvindelandsholdet sølv ved EM efter en fantastisk turnering. Men i oktober samme år blev spillerne uenige med DBU, da de forhandlede deres vilkår. Forhandlingerne brød sammen, og DBU meddelte, at Danmark ikke kunne stille hold mod Sverige. UEFA taberdømte Danmark, hvilket betød, at landsholdet ikke kvalificerede sig til verdensmesterskabet i 2019. Den nye kvalifikation, der begyndte i sensommeren 2019, markerede derfor en ny begyndelse, som foreløbigt er kulmineret med en suveræn kvalifikation til EM i 2022 (flyttet pga. corona-pandemien).