Spring til indhold

Når vi nærmer os slutningen af Windows 10's support, er det vigtigt at være klar til Windows 11. Overgangen indebærer ikke kun teknologiske opgraderinger af software og hardwareindebærer ikke kun en teknologisk opgradering af både software og hardware, men også en bredere kulturel digital forandring.

Overgangen til Windows 11 giver it-professionelle og virksomhedsledere mulighed for at fremme innovation, øge sikkerheden og forbedre fjernsamarbejde – en nødvendighed for nutidens stadig mere digitale arbejdsplads. Dette gælder især Windows 10, der nærmer sig slutningen af support (EOS) den 14. oktober 2025.


Din partner til Windows 11

For at sikre en problemfri overgang til Windows 11 er Atea dedikeret til at vejlede dig gennem processen.

Vi starter med at evaluere din nuværende hardware for at fastlægge eventuelle behov for opgradering eller udskiftning, der opfylder de nødvendige specifikationer til Windows 11.

Dette sikrer, at du kan maksimere Windows 11's potentiale og opnå et sikkert, pålideligt og effektivt driftsmiljø.


Hvorfor Windows 11?

Supporten fra Microsoft afsluttes efteråret 2025, og baseret på vores erfaring anbefaler Atea, at man begynder opgraderingen i god tid for at sikre en problemfri overgang.

  • Hvad er forskellene i Windows 11?
  • Hvad er de vigtigste grunde til at opgradere?
  • Hardwarekrav
  • Hvordan hjælper Atea vores kunder?
WHITEPAPER

Windows 11 – lær mere om den nyeste version af Windows, og hør hvordan I kommer bedst fra start


Windows 11: Udfordringer med ældre hardware

Windows 11 udfordrer mange virksomheder med ældre hardware, der ikke er kompatibelt med det nye operativsystem.

Manglende opdateringer af hardware kan øge sikkerhedsrisici og compliance-udfordringer, især når Windows 10 når enden af sin supportperiode.

Budgetbegrænsninger, kompleksiteten i distribution og problemer med applikationskompatibilitet forhindrer stadig mange virksomheder i at foretage opgraderinger, hvilket kan begrænse deres evne til at udnytte Windows 11's nyeste teknologiske fremskridt og påvirke deres konkurrenceevne og driftseffektivitet på lang sigt


Sikkerhed, effektivitet og innovation

Windows 11 er designet med forbedret sikkerhed, effektivitet og innovation som kerneværdier, men disse forbedringer stiller specifikke krav til hardwaren. 

At vælge hardware, der opfylder kravene til Windows 11, indebærer ikke kun at sikre kompatibilitet, men også fremtidssikrede enheder – udstyret til at udnytte de muligheder i det moderne dynamiske miljø.

Hos Atea ønsker vi at hjælpe med en investering, der er i overensstemmelse med jeres langsigtede vision om bæredygtig, effektiv og skalerbar forretningsdrift.

Fremtidssikret med Intel vPro

Overgangen til Windows 11 er uundgåelig for mange virksomheder. Intel vPro-teknologien åbner nye muligheder for forbedret sikkerhed, effektiv administration og en solid it-strategi, der er skræddersyet til det dynamiske forretningsmiljø, både nu og i fremtiden. 

Lær, hvordan du ved integrering af  Intel vPro i din Windows 11-migreringsstrategi vil hjælpe dig med at få succes.

Lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig