Tilbage til Partnere
apple Partner

Apple til erhverv - forløs potentialet

Hvis du vil give dit team fremragende, digitale brugeroplevelser med Apples produkter, er det os, du skal tale med.

Apples iOS- og macOS-platforme giver dit team fremragende, digitale brugeroplevelser, som forløser den enkelte medarbejders potentiale – i samarbejde med andre.

Succesrig, digital transformation involverer ofte hele organisationen. Hos Atea samler vi hele mobilitets-løsningen og skaber en it-platform, som sikrer, at din virksomhed kan digitalisere og udvikle sig på tværs af forretningen.

Sammenspillet mellem de forretningskritiske applikationer, den underliggende it-infrastruktur og medarbejderne er afgørende for mobilitetsprojektets succes.

Atea kan levere og finansiere hele løsningen, så du får et administrationsfrit mobiltetskoncept, som lægger stor vægt på fleksibilitet, økonomisk gennemsigtighed og stærke slutbrugeroplevelser.

 

Medarbejdernes foretrukne valg

 

Alle Apple-produkter muliggør problemløsning på kreative måder og giver gnidningsfrie oplevelser, der øger medarbejdernes produktivitet. Og når medarbejderne får adgang til de værktøjer, de kender og holder af, vil hele organisationen høste frugterne af større engagement og ejerskabskultur.

 

Én platform - uendelige muligheder

 

 

Apple Business Manager

Implementér Apple-enheder uden at løfte en finger.

Uanset om din virksomhed har 10 eller 10.000 Apple-enheder, er det nemt at implementere og administrere dem med Apple Business Manager. Med løsningen kan du administrere og installere alle dine mobile enheder - Mac, iPad, iPhone og Apple TV. Det hele sker selvfølgelig trådløst, uden at du skal konfigurere manuelt.

 

Læs om “Implementering af iOS”

Læs om “Implementering af Mac”

Læs om “Apple Business Manager”

 

 

Sikkerhed på virksomhedsniveau

Hos Apple er sikkerhed allerøverst på dagsordenen. Det har resulteret i, at dine Apple-enheder ikke bare har et sikkert design, men også giver en fantastisk brugeroplevelse. Kun Apple kan levere denne helhedsorienterede tilgang til sikkerhed, fordi produkterne er skabt med integreret hardware, software og tjenester.

 Læs om “iOS sikkerhed”

Læs om “Sikkerhed i macOS”

 

 

Færre omkostninger

Apples enheder har høj restværdi med stor omkostningseffektivitet. Alle enheder er desuden nemme at servicere, fordi vores implementeringsmodel og supportpraksis både minimerer nedetid og reducerer udgifter samt maksimerer it-medarbejdernes ressourcer.

 
Læs mere om "Atea finansiering"

Læs mere om "Apple Financial Services"

Læs mere om "AppleCare for Enterprise"

Mobilitetskoncepter

 

Atea tilbyder sammen med Apple en række værdiskabende koncepter, der hjælper din virksomhed i gang med den rigtige, mobiltetsstrategi. Derudover drifter vi løsningerne, hvilket giver dig den bedste og mest gennemsigtige økonomi. Alle koncepter leveres som ”as a service”, hvor du betaler én pris/per bruger/per måned.

 

Apple Experience Center

 

Atea Apple Practice Team

 

Ateas Apple Practice Team er vores eget team, som består af højt certificerede specialister. Derfor kan de både rådgive ledelsen, forretningsenhederne samt it- og økonomi-afdelingen, således at forretningsmæssige muligheder identificeres sammen med dit valg af platform og infrastruktur.

App-løsning giver VIKINGs globale forretning ny luft

Kvantespring for brugeroplevelsen

 

En ny Apple management-platform hos Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet har gjort hverdagen med Mac-enheder enkel og sikker. Desuden har de ansatte sammen med it-afdelingen fået den kendte brugeroplevelse fra Mac tilbage.

 

Vores samarbejdspartnere

Atea er certificeret Cisco Gold Partner

Atea rådgiver om de forretningsmæssige muligheder i SAP/FastStart

Med brugeren i centrum udvikler Invokers simple applikationer med en ensartet brugergrænseflade og tæt integration med SAP.

Atea er JAMF Partner og leverer højtydende Mac management løsninger

 

Køb dit Apple udstyr hos Atea

Hos Atea ved vi, at medarbejdernes potentiale først bliver forløst, hvis de har adgang til de helt rigtige arbejdsredskaber. Derfor tilbyder Atea eShop både Apple-produkter til offentlige og private virksomheder.

Vores dedikerede Apple-specialister har nøje sammensat en række topprodukter til dig. Oplev forskellen og kom i gang!

 

 

Apple til skole og uddannelse

Apple har udviklet effektive værktøjer specielt til skoler, der hjælper administratorer med implementeringen, giver lærere støtte til arbejdsprocesserne i klasseværelset og gør læring mere personlig for alle elever.

 

 

Tilbage til Partnere
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer